- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
Aslinda bendede su 3 dikat edyorum oyle olyor yani hepdemem yalnis olurbende ilk kez oldu canım bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda bendede su 3 dikat edyorum oyle olyor yani hepdemem yalnis olurbende ilk kez oldu canım bu şekilde
beklemeye devam edelim bakalım geldimi bebiklerAslinda bendede su 3 dikat edyorum oyle olyor yani hepdemem yalnis olur
Inşallah hamilesindirİnşallah canım yarına kadar olmazsam yarın yapıp atarım mutlaka
Anam ne erken basladi bu mide bulanti canm kizlarda mide bulnti kusma cok olur bilgin olsun
50 tane al gunde 3 defa yap en garantilisi
Yarin test yap insallah yaparsin icimden sen hamilesin diyor rahat olBirde benim hayalime bakin gece dusundunuyorum simdi hamileysem ocagin 23 de oglumun dogum gunu var ocak sonu dogum gunu yapariz o zamanda cinsiyet belli olur ogun cinsiyet partisi yaparim falan hayallereee gelll
Yarin test yap insallah yaparsin icimden sen hamilesin diyor rahat ol
Inşallah kizin olur bak gor eger kusmadir kokudur mide 7/24 bulantisidir halsizlikdir hepsi olur cunki kizlar varya onlar hamilelikden sovuturAaa bak yuzum güldü simdi valla oglumda 1 kere bile midem bulanmadi cok heves ederdim hamile gibi kusmaya ama olmadi bende manyagim heralde
3 ay dikat etdim adetden once olyordum ishalbeklemeye devam edelim bakalım geldimi bebikler
Kiz dilegim hamile olmak ve senin gibi hic kusmasiz belirtisiz hamilelik gecirmek ve bol bol dua et canmAgzinii seveyim seninn kiz eger hamileysem dile benden ne dilersen
canım benimde olurdu ishal değilde daha sık çıkardım büyük tuvalete ama ishal ilk oldu3 ay dikat etdim adetden once olyordum ishal
Aminn cmBen de 4 aylık evliyim ilk gece hamiş kaldım ama 7 haftalıkken kalbi durdu melegimin ağustosta kurtaj oldum 2 ay bekledim doktor hazırsın dedi çok istiyorum o kadar zordu ki öğretmenim ben ise bile gitmedim canlı canlı kürtaja mi ağlayayım bebeğim benden gitti ona mi ağlayayım yaşayan bilir benim ilk bebeğim olacak 28 yaşına giriyorum çok hazır hissediyorum kendimi stres yapma diyorlar ama elimde değil çünkü hamilelik boyunca yine tedirgin olcam kalbini duymadan yine rahat etmeyecem her şey Allahtan rabbim em iyisini bilir ben bilimsel olarak bu ayı degerlendrdim ovulasyon testleriyle folik asitlerle düzenli beslenmeyle gerisi Allah'a kaldı dualarımızı kabul et
Simdi bunyeden bunye degisikdir canim kesin degl bucanım benimde olurdu ishal değilde daha sık çıkardım büyük tuvalete ama ishal ilk oldu
Ya yap su testi canm icini rahatlatcanım benimde olurdu ishal değilde daha sık çıkardım büyük tuvalete ama ishal ilk oldu
yapınca söylicem size :)Ya yap su testi canm icini rahatlat
Varsa var yoksa yokdur
Inşallah kizin olur bak gor eger kusmadir kokudur mide 7/24 bulantisidir halsizlikdir hepsi olur cunki kizlar varya onlar hamilelikden sovutur
Ya yap su testi canm icini rahatlat
Varsa var yoksa yokdur
Yap canim yap hadi resmini atBende disardan geldim çocuğu okuldan aldim kendimi zor tutdumm test almamak icin