Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi diyelim iyi olalım abla sen nasılsın. Başınız sagolsun bu arada
Sagolasin canim benimm ayy pek yoruldum falan hala uykum var gibi sersem gibiyim ama tabiki hala tedirginim neyse pazartesi bat bakalım neler olacak bekliycem ama akinto vs yok bende hamile olanlarda olmuyomuydu bende suan hiç yok akinti kasik agrisi var ama genel olarak pek iyiyimmm

Bende tam bilmiyorum ki abla akıntı var bel agrısı var ara ara kasıklara giriyor bazende agrı. Biraz önce sag kasıkta vardı şmdi geçti. Yahu bunlar hem adet hemde gebelik belirtisi nasıl anlicaz şaştım kaldım kiii....

Sen hala bi test yapmadinmi yahu kac gun kaldi batina insallah hamissindir canim

Aa sen kanmi verdin kuzumm hayilisi olsun bidahaki aya kismet olur insallah regl oldunmuu peki
Evet kan verdim cnm 0.10 yani hic yok
Hala adet olmadim seenden sonra adet olacam
Sen test yapdinmi yine
Bisey diyimi iyikide kan vedim diyecem
Cunki test stresi beklenti belirti hepsi ucdu gitti stres yok beklenti yok
Sizin icin dua edyorum insallah hamilesinizdir

Yok canim bende daha test yapmadim ondan sonra bakalım pazartesi bekliorim olmazsam adet bende kan vericem

Haklısın abla dogru söylüyorsun. Senin bat tarih tam olark neydi. Aceba geç döllenme oldu da o yüzden mi kanda da ckmadı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…