- 17 Aralık 2016
- 280
- 145
-
- Konu Sahibi superisi1987
Aminnn...
Eşim nöbetteydi :) 8 kasım ı es geçtik mecbur :)
8 inde yumurtlama olduğuna göre ben en erken ne zaman test yapabilirim canım
canm catlatma ignesimi vuruldun kaçıncı gün bugunKızlar ben bugün yapacaktım yaptım çift çizgi gördüm ama ilaçların etkisi değildir değil mi
Normalde 24 ünde olması lazım en geç , en erkende 22 kasımCanım forumda 10 gün sonra diyende var 15 gün sonra diyende... Adetine ne kadar var canım ?
Cnmsin uzulmiyorum cnm artik insallah sen hamilesindirYaaa üzülme ama kendini skntiya sokma lütfen. Demekki varmış daha zamanı içini ferah tut ve her zman pozitif olalım
İyi diyelim iyi olalım abla sen nasılsın. Başınız sagolsun bu aradaKızlar dün giremedim cenazedeydim esimin akrabasının yoruldum biraz gelip eve yattimm nasılsınız
Bilemedim garip şeyler oluyor 2 gündür biraz fazla bir gögüs agrım oldu ama öyle dokunulmicak halde de degildi. Bugün geri azaldı. hayrlısı olsun hepimizin hakkında ablamCnmsin uzulmiyorum cnm artik insallah sen hamilesindir
Sagolasin canim benimm ayy pek yoruldum falan hala uykum var gibi sersem gibiyim ama tabiki hala tedirginim neyse pazartesi bat bakalım neler olacak bekliycem ama akinto vs yok bende hamile olanlarda olmuyomuydu bende suan hiç yok akinti kasik agrisi var ama genel olarak pek iyiyimmmİyi diyelim iyi olalım abla sen nasılsın. Başınız sagolsun bu arada
Bende tam bilmiyorum ki abla akıntı var bel agrısı var ara ara kasıklara giriyor bazende agrı. Biraz önce sag kasıkta vardı şmdi geçti. Yahu bunlar hem adet hemde gebelik belirtisi nasıl anlicaz şaştım kaldım kiii....Sagolasin canim benimm ayy pek yoruldum falan hala uykum var gibi sersem gibiyim ama tabiki hala tedirginim neyse pazartesi bat bakalım neler olacak bekliycem ama akinto vs yok bende hamile olanlarda olmuyomuydu bende suan hiç yok akinti kasik agrisi var ama genel olarak pek iyiyimmm
Bende tam bilmiyorum ki abla akıntı var bel agrısı var ara ara kasıklara giriyor bazende agrı. Biraz önce sag kasıkta vardı şmdi geçti. Yahu bunlar hem adet hemde gebelik belirtisi nasıl anlicaz şaştım kaldım kiii....
Gebelik yok canm
Ypmadım valla zor tutuyorum kendimi. inşallah hepimiz bu ay bekledigimiz sonucu alırız ablam. Bat yarınSen hala bi test yapmadinmi yahu kac gun kaldi batina insallah hamissindir canim
Ypmadım valla zor tutuyorum kendimi. inşallah hepimiz bu ay bekledigimiz sonucu alırız ablam. Bat yarın
Off bilmiyorum kafam çok karışık hep birşey arıyorum bumu gebelik belirtisi yoksa bumu adet belirtisi diye bilmiyorum kafam acayip doluuuuuAaa bisey kalmamis kiz ayy çok heyecanlı bakqlim neler olacak hadi hayilisi olsun bisey hissediomusn sen
Sen ne yaptın peki tekrar birseyler yaptın mı ablaAaa bisey kalmamis kiz ayy çok heyecanlı bakqlim neler olacak hadi hayilisi olsun bisey hissediomusn sen
Evet kan verdim cnm 0.10 yani hic yokAa sen kanmi verdin kuzumm hayilisi olsun bidahaki aya kismet olur insallah regl oldunmuu peki
Evet kan verdim cnm 0.10 yani hic yok
Hala adet olmadim seenden sonra adet olacam
Sen test yapdinmi yine
Bisey diyimi iyikide kan vedim diyecem
Cunki test stresi beklenti belirti hepsi ucdu gitti stres yok beklenti yok
Sizin icin dua edyorum insallah hamilesinizdir
Haklısın abla dogru söylüyorsun. Senin bat tarih tam olark neydi. Aceba geç döllenme oldu da o yüzden mi kanda da ckmadı ..Evet kan verdim cnm 0.10 yani hic yok
Hala adet olmadim seenden sonra adet olacam
Sen test yapdinmi yine
Bisey diyimi iyikide kan vedim diyecem
Cunki test stresi beklenti belirti hepsi ucdu gitti stres yok beklenti yok
Sizin icin dua edyorum insallah hamilesinizdir
Allah bilir canm ama gec dollenme olma ihtimali olamaz diyorum yumurtlama gunumu bilyorum cnmHaklısın abla dogru söylüyorsun. Senin bat tarih tam olark neydi. Aceba geç döllenme oldu da o yüzden mi kanda da ckmadı ..
En iyisi kandir canm gecen yapan testin net gozukyordu o yuzden sen hamilesindir cnm insallahYok canim bende daha test yapmadim ondan sonra bakalım pazartesi bekliorim olmazsam adet bende kan vericem