- 11 Ağustos 2018
- 300
- 507
- 34
-
- Konu Sahibi superisi1987
Sabahtan beri memelerimi mincikliyorum acısın diye :)))) ama yanları acıyor sankiKiz naptinn 9 gün cok erken deilmi yavrum gerci bende 7 gun varken yaptim millet adeti 1 hafta gecince yapar biz de ne merakliyiz
sakin ol canım su gibi geçiyo zamanVallahi bilmiorum da gercekten stres oluyorum
aminnnn canım inşallah her ezan okunduğunda ve gün içinde sürekli HZ ZEKERİYA'NIN duasını okuyorum tüm evlat sahibi olmak isteyenler için :)Ayy insallahhh kizz şuan ezan okunuyor bu ezanlar hurmetine dualarimzi kabul olsunnnallah herkezin gönlüne göre versin insallahh bu ay herkezin yüzü gülsün
Bu gunde yapsana canimAl benden de o kadar :)))
Aslinda ikinci hamileligimde meme agri yokdu birincide vardi o yuzde bosuna miciklama canim memeleri saymiyoruz belirti olarakSabahtan beri memelerimi mincikliyorum acısın diye :)))) ama yanları acıyor sanki
Ince bel ve kasik agrim var )Aslinda ikinci hamileligimde meme agri yokdu birincide vardi o yuzde bosuna miciklama canim memeleri saymiyoruz belirti olarak
Yoğun akıntı falan ne zmn başlıyorSon 5 gün kızlar acayip stres var dualarda untmayn bu arada belrtinz varmı
Az kalmis test yapdinmiSon 5 gün kızlar acayip stres var dualarda untmayn bu arada belrtinz varmı
Sabahtan beri memelerimi mincikliyorum acısın diye :)))) ama yanları acıyor sanki
Canm benim iki hamileligimde adete yakin akinti basladi adetden 3 gun sonra ovrendim ham oldugumuYoğun akıntı falan ne zmn başlıyor
sakin ol canım su gibi geçiyo zaman
aminnnn canım inşallah her ezan okunduğunda ve gün içinde sürekli HZ ZEKERİYA'NIN duasını okuyorum tüm evlat sahibi olmak isteyenler için :)
Canm benim iki hamileligimde adete yakin akinti basladi adetden 3 gun sonra ovrendim ham oldugumu
Bunyeden bunye degisirAaa benim akıntımm yok Suann kizz ama idrarim sari bayagii
Normalde bugün en gec yarın adet olmam gerekiyor canım. Yumurta 2 hafta önce salı günü çatladıYa kac gunun kaldi bata canim
Yap canim banada bi umut olursun
Giz ne yapayım belirti bulmam gerek :))))) yoksa 9 gün gecmezAyy kiz yeminle sesli guldum hahah az daha mincirr belki acirrr allah iyilogini vereee
Valla canm o akıntı kupkurı olup hamile olanda var ama yoğn yaşayıp hamile kalanda yoğn yaşayan 7 gün kaladan başlyor diyolaarYoğun akıntı falan ne zmn başlıyor
Yok yapmadm valla ama işte patlycam meragmdanAz kalmis test yapdinmi
Tama adet olmasin insallahNormalde bugün en gec yarın adet olmam gerekiyor canım. Yumurta 2 hafta önce salı günü çatladı