Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim Allaah sen ve senin gibi hamile olmak isteyenler en kisa hatta bu ay hamile kalir
Ya bilmiyorda ama icimde bi his yok diyip duryor yani deglim hamile gibi tabi Allahdan baska illah yokdur tek o bilir !!!!!
İnşaAllahh gelmiştir miniğin kuzmm benmde inşallah :)) aminnnnnnn amşnnn dualrn için Rabbim vaktii zamnında vercek elbet kuzu o vakite kadar bize yürek genişliği versnn

Ayyy diyerleri boyle deildi fazla kirmizilik var ama azicik eminn olamadim sabah yapicaktim simdi uaptim ama kac sattdir wc gitmedim bende ayy insallah bir hevesendim kizlar suanm zaten görünce sasirdim biiiii

Bu arada canim bat 12 kasim e işte 3 4gun var diyelim ama belietimde cok benim esasinda suan cokk kasik agrim var mesela sizlama batma gazimmncok varr belim sirtim agriyordu gecri simdide kalcama saplanio bacagima agri girip cikio ruyalar goruyorum falan haha ayy hamipemiyim gercektenn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…