Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bildigin adet sancisi gibi sabah yogun sekilde vardi suan herhangi bi agri yok, evet diger konularda okudum cogu hüsranla sonuclanmis, ben yarin ilk idrarla yapayim en iyisi. Adetim gecene kadar test yapmicam demistim ama yine dayanamadim ah ahh

bildigin adet sancisi gibi sabah yogun sekilde vardi suan herhangi bi agri yok, evet diger konularda okudum cogu hüsranla sonuclanmis, ben yarin ilk idrarla yapayim en iyisi. Adetim gecene kadar test yapmicam demistim ama yine dayanamadim ah ahh
Yap canm ya bu stres bile kotu ben silik cizgi gordugum gun regl 5 vardi sonra 2 test negatif gosterdi ve durmadan test yapdim stres den sonunda gitdim kan verdim kanda negatif cikinca uzuldum ama yine icimi rahatlatmis oldum ve adete kadar rahat kafayla adet olacam kafayla doasdim ve gunu gunune regl oldum
Yani stres gecikdirir yap rahatla

aynen dogru soyluyosun simdi aldim eczaneden predictor marka, internette 20 tl yaziyor ben 40 tl verdim ne kadar pahaliymis

Tatlim betahcg 13.60 cıktı hamileyim ama daha çok küçük
Ay anammmmm gercekdenmiiii kizzzinşallah hayirli ugurlu uzun omurlu olur saglikla kucagina al canm cok sevindim
Ben dedim albi test yaniltmaz
Bu nasil odu ya sen kac gun kala test yapdin ?
Bu arada albi test yaniltmiyormuş bilmis olduk cnm

Ay anammmmm gercekdenmiiii kizzzinşallah hayirli ugurlu uzun omurlu olur saglikla kucagina al canm cok sevindim
Ben dedim albi test yaniltmaz
Bu nasil odu ya sen kac gun kala test yapdin ?
Bu arada albi test yaniltmiyormuş bilmis olduk cnm
Bu ay çörek otu kürü yapmıştım ilk kez .. tabi allahın işi ama denk de gelmiş olabilir ...

Varmiş bi hikmet canm cok sevindim ovu takip etdinmi
Regle kac kala yapmisdin testi canm
Benim dongum normalde 32 33 gün sürüyor ama ben 14 üncü gün yumurtladigimi kendim anladim bu ay üzerine 14 ekledim dedim ki bu ay 28 inci gün adet olucam 25 inci gün test yaptim böyle cıktı... 32 güne gire düşünürsek 7 gün var 28 güne gire 3 gün var ...

Eklentiler

• C5E43AB0-90B2-437C-8408-FD326A9494EA.jpeg
    193 KB · Görüntüleme: 35
  • B7AA8E23-EE15-451F-9665-FA4C328AA98E.jpeg
    183,8 KB · Görüntüleme: 35
Bende yum gunumu anliyorum ama yine test kullanyorum
Sende anlamisinsin demek 3 kala test pozitif olmus cnm
Zaten meme ucu dedim anladim kesin hamilesin bide 9 gunu yumdan senin belirtiler bende 7 ay hic olmadi
Senin adina cok sevindim canm

mine8585 Kizlar bir arkadasimizda hamile onu tebrik ederiz
Belirtileri: yumurtlama gununden 9 gun sonra kasiklarinda adet sancisi gibi agrisi olmus ve gecmiş yani devam etmemis
Sonra gogus ucu hasas olmuş
Ve Albi testle pozitifi regle 3 gun kala ovrenmis

Bu arda çorekotu+bal+tarcin kurunude kullanmiş
Umarim belirti arayinlar yardamci olur bu yazim

Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…