- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Evet canim gazim var ve buda ilgincBenim etrafımda kullananlar da hep hamile o nedenle ben de sağlıklı Bi bilgi edinemedim bu ilaçla ilgili
Sadce yan etki olarak göğüs, karın kasık agrısı, baş dönmesi, mide bulantısı yazıyor ben de bunlara ek gaz var sen de var mı gaz
Benim bugün ya da yarın adet olmam lazım canım
2 hafta önce bugün catladı yumurta
Yap su testi icini rahatlatVallahi bilmiorum da gercekten stres oluyorum
1 kiz 1 ekek eltim var diyo yine erkek olsun tek kalmasin yani gozumuz doymuyor oluncadaBenim de hep hayalim 1 kız 1 erkek onu tuttutabilenlere gıpta ile bakıyorum ama Malesef ben de daha 1 bile yok
Yap su testi icini rahatlat
Ben bu gun yapdim silik dahi yok oldugu icin en azindan stres yapmiyorum
Oda olurbkuzumm allah büyük umitlerii yutirmioruz lutfenn moraller yuksekk olsunnnBenim de hep hayalim 1 kız 1 erkek onu tuttutabilenlere gıpta ile bakıyorum ama Malesef ben de daha 1 bile yok
2 markayla yapdim biri cubuk inovitaAa hangi markanın yaptin erken gebelik testimi aldin ucuz teslerdenmi hicminyokk cizikk ya isiga falan tutt sen
1 kiz 1 ekek eltim var diyo yine erkek olsun tek kalmasin yani gozumuz doymuyor oluncada
İşte umut edeceksem tek bununla etmem gerekiyorEvet canim gazim var ve buda ilginc
Aynen canim bende 1 erkek 1 kiz istiyordumAaa ne istio daha vallahi ben zaten 3 çocuk istemem 2 yeter allah ne verirse artık basimizin taciii ama hic bir zman illa erkek olsun demedim hatta kizim olsa erkek olsun demem ben daha kizciyim benim eltimde 2 kiz var oda diyor erkek olana kadrndogurucam haha
Ben de yaptım 6 gebelik bir erken gebelik testim var adete 9 gun var yaptım çıkmadı :)))))))))))
Aynen ya aslinda hic gazli biride deglm ama bu aralar baya sikistiryorİşte umut edeceksem tek bununla etmem gerekiyor
Allah'ım ne günlere kaldık gazdan bile sevinir olduk
Bu ikinci çocuk konusunda da bazen diyorum tüp yaptır birlikte büyüt gitsin
Yemin ederim gelde bunu bana de catlicam merakdan ve evdede test cok olunca surekli yapasim var sabah agsam oylen gece ama sivi cok kullanyorum allahdan yogsa yapardimKiz naptinn 9 gün cok erken deilmi yavrum gerci bende 7 gun varken yaptim millet adeti 1 hafta gecince yapar biz de ne merakliyiz
Markasi nedir cnm testlerinBen de yaptım 6 gebelik bir erken gebelik testim var adete 9 gun var yaptım çıkmadı :)))))))))))
Aynen canim bende 1 erkek 1 kiz istiyordum
Eltimin dusuncesi cok zayif diyorki neymis ya bu aglum ölürse tabi allah korusun sonra hic erkeksiz kalirim diyo bende dedim kiz tovbe et kader kismet ne malum kesin erkek olacak
Ben yarın sabah test yaparım negatife demekki bu gaz da progestan hilesiAynen ya aslinda hic gazli biride deglm ama bu aralar baya sikistiryor
Yemin ederim bende tuaf oldum ama duzusuncesinde vaz gecmiyor kadinAyy Tobeler olsun ya hic hos deil oyle dusunmesi nasil kondurur insan evladina ayy sok oldum suan aklina bile getiremez insan ya ay cok tihaf
Ya kac gunun kaldi bata canimBen yarın sabah test yaparım negatife demekki bu gaz da progestan hilesi
Al benden de o kadar :)))Yemin ederim gelde bunu bana de catlicam merakdan ve evdede test cok olunca surekli yapasim var sabah agsam oylen gece ama sivi cok kullanyorum allahdan yogsa yapardim