Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyecanla bekliyorum o kanama neden olmuş o halde :) hayırlı oldunn
Hemde 4 gun kanamam oldu canim ben bayağı bayağı adet oldum saniyorum tabi ama yoğun kanamam olmadi 4 gün sürdü ama 1 ped tam dolmadi diyimm zaten 13 unde adet oldum bat 12 di 16 da adet bitti 18 inde evde tansiyon dustu bayginlik gibi oldu kustumm falan dedim hasta oldum heralde gittik acile muyene etti kan tahlili de yapalım dedi ben adet oldum dedim ama gene bakalim dedi doktor beta hcg 250 cıktı

Ayyy nevgüzrl :))) ne hissettin :))))

Bata 4 gün var gaz sancım, kasık ağrım devam ediyor özellikle sağ tarafımda batar gibi geliyor ara ara. birşeyler yediğimde de inanılmaz mide yanması oluyor. göğüslerim ucları değilde alt tarafından geliyor ağrı. İnşallahhhhhhh olur yaaaa

Çok müthiş birşey bu yaşadığın tebrik ederim allah sağlıkla keseyi kalbi duymayı, sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah önceki belirtilerinde adet belirtileri gibi demekki. hamilelik belirlerileri ve regli belirtileri çok benziyor yaaa insan ne yapacağını şaşırıyor bazen

Bunların hepsini hala yaşıyorum yarın ilk günüm ama sabah kan verdim çıkmayacağını biliyorum ama yinede verdim :)))

Sonucu paylaşırmısın yaaa bende pazartesiyi beklemem belki
Yazarım tabiki. Ama günün geçmesinl bekleyebiliyorsan bekle. Neden biz böyle saçmalıklar yapıyoruz anlamıyorum nasipte varsa olacak yoksa olmayacak bunu beynimize yerleştiremiyoruz ama beni burası çok etkiledi benim 3. Ayım korunmuyorum ama ilk 2 ay hiç böyle takıntılarım olmadı refli günün bile takip etmedim baktım oldum ama bu ay buralara denk geldim ve gaza gelip 5 gün önce idrar testi yaptım. Yanlış yapıyoruz açıkçası birbirimize yanlış etkiliyorız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…