Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He dogruya bundan sonra adetini 26 olarak degl 32 olarak dusun en gec 32 gunu olmam lazim de cunki bak 30 oldu dongun bu ay
Ama bu çok saçma ben buna anlama veremedim hala. Bak geçen ay 1 gün önce oldum yani 25 gün sürdü. Bi de işte 6 gün geçmişti teeee 5 ay önce felan. Bide şmdi böyle oldu. Bunların haricinde hep 26 gün.
E o zman ben 30 olarak düşünürsem de 4 gün her ay erken olmuş oluyorum. Bu da saçma

Ama bu çok saçma ben buna anlama veremedim hala. Bak geçen ay 1 gün önce oldum yani 25 gün sürdü. Bi de işte 6 gün geçmişti teeee 5 ay önce felan. Bide şmdi böyle oldu. Bunların haricinde hep 26 gün.
E o zman ben 30 olarak düşünürsem de 4 gün her ay erken olmuş oluyorum. Bu da saçma
Canim sen yum gunu takip etmiyorsun yumlarin degisik gunlerde olyor can o yuzden dedim engec 32 olarak kabul et
Hani diyosunya 25 gun olduysan ate 25 -14=11gunu yum olmussun .eger bilseydin yum gunu + 14 le hesaplardik ve gunu gunune adet olurdu

Ozaman benim gecen ay 28 gunu regl oldum bu aydami 28 gunu bekleseydim yanilmis olurdum cunki ben bu ay gec yum oldu gec adet oldum 35 gunu bekliyordum gunu gunune oldum

Bugün arkadaşım hastanedeydi bebeği için az önce konuştuk kimsesiz bi bebek getirmişler bırakıp gitmiş ailesi çok üzüldüm ya:KK43:
Biz olsa diye uğraşıyoruz millet sokağa atıyr.:kızgın::kızgın:

Burdayım annem ya nerde olcam gezin gezin aynı yerde işin işte dön dolaş gel:KK70::KK70::KK70::KK70:
galiba vu sefer tutu benm bebeğim ya
Screenshot_20181114-132746.png
Screenshot_20181114-132746.png

X