- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.161
Benimde ilk kizimdan once eltim hamile kalmisdi o duyguyu cok iyi bilirim cnmOlurum diye düşündm kasıklarımda ağrıyınca bi kaç gün bekliyim eltiminde bebeği oldu ona gidicem insna daha da özeniyor
Sanmıyorum ama allah bilir tabi:)Hadi insallah canim gelmez ve hamile sindr
Aynen haklisin cnmSanmıyorum ama allah bilir tabi:)
Akşama istiyim test dün hastaneye gittik cok güzeldi yaa eşim bile cok heveslendm diyip durdu herkes darısı size falan dedi bi an gözlerm dolduBenimde ilk kizimdan once eltim hamile kalmisdi o duyguyu cok iyi bilirim cnm
Meraj etme insallah seninledir
Ama keske test yap yuzles su gercekle
Stres olur gecikmeye devam edersin cnm
Amin canım allah hepimizi güldürsün bu ay olmadysa 2019 a bebişlerle girelim:)Çalışmalara devam son hızYa yüzümü güldürdün ya allah ta seni güldürsün
senin benim kadar keşke eşlerimizde çabalasa herşey daha güzel olacak ama yok beyfendilerin hepside bir acayip bütün yük bizde. inşallah canım benim hayırlısıyla tez zamandaYemin ederim ya esimi sperm teste goturene kada 3 yim gecmisdi allahim bu kadar cekyoruz bare hizlica gobuslerimizi doldurasa
Ay kiyamamam insallah darisi senin basindadirAkşama istiyim test dün hastaneye gittik cok güzeldi yaa eşim bile cok heveslendm diyip durdu herkes darısı size falan dedi bi an gözlerm doldu
Amin amin aminnn insallahAmin canım allah hepimizi güldürsün bu ay olmadysa 2019 a bebişlerle girelim:)
Hiç sanmıyorum ama inşallahAy kiyamamam insallah darisi senin basindadir
Yap test insallah pozitifsin cnm
bizlerdeki bu çile bitmez canım. kaç yıldır uğraşıyorsunCnm 2 kere klomen kullandim yemin ederim acip gostermekden bikdim ya bu ne ya her defasinda ac kapat
Bide dok erkek daha bi kotu olyorum ya
Aynen ya olmayinca uzulmeyi surat asmayi bilyorlarsenin benim kadar keşke eşlerimizde çabalasa herşey daha güzel olacak ama yok beyfendilerin hepside bir acayip bütün yük bizde. inşallah canım benim hayırlısıyla tez zamanda
7 ay canm 3 cu ugrasyoruzbizlerdeki bu çile bitmez canım. kaç yıldır uğraşıyorsun
Zaten bu mucizeler sanmadigin zaman gelir yuzunu guldurur cnmHiç sanmıyorum ama inşallah
çok şükürki varmış canım yavruların olsa iyi olur tabide olmazsada pek dert etmezsin heralde7 ay canm 3 cu ugrasyoruz
Insan bi hamile kaldimi dogumdan sonra korunmicak ben korundum diyemem ama disari atyordu esim
Simdide olmuyor sekerim
Aynen canim dallarimla sabah agsam ugrasyorum bide kiz lar olunca daha eglenceli gecyor gunumizooo maşallah canım senin tutunacak dalların varmış çok şükür Rabbim sana bağışlasın. O zaman bol bol dua et tedavim güzel haberlerle sonuçlansın
Vallah cnm 2 kiz dir bide erkek istiyorum abileri olsun ben abisizim abisizlik hicde iyi degl abi sart cnmçok şükürki varmış canım yavruların olsa iyi olur tabide olmazsada pek dert etmezsin heralde
kız oldumu tamam zaten bi anne başka ne ister Allah bağışlasın canım. amin inşallah güzel haberler verelim birbirimizeAynen canim dallarimla sabah agsam ugrasyorum bide kiz lar olunca daha eglenceli gecyor gunumiz
Insallah canm senin ve isteyen herkesin
Bu sene hamilelikle kapatiriz
yok canım o kadarda takma kafana vardır bir vakti zamanı olur Allahın izniyle biz duamızı edelim bol bol takdir AllahtanVallah cnm 2 kiz dir bide erkek istiyorum abileri olsun ben abisizim abisizlik hicde iyi degl abi sart cnm
Ama cnm her defasi sanki ilkmis gibi uzlyor sorun edyor cn
Ayñen cnm herkesin gonlune gore tez zamanda olur insallah seninde bukadar emegin karsiligi insallah hamile kalir yuzun guleryok canım o kadarda takma kafana vardır bir vakti zamanı olur Allahın izniyle biz duamızı edelim bol bol takdir Allahtan