Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de böyle bişey cıktı ama bu ay yine üzülücem ben kesin artık ne test ne bişey hevesim kaçtı yemin ederim ya

Eklentiler

• A81EE466-660A-40B0-BF1A-AEE99D4B9B15.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın güzellikler ne haber. Benim göğüs agrım biraz daha başkalaşmış. Off yine umutsuz vakayım

Kızlar merhaba :) konuyu simdi gördüm ve inşallah herkes beklediği bat ile bebiş haberi alıp sağlıkla kavuşur:)
Bende bat 24 kasım bekliyorum. Ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez . Yorumlayabilen olur mu ? :)atsam

Merhaba h.geldin. Ben malesef bu konu hakkında yardımcı olamicam sana çnki hiç kullanmadım. Fakat diger arkadaşlar yardmcı olacaktr

Merhaba h.geldin. Ben malesef bu konu hakkında yardımcı olamicam sana çnki hiç kullanmadım. Fakat diger arkadaşlar yardmcı olacaktr
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :) ben atayım da tecrübeli biri ben buradayım der umarım :)
+ isaretli olanlar degerlendirdigimiz gunler
Yumurtlama oldu mu ? Çatlama hangi gün oldh merak ediyorum tabi bide inşallah degerlendirmişizdir :)
Iki farkli marka ile yaptım ikisini de attim kizlar

Eklentiler

• 20181109_151232.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20181109_151157.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 35
İnşallah degerlendirmişsinizdir diyelim o zamn

Canım benim anladigim kadarıyla (en son attığın resimden yorumluyorum) yumurtlama ve çatlama olmuş ve sen güzel günleri degerlendirmissin

8 kasımı da değerlendirmiş olsaydın harika olurdu. Ama bundan sonrası için bekleyişe devam :)

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ....

Aminnn...
Eşim nöbetteydi :) 8 kasım ı es geçtik mecbur :)
8 inde yumurtlama olduğuna göre ben en erken ne zaman test yapabilirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…