- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.181
inşallah canım tek dileğim o Hakkımızda hayırlısı inşallahAyñen cnm herkesin gonlune gore tez zamanda olur insallah seninde bukadar emegin karsiligi insallah hamile kalir yuzun guler
Var kiz var hamilesun cnmmmKızlarrr ya şimdi çıkacağız evden gitmeden teste bir daha bakayım dedim çok silik bir çizgi belirmiş baksanıza bi sizde görüyor musunuz ???
De hadi kiz catlicam merakdan kağita bakar bakmaz yaz burayaKızlarrr ya şimdi çıkacağız evden gitmeden teste bir daha bakayım dedim çok silik bir çizgi belirmiş baksanıza bi sizde görüyor musunuz ???
Tamam abla ama hemencecik çıkmadı çizgi korkutorummmmDe hadi kiz catlicam merakdan kağita bakar bakmaz yaz buraya
Olsun cnm bu kadar erken cikdiysaTamam abla ama hemencecik çıkmadı çizgi korkutorummmm
İnşallah ablam geldik şimdiOlsun cnm bu kadar erken cikdiysa
Vardir bisey
Bak gor sen hamilesin
Hemen cikmasi onemli degl
evet silik bir çizgi var canım kaç dakika sonra oluştuKızlarrr ya şimdi çıkacağız evden gitmeden teste bir daha bakayım dedim çok silik bir çizgi belirmiş baksanıza bi sizde görüyor musunuz ???
Ciddi ciddi var gibiiKızlarrr ya şimdi çıkacağız evden gitmeden teste bir daha bakayım dedim çok silik bir çizgi belirmiş baksanıza bi sizde görüyor musunuz ???
Ayy hadi heycanla bekliyoruzİnşallah ablam geldik şimdi
Sonuccccc???İnşallah ablam geldik şimdi
5 gunu varbata cnmevet silik bir çizgi var canım kaç dakika sonra oluştu
yok canım ondan bahsetmedim testi yaptıktan kaç dakika sonra o çizgi oluşmuş diye sordum da5 gunu varbata cnm
Merhaba cnm bilmiyorum ama fazla gecmemisdiryok canım ondan bahsetmedim testi yaptıktan kaç dakika sonra o çizgi oluşmuş diye sordum da
merhaba bu arada yeni katıldım bu topiğe
Ah kiyamam o cizhide neydi yaSonuç 0,1 olmadı
Üzülmek yok kuzucum hep beraber birbirimize destek olarak halledicez inşallah. Ben bu dua okunan topikler var bak onlara katıldım. Hem değişlik oluyor hem kafamı onlarla dolduruyorum. Sende katıl istersenSonuç 0,1 olmadı
canın sağolsun canım bekle adetin olacak mı belki geç dollenmedirSonuç 0,1 olmadı
Gozukyor ama cnm senin bat nezamankizlarrrrrrr testimin son hali bus ekilde oldu çok çok silikti kuruyunca böyle olduEki Görüntüle 2205817