- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.321
Birşey olmaz yaa aman daha neler neler yedirdim içirdim alıştı yavrucağımZehirlemeyesin cnm kocişini
Keciboynuzu yetmemis gibi corek otuda cikdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey olmaz yaa aman daha neler neler yedirdim içirdim alıştı yavrucağımZehirlemeyesin cnm kocişini
Keciboynuzu yetmemis gibi corek otuda cikdi
Hadi insallh cnm allah gonlune gore verir sen kullan sonucu buraya yazBirşey olmaz yaa aman daha neler neler yedirdim içirdim alıştı yavrucağım
Amin ablam cümlemizin. Ne biliyim valla ben o kadar çok hislenmek istemiyorum. Bu arada cümleten günaydınHadi insallh cnm allah gonlune gore verir sen kullan sonucu buraya yaz
Ya kiz nedense bu ay baya bi hislendimmi ne bu ay tutacak gibi
Gunaydin cnm hislendim derkenAmin ablam cümlemizin. Ne biliyim valla ben o kadar çok hislenmek istemiyorum. Bu arada cümleten günaydın
Inşallah yanılmazsın abla hislerinde. Ama işte ben öyle kesin olcak felan diye düşünmek istemiyorum artk. Cnki bende bu a geçtiğimiz ay kesin gözüyle bakmıştım çnki. Yaa ne güzel herkesinki hemen bitiyor benimki 9 gün sürüyorGunaydin cnm hislendim derken
Calismalara basladigimdandir hislerim bu ay olmicagini emin olakdan his edyordum
Ama bu ay hislerim tutucak diyor
Bakalim insallah hislerim yaniltmaz beni!!!
Sanada corek otu bal karisimi vesileolur insallah
Bu arada benim regl yarin bityor hayirlisiyla ovulasyon testlere baslicam
Canm 9 gun adetmi olunur en fazla 7 olmasi lazimInşallah yanılmazsın abla hislerinde. Ama işte ben öyle kesin olcak felan diye düşünmek istemiyorum artk. Cnki bende bu a geçtiğimiz ay kesin gözüyle bakmıştım çnki. Yaa ne güzel herkesinki hemen bitiyor benimki 9 gün sürüyor
Ahh bitmiyor ahhh. Ömrümden ömür gidiyor Ama doktorum normal didi bideee geç menopoza girersin didi o yüzden sevindimCanm 9 gun adetmi olunur en fazla 7 olmasi lazim
Benim 5 gun
Cnm hayirlisi ama cok zorya 1 hafta 2 gunAhh bitmiyor ahhh. Ömrümden ömür gidiyor Ama doktorum normal didi bideee geç menopoza girersin didi o yüzden sevindim
Şu 3 gün olanlara imreniyorum zaten 9 gün bitmek bilmiyorCnm hayirlisi ama cok zorya 1 hafta 2 gun
Bitmek bilmez bu gunler cnm
Ben 5 gune cok diyordum
Bazilari 3 oluyor
Benim yumurtlama gunlerime sen reglin bitecek
Neyseya saglik olsun
Bi kaç gün daha bekle sonra tekrarlarsın testibenim günüm bugündü kırmızıları görmedim, sabahki idrarımla test denemiştim ama negatif
Kuzu regl oldm tam günmde bnCanısı ne yaptın sen test yaptın mı
bekleyebilecekmiyim acaba bugün 10 kere lavabo gittimBi kaç gün daha bekle sonra tekrarlarsın testi
Ya sen nerelerdesin merak ediyorum kç gndr seniiiKuzu regl oldm tam günmde bn
Mecbur bekliceksin. Ya da imkanın varsa kan tahlili yaptrsan. Beklemektense veya umutlanmaktansa kesin sonuç u almış olursunbekleyebilecekmiyim acaba bugün 10 kere lavabo gittim
o zaman daha çok hüsran oluyor beklemen en iyisiMecbur bekliceksin. Ya da imkanın varsa kan tahlili yaptrsan. Beklemektense veya umutlanmaktansa kesin sonuç u almış olursun
Sen bilirsin canımsın. bekledigin haberi en kısa sürede alırsın inşallah. Allahım en kısa sürede nasip etsin hepimizeo zaman daha çok hüsran oluyor beklemen en iyisi
Valla girmek bile gelmiyor içimden siteye artk (Ya sen nerelerdesin merak ediyorum kç gndr seniii
Sen ne yaptın cnmYa sen nerelerdesin merak ediyorum kç gndr seniii
Ya saçmalama olur mu öyle şey. Bak benimde bat pazardı çarşamba adet oldum. Inan bende çok kötü oluyordum ama burdaki arkadaşlarla sohbet ederek sağolsun hepsi destek oldu hemen toparladım kendimi. O yüzden kendini kapama ilerde daha çok güzel günlerimiz var üzülme lütfenValla girmek bile gelmiyor içimden siteye artk (