- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.401
Amin canmRabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canmRabbim isteyen herkese nasip etsin
mutlaka yazacagim yarinAynen albi hic yaniltmiyor canm fiyati 3 tl felan
Test yapdikdan sonra buradan bilgilendir canm
Ne bilim az yazıyorsun artkKiz ben hep aktifim beni saymdin kizlardan
Yaa yerim bu çok güzel haber. Hayrli olsun bebeğinTatlim betahcg 13.60 cıktı hamileyim ama daha çok küçük
Bende bu ay ona başladım. Senin tam olarak nasıl yaptığını ölçüleriyle yazarmisin sana zahmet. Ben yaptım da sanki biraz fazla mi katı oldu nee.Bu ay çörek otu kürü yapmıştım ilk kez .. tabi allahın işi ama denk de gelmiş olabilir ...
Inşallahhhtebrik ederim hayirli olsun, insallah bende yarin buraya yazarim hamileyim diye
Sen bi harikasınmine8585 Kizlar bir arkadasimizda hamile onu tebrik ederiz
Belirtileri: yumurtlama gununden 9 gun sonra kasiklarinda adet sancisi gibi agrisi olmus ve gecmiş yani devam etmemis
Sonra gogus ucu hasas olmuş
Ve Albi testle pozitifi regle 3 gun kala ovrenmis
Bu arda çorekotu+bal+tarcin kurunude kullanmiş
Umarim belirti arayinlar yardamci olur bu yazim
Sen tatlisin cnmSen bi harikasın
Sen tatlisin cnm
Çok tşk ederim sağolun
- 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Tüm malzemeler birbirine karıştırılıp macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Adetin 2. günü başlanarak sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yenir. 12 gün bu şekilde uygulanır. Önemli olan malzemelerin saf ve taze olmasıdır. Böylece faydası daha çabuk görülür. Bu kür kadınlara uygulanan bir kürdür. Özellikle bir durum daha var. Siz bu küre adetin 2. günü başlayıp tam
Ah kiyamam canmGunaydin kizlar testi yaptim. Tertemiz bir tek cizgi, ikinci cizginin golgesi bile yok Eki Görüntüle 2207102
evet test yapmayacagim artik zaten icime doguyordu bu ay olmayacagi, adet olursam bitince ovulasyon testi yapacagim, 14 ve 16. Gunu degerlendirmistik demek ben farkli bi gun yumurtlamisimAh kiyamam canm
Artik test yapma cnm artik adetini gecmesini bekle Allah buyukdur cnm
Bekle canim belki geç dollenmwdirGunaydin kizlar testi yaptim. Tertemiz bir tek cizgi, ikinci cizginin golgesi bile yok Eki Görüntüle 2207102
insallah oyledir ya bi umut bekliyorum henuz adet olmadim bat 21 kasimBekle canim belki geç dollenmwdir
5 kat artmis bence gayet iyi hayirli olsun rabbim bize de nasip etsinSelam kızlar cumartesi günü 17 kasımda 13.60 olan değerim 70.67 ye çıkmış 19 kasım bugün nasıl sizce