- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Benim canm ayakla r hep buzzzMerhaba kızlar,benimde adetime 8 gün var.Belirti olarak hiç birşey saymıyorum.Sadece ayaklarım buz gibi bu ay ilk ve tek fark olarak onu gördüm.Tabi birde sayılırsa sol kasık batması başka da birşey yok.
İnşallah herkes bu ay beklediği güzel haberleri alır
Yap sunu yarin cnmyapınca söylicem size :)
kuzum bn işten 7 de çıkıyorum çıkana kadar eczaneler kapanıyor bugün alamam yani yarında ofiste tekim izin alma şansım yok mecbur perşembe alıp cuma sabah yapıcamYap sunu yarin cnm
Yap hadi kalbim atiş ritmim bozldu canmBende disardan geldim çocuğu okuldan aldim kendimi zor tutdumm test almamak icin
Tamam yaninda olaydim vere bilseydimkuzum bn işten 7 de çıkıyorum çıkana kadar eczaneler kapanıyor bugün alamam yani yarında ofiste tekim izin alma şansım yok mecbur perşembe alıp cuma sabah yapıcam
Bende de 6 tane var gondereyimmm :)))Tamam yaninda olaydim vere bilseydim
keşke canım ya malesef işten çıkışım çok geç saatte bu çok sıkıntıya sokuyo bu durumlarda birde çalıştığım yer sanayi burda eczaneye gidip gebelik testi almaya çekiniyorumTamam yaninda olaydim vere bilseydim
çok saol canımmmm yakın olsaydınız alırdım sizlerdenBende de 6 tane var gondereyimmm :)))
Bizde cok olnca gunde gecmiyor saatler bu neya bitane olsun pozitiv olsunBende de 6 tane var gondereyimmm :)))
Sabrin sirri cozuldu mecburi sabirkeşke canım ya malesef işten çıkışım çok geç saatte bu çok sıkıntıya sokuyo bu durumlarda birde çalıştığım yer sanayi burda eczaneye gidip gebelik testi almaya çekiniyorum
birazda öyle cnım aynen bugünde bitti kaldı son 1Sabrin sirri cozuldu mecburi sabir
Neyse zaten bat yakin
Hayirlisi cnm sonucu paylas bizimlebirazda öyle cnım aynen bugünde bitti kaldı son 1
Inşallah başlamaz ama her ayda ayni olmaz o konuyuda takma benim bazen gelyor bazen pembe bazen direk adetbirde benim regliden 3 4 gün önce lekelenmem başlar sonra reglim başlar bu ay oda başlamadı henüz umarım başlamaz
mutlaka payaşcam canım inşallah pozitifi görebilirimHayirlisi cnm sonucu paylas bizimle
işten izin alıcam 1 saat canım gidip test alıp dönücem geri yada eşime söylicem o alıcak eşime erken aldırıp umutlandırmak istemiyorum dün başladımı adet deyip durdu zatenInşallah başlamaz ama her ayda ayni olmaz o konuyuda takma benim bazen gelyor bazen pembe bazen direk adet
Peki bat gunu nasil test alicn cn
Inşallah duvalirm seninlemutlaka payaşcam canım inşallah pozitifi görebilirim
çok saol canımInşallah duvalirm seninle
Bencede esine soyleme kendin ala testi biz kadinla hayal kirikligina alisigiz atlatiriz erkekler hasasişten izin alıcam 1 saat canım gidip test alıp dönücem geri yada eşime söylicem o alıcak eşime erken aldırıp umutlandırmak istemiyorum dün başladımı adet deyip durdu zaten