Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncelikle hayirli olsun.
Iki test atmissin birinde belli belirsiz dierinde cizgi gornyo. Bunlari ne zaman yaptin adetin gecti mi yoksadahagunun varmi . cok soru sordum :)
güzel sorular sordun tatlım hemen cevaplayim öncelikle femara ve catlatma ignesi kullandim catlatma ignesinin 10. günü negatifti ve iğne etkisi geçmişti 11. günü dün du üstteki dün e ait alttaki 12. gün bu sabaha ait çok çok silikti kurudukça busekilialdi canisi ve adete 3 gun kaldi çok heyecanlıyım ya insallah ol.ustur vu 2. ayim buarada

Ay ne guzel hayatm bnmde korummadgm 3. Ayim 1. Ay kimy aS al gebelik gecirdim . ikinci bos gcti buda 3. Gun. Dun yani adete4 gn kala yaptim sendeki ilk test gibi cikti hafif belli belirsiz ve 1 saat snra cikti oyuzden kafam karisti . insallah bndede vardir

inşalalh balim dileyen herkese nasip eder rabbim insallah

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır okuyorum sizi hepiniz çok tatlısınız valla bu ay bende çok ümitlendim bebek var diye ovudan 10. Günden itibaren hergün idrar testi yaptım erken gebelikte 2. Çizgi silik çıktı bir sevindim ki sonra yaptığım testlerdede hafif çizgi çıktı göğüs ucu sızlaması dolgunluk kasıkta batma kramp hepsi vardı adet günümde ağrılarım geçti adet olmadım akıntı var hala test yapıyorum ama hergün negatif ama ben yine bi umuy hayalet çizgi görüyprum tam 6 gün geçti adetim artık dayanamadım gittim kan vermeye sonuç 0.100 dünyam yıkıldı sanki.. iki gün başağrısıyla yattım sizleri okudum o sıra umudumu yitrmeyim dedim ama bu kadar belirti olupta nasıl hamilelik olmaz çok şaşırdım akıntı en büyük güvencemdi dr adet söktürücü verdi eve geldim ki adet başladı çok üzgünüm

Ne diycegimi bilemedim cnm
Ama uzulme der
Gunu beklemeler testler silik cizgiler cok stres ve gecikme yapar diye dusunyorum
Cnm bu defa silik cizgi gordunmu hemen kan testi ver ve noktayi koy yani varsa ne mutlu sana yoksada adet olacak kafasiyla dolaski bu gecikme hayal kirikligi yasamayasin diye

Zamanında yumurtlaması ve çatlaması için 12 gün kullanıyorsun adetin 3 üncü ya da 2 inci günü başlanıyor ben mesala 18 inci gün yumurtluyordum bu ay 14 üncü gün yumurtladim
Gercekdenmi ay bendemi kulansam 3 gunumdeyim
Nasil karisim yapyorlar tarifini versene canm

Gercekdenmi ay bendemi kulansam 3 gunumdeyim
Nasil karisim yapyorlar tarifini versene canm
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

• 12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal

Tüm malzemeler birbirine karıştırılıp macun kıvamına gelene kadar karıştırılır. Adetin 2. günü başlanarak sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı yenir. 12 gün bu şekilde uygulanır. Önemli olan malzemelerin saf ve taze olmasıdır. Böylece faydası daha çabuk görülür. Bu kür kadınlara uygulanan bir kürdür. Özellikle bir durum daha var. Siz bu küre adetin 2. günü başlayıp tam yumurtlamaya denk gelen günlerde bırakıyorsunuz.

Canim benim evde petek bal var olurmiki
Sen beklemedemisin?

H.geldin valla benimde öyleydi deli gibi akıntı vardı. Ama kısmet diilmis yine olmadı. Rabbim herşeyin en iyisini bilir diyip tekrar umut etmeye başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…