- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.141
Off ne biliyim be ablam kısmetimizde yokmuşBen dedim sana 30 gun donguyu baz al
Hayal kirikligi yasamayasin diye
Cok uzuldum cnm
ben anestezi olmadan yaptırdım kişiye göre ağrı sızı değişebiliyor tabi ben çok ağrı çektim ama sıkıntıyı öğrenmiş olduk tabibencede ama ben çok korkuyorum zaten anestezili yaptıracam az kaldı
hsg mı bence kesınlık anestezılı yaptırın cok acılı işlem dıe bılıorumben anestezi olmadan yaptırdım kişiye göre ağrı sızı değişebiliyor tabi ben çok ağrı çektim ama sıkıntıyı öğrenmiş olduk tabi
benim ağrı eşiğim çok düşüktür oyüzden uyumam lazımben anestezi olmadan yaptırdım kişiye göre ağrı sızı değişebiliyor tabi ben çok ağrı çektim ama sıkıntıyı öğrenmiş olduk tabi
Valla Benimde öyle canım yaEvet cikar az ama cikar sen yine yaz ona gore
Of sanki ben kan verdim kalbim kut kut atyor cnm heyecandan
biz kadınlar neye dayanmıyoruz ki canımhsg mı bence kesınlık anestezılı yaptırın cok acılı işlem dıe bılıorum
İnşallah canım dua edinHadi bakım canımsın hayırlı haberler ver bize inşallah
uyamasanda anne olmayı hayal ettğin zaman herşeye katlanıyorsunbenim ağrı eşiğim çok düşüktür oyüzden uyumam lazım
canm benm çok teşekkür ederim cuma evde tekrarlayacağım salı günü kan vereceğim insallahVar canim gordum hayalet cizgi
Kan ver daha net cikar cnm
Dualarımız seninle kuzumİnşallah canım dua edin
Haklisin cnmöncekıler hep olumsuzdu ya o yuzdenmı nedense yapasım gelmedı
yarın çabuk olsun :)Haklisin cnm
Ay cnm en korkdugum sey tupler kapanmasiİnşallah canım inşallah. Bende aynen sizin gibiydim canım her ay oldu olacak diye beklerdim 1 yıl boyunca. doktora gittim klomen çatlatma iğnesi vs bunlarıda kullandım sonuç yine hüsran. sonra özel hastaneye gittim doktor hsg istedi çektirdim ve sonuç tüplerim kapalı. o yüzden tüp bebeğe başladık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. bence her kadın hsg çektirip tüplere baktırmalı
E gecikmis canm yap testKızlar şuanlık hala yokk bugn yumurtlamadan sonraki 16. Gün hafif kasıklarımda ağrı olmaya başladı geldi sandm beyaz akıntı vardı allahım yoksa ümitlendirmee
Korkuyorsan mutlaka baktır o zaman canım emin olur ona göre yoluna bakarsın. Laparaskopi diye bi ameliyat var canım ama garanti bir çözüm değil açmaya çalışıyorlarmış ama açılmama durumuda varmış o yüzden doktor vakit kaybına mahal verme tüp bebek yaptır dedi. bizde başladık bakalım inşallah hakkımda hayırlısı olurAy cnm en korkdugum sey tupler kapanmasi
Insallah hamile kalirsin cnm
Peki acamiyorlarmi tupleri
Yemin ederim ya esimi sperm teste goturene kada 3 yim gecmisdi allahim bu kadar cekyoruz bare hizlica gobuslerimizi doldurasabiz kadınlar neye dayanmıyoruz ki canım
Kac gun var cnm adetecanm benm çok teşekkür ederim cuma evde tekrarlayacağım salı günü kan vereceğim insallah
Cnm 2 kere klomen kullandim yemin ederim acip gostermekden bikdim ya bu ne ya her defasinda ac kapatKorkuyorsan mutlaka baktır o zaman canım emin olur ona göre yoluna bakarsın. Laparaskopi diye bi ameliyat var canım ama garanti bir çözüm değil açmaya çalışıyorlarmış ama açılmama durumuda varmış o yüzden doktor vakit kaybına mahal verme tüp bebek yaptır dedi. bizde başladık bakalım inşallah hakkımda hayırlısı olur
Olurum diye düşündm kasıklarımda ağrıyınca bi kaç gün bekliyim eltiminde bebeği oldu ona gidicem insna daha da özeniyorE gecikmis canm yap test