Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Albi yaniltmiyor dogru test olarak bilyorum nasil olduki bu simdi
Yine yapsaydin test canm
Pazar günü tekrar denicem başka test ... ama ne biliyim piskolojik mi bilmiyorum vücudum daha önceki aylara göre farkli sanki ... en önemli farksa ovulasyindan 9 gün sonra bildigin adet ağrısı gibi ağrım oldu kasiklarimda yanıma ped aldim o derece sonra o ağrı geçti göğüs uçlarım hassasiyet oldu acayip turşu limon yiyorum delice ama

Pazar günü tekrar denicem başka test ... ama ne biliyim piskolojik mi bilmiyorum vücudum daha önceki aylara göre farkli sanki ... en önemli farksa ovulasyindan 9 gün sonra bildigin adet ağrısı gibi ağrım oldu kasiklarimda yanıma ped aldim o derece sonra o ağrı geçti göğüs uçlarım hassasiyet oldu acayip turşu limon yiyorum delice ama
Sen yine bi yap cunki o belirtiler ovu dan 9 gun sonra bende hic olmamisdi
Meme ucu sizlamada hamilelik belrtisi
Burdan bilgilendir test yapdiginda cnm

Selam kizlar batim 21 kasim bugun kasik agrisiyla uyandim tipki adet sancisi gibi cok korkuyorum adet olucam diye :KK43: yarina kadar olmazsam test yapayim diyorum su erken gebelik testlerinden yarin sabah ilk idrarla yapsam cikar mi sizce gebelik varsa ?:KK42:

Selam kizlar batim 21 kasim bugun kasik agrisiyla uyandim tipki adet sancisi gibi cok korkuyorum adet olucam diye :KK43: yarina kadar olmazsam test yapayim diyorum su erken gebelik testlerinden yarin sabah ilk idrarla yapsam cikar mi sizce gebelik varsa ?:KK42:
Mrb canım hoşgeldin. Ben hiç denemedim erken gebelik testini o yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum:KK200:

oh sonunda biri geldi:halay: bu sabah kasık agrisiyla uyandim adetime 4 gun var ama test yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum erken gebeliik testlerinden yapsam cikar mi ki acaba
kasiklaeda agri derken tip tip mi yogsa krapmi ???Yap canm cikar erken gebelik testleri kanda 1.25 oldugu zamn yani bukdar azken bile cikar hassaslar
Am sunuda belirtmek isterim cnm bu aralar silik cizgi felan herkesde cikar oldu
Emin olmak icin egerde silik cikarsa ayni markayla aralikli tekrarla derim canm

X