- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Insallah insallahhhBu arada canim bat 12 kasim e işte 3 4gun var diyelim ama belietimde cok benim esasinda suan cokk kasik agrim var mesela sizlama batma gazimmncok varr belim sirtim agriyordu gecri simdide kalcama saplanio bacagima agri girip cikio ruyalar goruyorum falan haha ayy hamipemiyim gercektenn yaa
Aynılar bnde var desem heleki gaz ve sağ tarfda sızı ve bacaktata beldede aynı sızı bide gögsüm birde gazBu arada canim bat 12 kasim e işte 3 4gun var diyelim ama belietimde cok benim esasinda suan cokk kasik agrim var mesela sizlama batma gazimmncok varr belim sirtim agriyordu gecri simdide kalcama saplanio bacagima agri girip cikio ruyalar goruyorum falan haha ayy hamipemiyim gercektenn yaa
Hayrlı haberlerle gel kuzmValla inan ben hiç yumurtlama flan hesaplamıyorum. Benimki de 11
Ben bekleyeyim yine de günümü yaAynende öyle ama senin çokar varsa bnm çıkmaz senin yapman hak olmş kız :))
Aynılar bnde var desem heleki gaz ve sağ tarfda sızı ve bacaktata beldede aynı sızı bide gögsüm birde gaz
Bekle kuzu bende beklcm hüsrana uğramaktan sıkıldımBen bekleyeyim yine de günümü ya
Inşallah cümlemizHayrlı haberlerle gel kuzm
Ben bekleyeyim yine de günümü ya
Bende öyle vllaaBekle kuzu bende beklcm hüsrana uğramaktan sıkıldım
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsnnnn bizlereAy hrpimizde vardirr bebisslerimize kavusalim valla oglumm isyanlardaa kardess deyip duruyor papazz olduk kendisiyle hahah
Çoook aminnnAminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsnnnn bizlere
Dimi bencede
Yaa ne güzel ama ben alıpta testi yapmaya cesaret edemiyorum hep negatif görmekten ablaaVallahi ben oğlumda a böyle 4 5 gun onceden öğrendim zaman gecmedi arkadas gene oyle olirsa yandik vallahii hahah
Yaa ne güzel ama ben alıpta testi yapmaya cesaret edemiyorum hep negatif görmekten ablaa
Benim yaş 22 de eşim biraz büyük bi de eşimde ileri hareketli de sknti var. O yüzden hemen olsun istiyoruz ablaBionda 22 yazio yasin doğruysa cok gencsin güzelim olurr daha cokk zamanin var biz arrik karta kactikkk kizz hemen olsa barii yas hevioo yavrumm
Bende de akıntı problemi var bu ay süt maydanoz buharını yapmıştım. O yüzden biraz umutluyum gibiiiBionda 22 yazio yasin doğruysa cok gencsin güzelim olurr daha cokk zamanin var biz arrik karta kactikkk kizz hemen olsa barii yas hevioo yavrumm
Olur olur caninizi sikmayinn tatlimm ven yatiorum kendinze iyi bakn kizlarr gozlerim kapanio yarin gorusuruzBenim yaş 22 de eşim biraz büyük bi de eşimde ileri hareketli de sknti var. O yüzden hemen olsun istiyoruz abla
Aynen bende o durumdayım iyi uykular canlarOlur olur caninizi sikmayinn tatlimm ven yatiorum kendinze iyi bakn kizlarr gozlerim kapanio yarin gorusuruz