- 6 Ekim 2018
- 298
- 316
- 31
-
- Konu Sahibi superisi1987
Canim sanki degl VAR TABI ARTIK DAHADA KOYULASMIS HADI GOZUN AYNDINAaa ben sokk benimm mi gozum bozukk kizlarr au elim titredi Vallahii dayanamadim bende yaptimm kizz huuu kiz sanki var mi neeEki Görüntüle 2204355
Ben gordum canm cok az ama varBende de böyle bişey cıktı ama bu ay yine üzülücem ben kesin artık ne test ne bişey hevesim kaçtı yemin ederim ya
T nin altında değilBen gordum canm cok az ama var
Aynen çok garip değişik yerde..T nin altında değil
Canısı ne yaptın sen test yaptın mıHayrlı haberlerle gel kuzm
Eeeee sonuçKizlar kan tahlili yapdirdim
Merhaba h.geldin. Ben malesef bu konu hakkında yardımcı olamicam sana çnki hiç kullanmadım. Fakat diger arkadaşlar yardmcı olacaktrKızlar merhaba :) konuyu simdi gördüm ve inşallah herkes beklediği bat ile bebiş haberi alıp sağlıkla kavuşur:)
Bende bat 24 kasım bekliyorum. Ovulasyon testi kullandım bu ay ilk kez . Yorumlayabilen olur mu ? :)atsam
Hoşbuldum çok teşekkür ederim :) ben atayım da tecrübeli biri ben buradayım der umarım :)Merhaba h.geldin. Ben malesef bu konu hakkında yardımcı olamicam sana çnki hiç kullanmadım. Fakat diger arkadaşlar yardmcı olacaktr
İnşallah degerlendirmişsinizdir diyelim o zamnHoşbuldum çok teşekkür ederim :) ben atayım da tecrübeli biri ben buradayım der umarım :)
+ isaretli olanlar degerlendirdigimiz gunler
Yumurtlama oldu mu ? Çatlama hangi gün oldh merak ediyorum tabi bide inşallah degerlendirmişizdir :)
Iki farkli marka ile yaptım ikisini de attim kizlar
Canım çok sağol. Çocuk isteyen herkes her daim aklımda Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu bekleyişiCanimm cokk sevindim allh kucagina almayi nasip etsin dua et bizede insallh bizde kavusalim nebislerimizee
Aminnnn hayırlı olsun bebişinizCanım çok sağol. Çocuk isteyen herkes her daim aklımda Allah düşmanıma bile yaşatmasın bu bekleyişi
Yaa abla neden yazmadın tekrar sonuç ne ??Kizlar kan tahlili yapdirdim
Gebelik yok canmYaa abla neden yazmadın tekrar sonuç ne ??
Yaaa üzülme ama kendini skntiya sokma lütfen. Demekki varmış daha zamanı içini ferah tut ve her zman pozitif olalımGebelik yok canm
Canım benim anladigim kadarıyla (en son attığın resimden yorumluyorum) yumurtlama ve çatlama olmuş ve sen güzel günleri degerlendirmissinHoşbuldum çok teşekkür ederim :) ben atayım da tecrübeli biri ben buradayım der umarım :)
+ isaretli olanlar degerlendirdigimiz gunler
Yumurtlama oldu mu ? Çatlama hangi gün oldh merak ediyorum tabi bide inşallah degerlendirmişizdir :)
Iki farkli marka ile yaptım ikisini de attim kizlar
Aminnn...Canım benim anladigim kadarıyla (en son attığın resimden yorumluyorum) yumurtlama ve çatlama olmuş ve sen güzel günleri degerlendirmissin
8 kasımı da değerlendirmiş olsaydın harika olurdu. Ama bundan sonrası için bekleyişe devam :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin ....