Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hamilesindir yarin test sonucu yaz

A cok ucuzmuş sen nerde oturyorsun cnm
Bu arada yavaş yavaş yukselyodur senin hcg o yuzden yorgunluk tembellik
Uyku insallah hamilesin
Yarin yap kiz su testi bidaha

2 gun var canım acıyor karnım ama bugün başladı uyku hali ve sık idrara çıkmada var hep var belirtiler ama insallah
Sık idrara cikma canim genelde gece cikarsan sik idara ozaman belirti olur gunduzler sayilmaz cunki hareketliyiz sivi tuketyoruz
Niye hala yapmadin test yap silik olsada cikar cnm

Gecsinde öyle yapıyım diyorum
Ya bu kizlari anlamiyorum canm niye yapmiyorlar gununu beliyorlar
Boyle beklemek umutlanmakdan ve pisholojik belirtiden baska bisey olmaz
Ben mesela bu gunden basladim hergun yapicam yan 7 gun bu gun negatif gordum en azindan umutlanmiyorum diyorum kesin yok yine olmadi
Pisholojimde rahat
Bos ver gununu hemen yarin yap

Yarin bende yapicamm vallaa bugun yapmadimm ozeliklee canim ben beylikdüzü esenyurt arasındayimm

Bugün yapıp hamile çıkıp,3 gün sonra adetle atilip kimyasal gebelik olmayacağını kim bilebilir?Boşuna umitlenmek olmaz mı bu?Yada tam tersi,geç döllenme olduysa,şimdi yapıp üzülmenin gereği var mı canım?

En azindan kimyasal gecirdigini bilirsin!!!
Gec dollenme cnm gec yum olma demekdir yani yum gununi bilyorsan o gunden + 14 gun gecince kesinlikle adet olursun
Mesela ben her ay 14 gunu yum olyordum bu ay ilginc bi sekilde adetin 21 gunu yum oldum bu nedemek olyor gec dollendim yani gec yumurtladim eger eski hesabimla mesela 14 gunu adet oldum +14 yapinca ben 28 gun adeti beklemem lazimdi
Ama yok 21+14 =35 kesinlikle adet olmam sart canim

Hayır geçen ay sadece klomen verdi dr çatla iğnesi vermedi. Geçen ay tutmadı bu ay hiçbişey vermedi dinlensin vücut dedi sonraki ay çatlatma iğnesi vercem dedi
Normalde klomen sonraki ay tutmasi lazimilac etkisi gecmez
Piki yakalayamadin demissin
Belki gec yum olmusdurun

Kızlar ben bugün yapacaktım yaptım çift çizgi gördüm ama ilaçların etkisi değildir değil mi

Eklentiler

• IMG_20181107_115053.jpg
    111,4 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…