- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
-
- Konu Sahibi superisi1987
Aynen bekle bizim gibi gozun şaş olur yogsa teste bakmakdan cnmYaa benimkide adii bir test markasıymış bende burdaki yorumlardan görmüştüm. Biraz daha bekleyelim abla nasip kısmet artk
Ben beklemeye devam o zmanAynen bekle bizim gibi gozun şaş olur yogsa teste bakmakdan cnm
Moralmi kaldi canm sanada iy geceler opyorumİyi gecler abla öpüyorum çok. Ve moralleri yüksek tutuyoruz
Ama öyle deme hepimiz burda birbirimize destek olcaz ve bunu da başarcaz inşallahMoralmi kaldi canm sanada iy geceler opyorum
İnşaAllahh gelmiştir miniğin kuzmm benmde inşallah :)) aminnnnnnn amşnnn dualrn için Rabbim vaktii zamnında vercek elbet kuzu o vakite kadar bize yürek genişliği versnnAmin canim Allaah sen ve senin gibi hamile olmak isteyenler en kisa hatta bu ay hamile kalir
Ya bilmiyorda ama icimde bi his yok diyip duryor yani deglim hamile gibi tabi Allahdan baska illah yokdur tek o bilir !!!!!
Muhteşem var vallahi belrtşleri yaz kuzu bide bat a kaç gün vatAaa ben sokk benimm mi gozum bozukk kizlarr au elim titredi Vallahii dayanamadim bende yaptimm kizz huuu kiz sanki var mi neeEki Görüntüle 2204355
Bencede var gibi simdi dayanamayıp bende patlatcam bi taneAaa ben sokk benimm mi gozum bozukk kizlarr au elim titredi Vallahii dayanamadim bende yaptimm kizz huuu kiz sanki var mi neeEki Görüntüle 2204355
Bence sende patlat birtane bende yarn patlatymBencede var gibi simdi dayanamayıp bende patlatcam bi tane
Ben de sabah patlatsam mi diyorumBence sende patlat birtane bende yarn patlatym
Senin bat ne zamn benimkine 2 gün kaldı gün gelmeden de yapmak istemiyorum ...Bence sende patlat birtane bende yarn patlatym
O zman bizim sıramz sabah mı olsnnBen de sabah patlatsam mi diyorumŞimdi erken diye hüsrana uğramak ve yapmak istemiyorum yaaa
Bence de bu daha belirgin duruyor abla yaaaAyyy diyerleri boyle deildi fazla kirmizilik var ama azicik eminn olamadim sabah yapicaktim simdi uaptim ama kac sattdir wc gitmedim bende ayy insallah bir hevesendim kizlar suanm zaten görünce sasirdim biiiii
Bat normalde 11 kasmdı ama 32 güne yükseldi yumurtlama gec oldu 3. 4 gün var kuzu 14 kasm gibi en geccSenin bat ne zamn benimkine 2 gün kaldı gün gelmeden de yapmak istemiyorum ...
Yaa aynen çok heycanlı birazda korkulu tabiO zman bizim sıramz sabah mı olsnninşaAllah gebeyiz diye giriş yaprz buralara
Sabah tekrar yapAyyy diyerleri boyle deildi fazla kirmizilik var ama azicik eminn olamadim sabah yapicaktim simdi uaptim ama kac sattdir wc gitmedim bende ayy insallah bir hevesendim kizlar suanm zaten görünce sasirdim biiiii
Valla inan ben hiç yumurtlama flan hesaplamıyorum. Benimki de 11Bat normalde 11 kasmdı ama 32 güne yükseldi yumurtlama gec oldu 3. 4 gün var kuzu 14 kasm gibi en gecc
Aynende öyle ama senin çokar varsa bnm çıkmaz senin yapman hak olmş kız :))Yaa aynen çok heycanlı birazda korkulu tabi