- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi superisi1987
Kesinlikle öyle ablaIwett turkiyede o bicim alisveris yapiolarr para cok tabii yapicak biseu yok kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle ablaIwett turkiyede o bicim alisveris yapiolarr para cok tabii yapicak biseu yok kuzumm
Ya kizlar 6 saat sivisiz oturmama ragmen idrarim acik renk yani
Idrar 2 saat once bosaldigim icin bu taze olmus olyor
Bekle 10 dakika yaaTest boş kizlar
Yok canm bas baya yok beliyorumBekle 10 dakika yaa
Üzülmek yok o gelmedikçe biz ısrara devam. Elbet zafer bizim olcakVay anam hayalet bile yok
Cidden yalan diil ilk bakışta gördüm ablaCanim bu sabah testim sen gorebilyormusunEki Görüntüle 2204353 Eki Görüntüle 2204354
Gorenler cokdu ama test markasi olarakCidden yalan diil ilk bakışta gördüm abla
3 damla en fazla 4 fazla yapma cunki testi bozarBide birşey sorcam ilk yazışmaları tam okuyamadım ama arada biryer de kaç damla damlattın teste gibi bir soru görmüştüm. Kac damla olması gerekiyor ....
Yaa benimkide adii bir test markasıymış bende burdaki yorumlardan görmüştüm. Biraz daha bekleyelim abla nasip kısmet artkGorenler cokdu ama test markasi olarak
Bi arkas bu siteden daha beligindi ama sonuc regl canm
Anladım abla tşk ederim3 damla en fazla 4 fazla yapma cunki testi bozar
İyi gecler abla öpüyorum çok. Ve moralleri yüksek tutuyoruzHayirlisi canlarim ben uyucam
Yarin sabah test yapacam eger halet geri donmeye karar veripde donerse paylasirim