-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.381
bildigin adet sancisi gibi sabah yogun sekilde vardi suan herhangi bi agri yok, evet diger konularda okudum cogu hüsranla sonuclanmis, ben yarin ilk idrarla yapayim en iyisi. Adetim gecene kadar test yapmicam demistim ama yine dayanamadim ah ahhkasiklaeda agri derken tip tip mi yogsa krapmi ???Yap canm cikar erken gebelik testleri kanda 1.25 oldugu zamn yani bukdar azken bile cikar hassaslar
Am sunuda belirtmek isterim cnm bu aralar silik cizgi felan herkesde cikar oldu
Emin olmak icin egerde silik cikarsa ayni markayla aralikli tekrarla derim canm
Yap canm ya bu stres bile kotu ben silik cizgi gordugum gun regl 5 vardi sonra 2 test negatif gosterdi ve durmadan test yapdim stres den sonunda gitdim kan verdim kanda negatif cikinca uzuldum ama yine icimi rahatlatmis oldum ve adete kadar rahat kafayla adet olacam kafayla doasdim ve gunu gunune regl oldumbildigin adet sancisi gibi sabah yogun sekilde vardi suan herhangi bi agri yok, evet diger konularda okudum cogu hüsranla sonuclanmis, ben yarin ilk idrarla yapayim en iyisi. Adetim gecene kadar test yapmicam demistim ama yine dayanamadim ah ahh
aynen dogru soyluyosun simdi aldim eczaneden predictor marka, internette 20 tl yaziyor ben 40 tl verdim ne kadar pahaliymisYap canm ya bu stres bile kotu ben silik cizgi gordugum gun regl 5 vardi sonra 2 test negatif gosterdi ve durmadan test yapdim stres den sonunda gitdim kan verdim kanda negatif cikinca uzuldum ama yine icimi rahatlatmis oldum ve adete kadar rahat kafayla adet olacam kafayla doasdim ve gunu gunune regl oldum
Yani stres gecikdirir yap rahatla
Tatlim betahcg 13.60 cıktı hamileyim ama daha çok küçükSen yine bi yap cunki o belirtiler ovu dan 9 gun sonra bende hic olmamisdi
Meme ucu sizlamada hamilelik belrtisi
Burdan bilgilendir test yapdiginda cnm
Hadi hayirlisi canm insallah vardir tutunmusduraynen dogru soyluyosun simdi aldim eczaneden predictor marka, internette 20 tl yaziyor ben 40 tl verdim ne kadar pahaliymis
Ay anammmmm gercekdenmiiii kizzzTatlim betahcg 13.60 cıktı hamileyim ama daha çok küçük
Bu ay çörek otu kürü yapmıştım ilk kez .. tabi allahın işi ama denk de gelmiş olabilir ...Ay anammmmm gercekdenmiiii kizzzinşallah hayirli ugurlu uzun omurlu olur saglikla kucagina al canm cok sevindim
Ben dedim albi test yaniltmaz
Bu nasil odu ya sen kac gun kala test yapdin ?
Bu arada albi test yaniltmiyormuş bilmis olduk cnm
Varmiş bi hikmet canm cok sevindim ovu takip etdinmiBu ay çörek otu kürü yapmıştım ilk kez .. tabi allahın işi ama denk de gelmiş olabilir ...
Benim dongum normalde 32 33 gün sürüyor ama ben 14 üncü gün yumurtladigimi kendim anladim bu ay üzerine 14 ekledim dedim ki bu ay 28 inci gün adet olucam 25 inci gün test yaptim böyle cıktı... 32 güne gire düşünürsek 7 gün var 28 güne gire 3 gün var ...Varmiş bi hikmet canm cok sevindim ovu takip etdinmi
Regle kac kala yapmisdin testi canm
Albi (oğlumda bununla ogrensmistim
Guzel cikmis canm gozukyor hamilesindir insallah bidaha dene yine cikarsa kan verSizin testiniz nasıldı acaba benim bugün böyle çıktı ama test mimlenmiş olduğu için hiç sevinemedim
Bende yum gunumu anliyorum ama yine test kullanyorumBenim dongum normalde 32 33 gün sürüyor ama ben 14 üncü gün yumurtladigimi kendim anladim bu ay üzerine 14 ekledim dedim ki bu ay 28 inci gün adet olucam 25 inci gün test yaptim böyle cıktı... 32 güne gire düşünürsek 7 gün var 28 güne gire 3 gün var ...
İnsallah insallahh , bizim ilk denememiz aslinda olmama ihtimali yuksek ama yinede cok istiyorum rabbim nasip ederseHadi hayirlisi canm insallah vardir tutunmusdur
Eczade pahliymis ya onlarda 20 alip 40 satyolar herhalde
Eger bidaha test almayi dusinursen cnmİnsallah insallahh , bizim ilk denememiz aslinda olmama ihtimali yuksek ama yinede cok istiyorum rabbim nasip ederse
tebrik ederim hayirli olsun, insallah bende yarin buraya yazarim hamileyim diyeTatlim betahcg 13.60 cıktı hamileyim ama daha çok küçük
aslinda ben laboquick marka istiyodum esim bi kac eczaneye sormus yokmus mecbur prodictor aldim , albi aklimda bulunsunEger bidaha test almayi dusinursen cnm
(Albi test )al fiyatida uygun
Aynen albi hic yaniltmiyor canm fiyati 3 tl felanaslinda ben laboquick marka istiyodum esim bi kac eczaneye sormus yokmus mecbur prodictor aldim , albi aklimda bulunsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsinmine8585 Kizlar bir arkadasimizda hamile onu tebrik ederiz
Belirtileri: yumurtlama gununden 9 gun sonra kasiklarinda adet sancisi gibi agrisi olmus ve gecmiş yani devam etmemis
Sonra gogus ucu hasas olmuş
Ve Albi testle pozitifi regle 3 gun kala ovrenmis
Bu arda çorekotu+bal+tarcin kurunude kullanmiş
Umarim belirti arayinlar yardamci olur bu yazim
Amin inşallah güzel.habeeleerini bekliyoruztebrik ederim hayirli olsun, insallah bende yarin buraya yazarim hamileyim diye