- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.421
Kizlarrr sizeee bomba haberlerimm varrr soook olucaksinzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soyle kiz hamilemisinn yosaKizlarrr sizeee bomba haberlerimm varrr soook olucaksinzz
Neymiş neymisssKizlarrr sizeee bomba haberlerimm varrr soook olucaksinzz
Çok şükür sen nasılsınNasılsınız kızlarr
Evett hamileyimmmmmmmSoyle kiz hamilemisinn yosa
HamileyimmNeymiş neymisss
Aaaa ama adet olmuştun :)Hamileyimm
Nasil yani oresimm neydi hani adet olmusdun ne olduHamileyimm
Yaaa çok sevindim ablam hayırlı olsun kuzun. Sağlıkla gelsin inşallahHamileyimm
Hemde 4 gun kanamam oldu canim ben bayağı bayağı adet oldum saniyorum tabi ama yoğun kanamam olmadi 4 gün sürdü ama 1 ped tam dolmadi diyimm zaten 13 unde adet oldum bat 12 di 16 da adet bitti 18 inde evde tansiyon dustu bayginlik gibi oldu kustumm falan dedim hasta oldum heralde gittik acile muyene etti kan tahlili de yapalım dedi ben adet oldum dedim ama gene bakalim dedi doktor beta hcg 250 cıktıHeyecanla bekliyorum o kanama neden olmuş o halde :) hayırlı oldunn
Yaaa çok sevindim ablam hayırlı olsun kuzun. Sağlıkla gelsin inşallah
Ayyy nevgüzrl :))) ne hissettin :))))Hemde 4 gun kanamam oldu canim ben bayağı bayağı adet oldum saniyorum tabi ama yoğun kanamam olmadi 4 gün sürdü ama 1 ped tam dolmadi diyimm zaten 13 unde adet oldum bat 12 di 16 da adet bitti 18 inde evde tansiyon dustu bayginlik gibi oldu kustumm falan dedim hasta oldum heralde gittik acile muyene etti kan tahlili de yapalım dedi ben adet oldum dedim ama gene bakalim dedi doktor beta hcg 250 cıktı
Yaa ne güzel cidden harika olmuş. Allahım sağlıkla gelsin inşallah yavrun. Hayrlı Olsun ablam. Çok sevindim gerçekten inanSaol askmm benim vallahi surpriz gibi bisey olduu hala şoklardayım
Çok müthiş birşey bu yaşadığın tebrik ederim allah sağlıkla keseyi kalbi duymayı, sağlıkla eline almayı nasip etsin inşallah önceki belirtilerinde adet belirtileri gibi demekki. hamilelik belirlerileri ve regli belirtileri çok benziyor yaaa insan ne yapacağını şaşırıyor bazenHemde 4 gun kanamam oldu canim ben bayağı bayağı adet oldum saniyorum tabi ama yoğun kanamam olmadi 4 gün sürdü ama 1 ped tam dolmadi diyimm zaten 13 unde adet oldum bat 12 di 16 da adet bitti 18 inde evde tansiyon dustu bayginlik gibi oldu kustumm falan dedim hasta oldum heralde gittik acile muyene etti kan tahlili de yapalım dedi ben adet oldum dedim ama gene bakalim dedi doktor beta hcg 250 cıktı
Bunların hepsini hala yaşıyorum yarın ilk günüm ama sabah kan verdim çıkmayacağını biliyorum ama yinede verdim :)))Bata 4 gün var gaz sancım, kasık ağrım devam ediyor özellikle sağ tarafımda batar gibi geliyor ara ara. birşeyler yediğimde de inanılmaz mide yanması oluyor. göğüslerim ucları değilde alt tarafından geliyor ağrı. İnşallahhhhhhh olur yaaaa
Sonucu paylaşırmısın yaaa bende pazartesiyi beklemem belkiBunların hepsini hala yaşıyorum yarın ilk günüm ama sabah kan verdim çıkmayacağını biliyorum ama yinede verdim :)))
Yazarım tabiki. Ama günün geçmesinl bekleyebiliyorsan bekle. Neden biz böyle saçmalıklar yapıyoruz anlamıyorum nasipte varsa olacak yoksa olmayacak bunu beynimize yerleştiremiyoruz ama beni burası çok etkiledi benim 3. Ayım korunmuyorum ama ilk 2 ay hiç böyle takıntılarım olmadı refli günün bile takip etmedim baktım oldum ama bu ay buralara denk geldim ve gaza gelip 5 gün önce idrar testi yaptım. Yanlış yapıyoruz açıkçası birbirimize yanlış etkiliyorız.Sonucu paylaşırmısın yaaa bende pazartesiyi beklemem belki