- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
-
- Konu Sahibi superisi1987
- #1.121
canım ben tüp bebek tedavisine başladım pazartesiIyi yapdin cnm bat nezaman
Hadi insallah canim gelmez ve hamile sindrMerhaba kizlar araniza yeni katildim adetime 7 gun kaldi sabirsizlikla gecikecegi gunu bekliyorum
benım yarın sonuc gunum 3. denememYine umudunu kesme kan testi veya adet gecikene kadar umut kesme cunki daha erken cnm
Kolay gelsin bize ozaman bu ay ugirlu gelir hamili kalir cikariz su gebelige hazirlikdanGünaydın canın kızlar anlaşılan hepimiz aralık ta çalışmalara devam edcez üzülme kuzum bi hayr vardır aralıkta durmak yok bütün ay çalış
Aaaa ne guzel hadi hayilisi kan verdin dimiKızçeler 1 saat sonra sonuçlar çıkacak çok heyecanlıyım ama içimden bir ses yok diyor eşimde saat geçsin diye dört gözle bekliyor
Insallah igurlu gelir sorunun neydi cnmcanım ben tüp bebek tedavisine başladım pazartesi
Var canim gordum hayalet cizgigünaydın kızlar nasilsnz bugün iğnenin 11. günü ve dayanamadim test yaptmEki Görüntüle 2205734
Test yapsaydin canm cikardi artikbenım yarın sonuc gunum 3. denemem
yapmadım yaa nedense :) yarın cıksın artık ne var yok :)Test yapsaydin canm cikardi artik
Iyi sabirlisinyapmadım yaa nedense :) yarın cıksın artık ne var yok :)
Verdim verdim yazarım mutlaka varsa çıkar dimi canım 5 gün kalaAaaa ne guzel hadi hayilisi kan verdin dimi
Sonucu yaz cnm
Evet cikar az ama cikar sen yine yaz ona goreVerdim verdim yazarım mutlaka varsa çıkar dimi canım 5 gün kala
öncekıler hep olumsuzdu ya o yuzdenmı nedense yapasım gelmedıIyi sabirlisin
Insallah hamilesindir cnm
İnşallah canım inşallah. Bende aynen sizin gibiydim canım her ay oldu olacak diye beklerdim 1 yıl boyunca. doktora gittim klomen çatlatma iğnesi vs bunlarıda kullandım sonuç yine hüsran. sonra özel hastaneye gittim doktor hsg istedi çektirdim ve sonuç tüplerim kapalı. o yüzden tüp bebeğe başladık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. bence her kadın hsg çektirip tüplere baktırmalıInsallah igurlu gelir sorunun neydi cnm
Tup bebek yapdiryorsun
Çok iyi yaptındevamlı takip ediyorum konuşmalarınızı bi yazayım dedim :)
Hoşgeldin hayırlı haberlerini aliriz inşallahMerhaba kizlar araniza yeni katildim adetime 7 gun kaldi sabirsizlikla gecikecegi gunu bekliyorum
bencede ama ben çok korkuyorum zaten anestezili yaptıracam az kaldıİnşallah canım inşallah. Bende aynen sizin gibiydim canım her ay oldu olacak diye beklerdim 1 yıl boyunca. doktora gittim klomen çatlatma iğnesi vs bunlarıda kullandım sonuç yine hüsran. sonra özel hastaneye gittim doktor hsg istedi çektirdim ve sonuç tüplerim kapalı. o yüzden tüp bebeğe başladık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. bence her kadın hsg çektirip tüplere baktırmalı
Hadi bakım canımsın hayırlı haberler ver bize inşallahAynen canım. Daha adetime 5 gün var. Henüz idrara geçmemiş olmasını ümit ediyorum. Kan verdim öğlen 2 gibi çıkacak
Çalışmalara devam son hızGünaydın canın kızlar anlaşılan hepimiz aralık ta çalışmalara devam edcez üzülme kuzum bi hayr vardır aralıkta durmak yok bütün ay çalış