- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.221
Ama iyi hemen cikdi sonucYok abla ilçe devlet hastanesi küçük bir yer
Hcg kana yumdan 10 12 gunde gecer
Icini rahatlatmak istiyorsan 2 gun sonra git yap yukselme varsa var dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama iyi hemen cikdi sonucYok abla ilçe devlet hastanesi küçük bir yer
kuzum bat a 3 gün var ama catlatma iğnesi vuruldum ben vu ay 12. gunGozukyor ama cnm senin bat nezaman
Bu test le bende ayni sonucu almisdim ama bu ay hamile degldim insallah sende test yanilmaz
Ama bu çok saçma ben buna anlama veremedim hala. Bak geçen ay 1 gün önce oldum yani 25 gün sürdü. Bi de işte 6 gün geçmişti teeee 5 ay önce felan. Bide şmdi böyle oldu. Bunların haricinde hep 26 gün.He dogruya bundan sonra adetini 26 olarak degl 32 olarak dusun en gec 32 gunu olmam lazim de cunki bak 30 oldu dongun bu ay
Bi test daha yap canmvalla bilemiycem kuzum ama ben catlatma iğnesi vuruldum ve bugün iğnenin 12. gunu
Anladım. Hayrlısı olsun hakkınızdavalla bilemiycem kuzum ama ben catlatma iğnesi vuruldum ve bugün iğnenin 12. gunu
kiz sen nereledsnBen geldim kızlar nasılsıız:)))
Canim sen yum gunu takip etmiyorsun yumlarin degisik gunlerde olyor can o yuzden dedim engec 32 olarak kabul etAma bu çok saçma ben buna anlama veremedim hala. Bak geçen ay 1 gün önce oldum yani 25 gün sürdü. Bi de işte 6 gün geçmişti teeee 5 ay önce felan. Bide şmdi böyle oldu. Bunların haricinde hep 26 gün.
E o zman ben 30 olarak düşünürsem de 4 gün her ay erken olmuş oluyorum. Bu da saçma
Ozaman benim gecen ay 28 gunu regl oldum bu aydami 28 gunu bekleseydim yanilmis olurdum cunki ben bu ay gec yum oldu gec adet oldum 35 gunu bekliyordum gunu gunune oldumAma bu çok saçma ben buna anlama veremedim hala. Bak geçen ay 1 gün önce oldum yani 25 gün sürdü. Bi de işte 6 gün geçmişti teeee 5 ay önce felan. Bide şmdi böyle oldu. Bunların haricinde hep 26 gün.
E o zman ben 30 olarak düşünürsem de 4 gün her ay erken olmuş oluyorum. Bu da saçma
Annemmm hamişmisin kuzum sen yaaaaa tebrik ederim canımmmkizlarrrrrrr testimin son hali bus ekilde oldu çok çok silikti kuruyunca böyle olduEki Görüntüle 2205817
Burdayım annem ya nerde olcam gezin gezin aynı yerde işin işte dön dolaş gelkiz sen nereledsn
Sen napdin cnm yapdinmi testAnnemmm hamişmisin kuzum sen yaaaaa tebrik ederim canımmm
Özlettin kendini valla gittin nerlerdesin kayboldunkiz sen nereledsn
Halloooooo :))))Sen napdin cnm yapdinmi test
Iyi agsama kadar sivi kullanma yapHalloooooo :))))
Aldım geldim şimdi testimi bugün bat günüm ama geln giden yok az daha beklesemmi ki çünkü göğüs ağrılarımda gitti
Dunyanin adaletsizligi bu olsa gerekBugün arkadaşım hastanedeydi bebeği için az önce konuştuk kimsesiz bi bebek getirmişler bırakıp gitmiş ailesi çok üzüldüm ya
Biz olsa diye uğraşıyoruz millet sokağa atıyr.
Iyi agsama kadar sivi kullanma yap
Dunyanin adaletsizligi bu olsa gerek
Aynen cnmNasıl bir hisse bi koşu gidip aldım yapmaya korkuyorum şimdide negatif olcak diye. Zatn varsa var yok sa yok dimi ne stres ama