- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.201
Topigin adi ne cnmÜzülmek yok kuzucum hep beraber birbirimize destek olarak halledicez inşallah. Ben bu dua okunan topikler var bak onlara katıldım. Hem değişlik oluyor hem kafamı onlarla dolduruyorum. Sende katıl istersen
Bende de Bi defa böyle oldu. Onu yaptığımda da adetim 6 gün geçmişti. Keisn var dedim 2 gün sonrasında adet oldum baya da pintili geçti. Diyorum aceba vardı da gitti mi ???kizlarrrrrrr testimin son hali bus ekilde oldu çok çok silikti kuruyunca böyle olduEki Görüntüle 2205817
Yok ya abartma cnm testler bazan yaniltyor cnmBende de Bi defa böyle oldu. Onu yaptığımda da adetim 6 gün geçmişti. Keisn var dedim 2 gün sonrasında adet oldum baya da pintili geçti. Diyorum aceba vardı da gitti mi ???
Dileklerimiz için 1001 Edrikni Salavatı buna bugün katıldım.Topigin adi ne cnm
Bilmiyorum artk her neyse kimyasal felan diyorlar ya ondan olabilir mi diye düşündüm?Yok ya abartma cnm testler bazan yaniltyor cnm
Tm agsam katilirimDileklerimiz için 1001 Edrikni Salavatı buna bugün katıldım.
Bütün Sıkıntılarımız için 12.000 H.Z YUNUS'un duasını okuyalım buna da dün katıldım abla
Üstteki topik yeni açıldı hemen katıl bence
Kimyasal olabilir ama bu bebek tutunup dusmus anlamina gelmiyor cnm kimyasal sagliksiz embroi dirBilmiyorum artk her neyse kimyasal felan diyorlar ya ondan olabilir mi diye düşündüm?
Çok güzel olurTm agsam katilirim
Aynen bencede kan testi guvenilirBence biz bu testlere guvenmeyelim artk
Hmm anladummmKimyasal olabilir ama bu bebek tutunup dusmus anlamina gelmiyor cnm kimyasal sagliksiz embroi dir
Bilmiyorum valla çok ümitlenmiştim olsaydı çıkardı ama nasıl yükselsinki yıkıldım resmenAh kiyamam o cizhide neydi ya
Benim 0.10 canm
Daha erkekn ama yuksele bilir cnm
Uzulme
Bilmiyorum canım hiç umudum kalmadı artıkcanın sağolsun canım bekle adetin olacak mı belki geç dollenmedir
Yapmıştım işte negatif. Sabah işte pembe geldi testten yarım saat sonra. Smdi de normal düzeyde olması gerektiği gibi devam ediyor. Anlayacağın fos çıktımAynen bencede kan testi guvenilir
Sen napdin yapdinmi test
Okumadığım dua kalmadı ki cnm bende bakınıyorum onlara uyguluyorum daÜzülmek yok kuzucum hep beraber birbirimize destek olarak halledicez inşallah. Ben bu dua okunan topikler var bak onlara katıldım. Hem değişlik oluyor hem kafamı onlarla dolduruyorum. Sende katıl istersen
Umutlan diyemem amaBilmiyorum canım hiç umudum kalmadı artık
Ya topikte herkes beraber okuyunca zaman geçirmiste oluyorz. Kafa da biraz meşgul oluyor O zman daha iyi oluyor. O yüzden dedim kuzumOkumadığım dua kalmadı ki cnm bende bakınıyorum onlara uyguluyorum da
He dogruya bundan sonra adetini 26 olarak degl 32 olarak dusun en gec 32 gunu olmam lazim de cunki bak 30 oldu dongun bu ayYapmıştım işte negatif. Sabah işte pembe geldi testten yarım saat sonra. Smdi de normal düzeyde olması gerektiği gibi devam ediyor. Anlayacağın fos çıktım
Yok abla ilçe devlet hastanesi küçük bir yerUmutlan diyemem ama
Senin bu daha 9 gunun erken
Bazilari adet gunu 0.28 olup adetden sonra yukselenler var
Sen kan tahlili nerde yapdirdin hani ozel hastanemi
valla bilemiycem kuzum ama ben catlatma iğnesi vuruldum ve bugün iğnenin 12. gunuBende de Bi defa böyle oldu. Onu yaptığımda da adetim 6 gün geçmişti. Keisn var dedim 2 gün sonrasında adet oldum baya da pintili geçti. Diyorum aceba vardı da gitti mi ???