- 1 Aralık 2014
- 510
- 324
- 37
-
- Konu Sahibi superisi1987
Hayirlisi canim ama benim icimden bende olmadi gibi geldi
Dua et
Kızlar bende ilk defa sanki kasigimin tam ortasında bişey var hafif hafif ağrı yapıyor gibi hissediyorum. Genelde oturunca yada yatınca oluyor ağrısı.
Çokta umitlenmek istemiyorum. İlk defa yaşayınca böyle "acaba mi" da demiyor değilim :)
Canım bende pko var. O yüzden belli bir tarihimiz yok malesef. Ama 4 Kasım'da ovulasyon testiyle pik gördüm. Değerlendirdim. Kısmet bakalım.Ay senin ne kadr vardi bata kuzum neden olmasin
Canım bende pko var. O yüzden belli bir tarihimiz yok malesef. Ama 4 Kasım'da ovulasyon testiyle pik gördüm. Değerlendirdim. Kısmet bakalım.
Sen yapdinmi test cnmHayırlı olsun canım,sağ salim dogsun inşallah.Benim bat yarın dı,bugün regl oldum.Umutlar diğer aya kaldı.Bize de dua et
Bol bol yürüyüş yapmak iyi geliyor bana. O yüzden hergun çıkıp en az 1 saat yürüyorum. En etkili şey pkoda kilo vermekmis canım . En son adetimi 3 Ekim'de oldum. İnşallah regl olmam ve hamiş haberimizi alırız :)Ayy bu pilikstikover kötü demi adet olmuomusun yani 3 aydan1 2 ayda 1 gibimi oyle olunca tani insan sasarr peki gecmiomu bu pko kuzumm
Hayır cnm,regl yarindi,bugün geldi.Teste firsat kalmadı :)Sen yapdinmi test cnm
Herkes de aynı değil,mesela bende pcos var ama her ay düzenli adet oluyorumAyy bu pilikstikover kötü demi adet olmuomusun yani 3 aydan1 2 ayda 1 gibimi oyle olunca tani insan sasarr peki gecmiomu bu pko kuzumm
Canım senin tutsa bile rahme yerleşmesi 9-10 kasım gibi olur.20 kasım da anca belli olur.Gönlünce olsunCanım bende pko var. O yüzden belli bir tarihimiz yok malesef. Ama 4 Kasım'da ovulasyon testiyle pik gördüm. Değerlendirdim. Kısmet bakalım.
Aynen canım 20 kasımdan önce yyapmicam zaten ttesti... aama benim Ağrım var kasigimin tam orta yerinde. Nedense bı umitlenme geldi :)Canım senin tutsa bile rahme yerleşmesi 9-10 kasım gibi olur.20 kasım da anca belli olur.Gönlünce olsun
Ümit olmadan yaşanmıyor,inşallah biran önce kavusursun yavrunaAynen canım 20 kasımdan önce yyapmicam zaten ttesti... aama benim Ağrım var kasigimin tam orta yerinde. Nedense bı umitlenme geldi :)
Herkes de aynı değil,mesela bende pcos var ama her ay düzenli adet oluyorum
Evet oluyor.Ultrason da inci gibi sıralanmış minik kistler oluyor.Bunlar gelismeyip atilamayan yumurtalarimizKiz pcos ne ben bilmiomm valla alttan ulrrasonla belli olirmu o dediginn
Cnmtest yapdinmiAyy bu pilikstikover kötü demi adet olmuomusun yani 3 aydan1 2 ayda 1 gibimi oyle olunca tani insan sasarr peki gecmiomu bu pko kuzumm
Ne erken gelmiş cnm acelesi neydi adetinHayır cnm,regl yarindi,bugün geldi.Teste firsat kalmadı :)
Cnmtest yapdinmi