Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olurum diye düşündm kasıklarımda ağrıyınca bi kaç gün bekliyim eltiminde bebeği oldu ona gidicem insna daha da özeniyor :KK43:
Benimde ilk kizimdan once eltim hamile kalmisdi o duyguyu cok iyi bilirim cnm
Meraj etme insallah seninledir
Ama keske test yap yuzles su gercekle
Stres olur gecikmeye devam edersin cnm

Benimde ilk kizimdan once eltim hamile kalmisdi o duyguyu cok iyi bilirim cnm
Meraj etme insallah seninledir
Ama keske test yap yuzles su gercekle
Stres olur gecikmeye devam edersin cnm
Akşama istiyim test dün hastaneye gittik cok güzeldi yaa eşim bile cok heveslendm diyip durdu herkes darısı size falan dedi bi an gözlerm doldu
:KK43:

Yemin ederim ya esimi sperm teste goturene kada 3 yim gecmisdi allahim bu kadar cekyoruz bare hizlica gobuslerimizi doldurasa
senin benim kadar keşke eşlerimizde çabalasa herşey daha güzel olacak ama yok beyfendilerin hepside bir acayip bütün yük bizde. inşallah canım benim hayırlısıyla tez zamanda

senin benim kadar keşke eşlerimizde çabalasa herşey daha güzel olacak ama yok beyfendilerin hepside bir acayip bütün yük bizde. inşallah canım benim hayırlısıyla tez zamanda
Aynen ya olmayinca uzulmeyi surat asmayi bilyorlar
Biz cekyoruz bare ufak bi miral destek olamiyorlar
Insallah canm hamilesindir
Ben kendimden once hic cocugu olmayanlara dua ederim cunki benim 2 var onlarla avutyorum kendimi
Insallah senin olur cnm

ooo maşallah canım senin tutunacak dalların varmış çok şükür Rabbim sana bağışlasın. O zaman bol bol dua et tedavim güzel haberlerle sonuçlansın

ooo maşallah canım senin tutunacak dalların varmış çok şükür Rabbim sana bağışlasın. O zaman bol bol dua et tedavim güzel haberlerle sonuçlansın
Aynen canim dallarimla sabah agsam ugrasyorum bide kiz lar olunca daha eglenceli gecyor gunumiz
Insallah canm senin ve isteyen herkesin
Bu sene hamilelikle kapatiriz

Aynen canim dallarimla sabah agsam ugrasyorum bide kiz lar olunca daha eglenceli gecyor gunumiz
Insallah canm senin ve isteyen herkesin
Bu sene hamilelikle kapatiriz
kız oldumu tamam zaten bi anne başka ne ister Allah bağışlasın canım. amin inşallah güzel haberler verelim birbirimize

Vallah cnm 2 kiz dir bide erkek istiyorum abileri olsun ben abisizim abisizlik hicde iyi degl abi sart cnm
Ama cnm her defasi sanki ilkmis gibi uzlyor sorun edyor cn
yok canım o kadarda takma kafana vardır bir vakti zamanı olur Allahın izniyle biz duamızı edelim bol bol takdir Allahtan

X