- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.341
Bende hasta oldum işte. Yine yeni umutlar başladı bugün çörekotu bal tarçın karışımına başladık eşimde bende yiyorum. Adetten sonra da soğan kürüne başlıcam hayrlısı artkSen ne yaptın cnm
superisi1987 abla nerelerdesin sen yoksun ?
Aynen abla iyi olmuş. Hayırlı olsun Sevindim senin adınaKuzum benim ay sorma dün ise basladım ben yeni yaticam valla cok yorgunum dus falan aldim birazz kafami bosaltmak icin tempoya girmem lazim uzun zamandir evdeydimm zaten iyi oldu bana
Canm uzmek istemem ama diyorum su testler yok gosterince inanyorum cunku yokdur demekkibenim günüm bugündü kırmızıları görmedim, sabahki idrarımla t est denemiştim ama negatif
Kolay gelsin kiz neKuzum benim ay sorma dün ise basladım ben yeni yaticam valla cok yorgunum dus falan aldim birazz kafami bosaltmak icin tempoya girmem lazim uzun zamandir evdeydimm zaten iyi oldu bana
Imsallah bu aya kismet olurKuzu regl oldm tam günmde bn
Aminnnnnnnnn canm bnm dilerm hepimz sabr etmeyi layıkıyla bilirzImsallah bu aya kismet olur
Yine iyi gunu gunune gelmesi
Demek bi sorunun yok anlamina gelir regl duzeni cok onemli cnm
Hayirlisi insallah
Denediğin çörek bal neye yarıyor canmBende hasta oldum işte. Yine yeni umutlar başladı bugün çörekotu bal tarçın karışımına başladık eşimde bende yiyorum. Adetten sonra da soğan kürüne başlıcam hayrlısı artk
Amin canımsın. Kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyormuş. Ben eşime de yediriyorum. Onun için de sperm kalitesi ve ileri hareketliye faydası oluyormuşDenediğin çörek bal neye yarıyor canmAllahım umudunu yitirenlerden etmesn bizi
ya onun orası belli olmuyor aslında kuzenim 1 gün önce denemişti çıkmadı ertesi gün denedi çıktıCanm uzmek istemem ama diyorum su testler yok gosterince inanyorum cunku yokdur demekki
Demekki kanimizda bile hcg 1.25 bile deglki test negt gosteryor
canım keçi boynuzu nuda deneyin oda çok iyiAmin canımsın. Kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyormuş. Ben eşime de yediriyorum. Onun için de sperm kalitesi ve ileri hareketliye faydası oluyormuş
Oo güzelmiş o zman bnmki versem yemez sıkıntı yok nie yimm diyor gıccıkAmin canımsın. Kaliteli yumurtalar olmasını sağlıyormuş. Ben eşime de yediriyorum. Onun için de sperm kalitesi ve ileri hareketliye faydası oluyormuş
Nadir bir durum tabi yum gunu bilmezsen oyle olyorya onun orası belli olmuyor aslında kuzenim 1 gün önce denemişti çıkmadı ertesi gün denedi çıktı
hala göremedim kırmızıları
Anim sen esine denedinmi sonuc aldinmi nekadar surede sonuc aldincanım keçi boynuzu nuda deneyin oda çok iyi
Hamilesin net gozukyor cnm kan testi yaptirsaydin cnmKızlar dün yaptığım testim çok sonra böyle oldu ... bat 22 kasım diye bekliyorum ortalama döngüme göre ama bu ay 3 kasım da yumurtladim ...
Ama sonra idrar testi yaptim başka marka negatifHamilesin net gozukyor cnm kan testi yaptirsaydin cnm
C
Anim sen esine denedinmi sonuc aldinmi nekadar surede sonuc aldin[
benim abim denemişti canım faydasını gördü. şimdi bende eşime yapıyorum ama test vermedik daha
Yapmaya of su testler varya nekdarda hayl kirikli na ugratyorAma sonra idrar testi yaptim başka marka negatif