Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mine8585 mine8585 Kizlar bir arkadasimizda hamile onu tebrik ederiz:nazar::nazar::nazar:
Belirtileri: yumurtlama gununden 9 gun sonra kasiklarinda adet sancisi gibi agrisi olmus ve gecmiş yani devam etmemis
Sonra gogus ucu hasas olmuş
Ve Albi testle pozitifi regle 3 gun kala ovrenmis

Bu arda çorekotu+bal+tarcin kurunude kullanmiş
Umarim belirti arayinlar yardamci olur bu yazim
Sen bi harikasın :KK200:

• 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal

Tüm malzemeler birbirine karıştırılıp macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Adetin 2. günü başlanarak sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yenir. 12 gün bu şekilde uygulanır. Önemli olan malzemelerin saf ve taze olmasıdır. Böylece faydası daha çabuk görülür. Bu kür kadınlara uygulanan bir kürdür. Özellikle bir durum daha var. Siz bu küre adetin 2. günü başlayıp tam

• 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal

Tüm malzemeler birbirine karıştırılıp macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Adetin 2. günü başlanarak sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yenir. 12 gün bu şekilde uygulanır. Önemli olan malzemelerin saf ve taze olmasıdır. Böylece faydası daha çabuk görülür. Bu kür kadınlara uygulanan bir kürdür. Özellikle bir durum daha var. Siz bu küre adetin 2. günü başlayıp tam
Çok tşk ederim sağolun :KK200:

Gunaydin kizlar testi yaptim. Tertemiz bir tek cizgi, ikinci cizginin golgesi bile yok :KK43: P_20181118_100714.jpg

Ah kiyamam canm
Artik test yapma cnm artik adetini gecmesini bekle Allah buyukdur cnm
evet test yapmayacagim artik zaten icime doguyordu bu ay olmayacagi, adet olursam bitince ovulasyon testi yapacagim, 14 ve 16. Gunu degerlendirmistik demek ben farkli bi gun yumurtlamisim

Adete 10 gün var sağ kasıktaadet olcakmış gibi ağrı ağrı tam sağ tarfımdaki bele vuruyor.. bi gaz hali mevcut..1yıldır bekliyorum belki psikolojiktir bilmiyorum normalde hiç bu kadar erken belirti yaşaöadım açıkcası hep son 3 gün kala yaşarım belirtileri heray ümitlenmek istemiyorum ama elimde değil

Arkadaşlar merhaba adetime 3 gün var bende dayanamadım idrar testi aldım yaptım ve tek çizgi yinede hamile olabilirmiyim :))

X