- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi superisi1987
Yerim seni ben ya çok şekersinSag 2 gecsin yapacam bi dolmuş anlatamam
Eşin nerde sen orda aferi kiz dikat et arp hatunlari guzel olurYoo ablacıgım Türkiyeden ama eşim Elektronik ve Hberleşme mühendisi. Burda hastane inşaatı yapıyorlar. O bitince inşallah Türkiyedeyiz. Evim Osmaniyede
Burası kesinlikle berbat biryer. Şeriatla yönetilen bir ülkeden ne beklenir kiTamammm ozamnn canimm diyecek bisey yokk allh yardim etsinn ama deisik yer zeckli olur zatenn buyuk şehirler cok sikicii
Vlla bilmiyorum ablam hakkımızda hayrlısını versin inşallah rabbim. En kısa zamnda da minişlerimiziYa ne guzel sevinyoesun boyle cnm
En dogru sonuc uykidayken
Gunduzleri pisholojik olabilir
Pisholojik veya cok sivi kullandiginda idrar rengi cok acik hal alir bu gecersizdir cnm
Burası kesinlikle berbat biryer. Şeriatla yönetilen bir ülkeden ne beklenir ki
Sen kac aydir ordasinBurası kesinlikle berbat biryer. Şeriatla yönetilen bir ülkeden ne beklenir ki
2 ton makyajla hepimiz güzeliz şekerim. Koca koca popolarından başka hiç birşeyleri yokEşin nerde sen orda aferi kiz dikat et arp hatunlari guzel olur
Asil sen şekersin canmVlla bilmiyorum ablam hakkımızda hayrlısını versin inşallah rabbim. En kısa zamnda da minişlerimizi
İnşallah ablam çok sagolYaa orası oyle tatljmm ee biran once donun diyimm barii
Ya onemli olan o popoyu tasiya bilmek o makyaji kullanabilmek2 ton makyajla hepimiz güzeliz şekerim. Koca koca popolarından başka hiç birşeyleri yok
Ben gidiş geliş yapıyorum abla. En fazla 6 ay kalabiliyorum sonra bi çıkış giriş oluyor. Toplamda ise sanırım 1 bucuk sene. Evleneli de 2 sene 3 ay olduSen kac aydir ordasin
2 ton makyajla hepimiz güzeliz şekerim. Koca koca popolarından başka hiç birşeyleri yok
İnşallah sizlerdeAsil sen şekersin canm
Inşallah hamilesindir
Aaa hadii rast gelee goccummmKizlar ben lavoboya gidyorum birazdan testimi atacam hayirlisi artik diyelim
Kesinlikle olamazlar yemek yapmıyorlar anca gez toz alışveriş yap de bunlara haa bide popo büyütYa onemli olan o popoyu tasiya bilmek o makyaji kullanabilmek
Yinede bizim gibi olamazlar
Kesinlikle olamazlar yemek yapmıyorlar anca gez toz alışveriş yap de bunlara haa bide popo büyüt
İnsin vallaAyy evett cok makyajj yapiolar yanii naynnn olmazzz olamazzz popolariii insinnnn insallhhhh
Bekliyoruz ablam heycanlaKizlar ben lavoboya gidyorum birazdan testimi atacam hayirlisi artik diyelim