- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
- Konu Sahibi superisi1987
gercekdende net net gozukyor kac gun var adeteKızlar ben bugün yapacaktım yaptım çift çizgi gördüm ama ilaçların etkisi değildir değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gercekdende net net gozukyor kac gun var adeteKızlar ben bugün yapacaktım yaptım çift çizgi gördüm ama ilaçların etkisi değildir değil mi
Benimde 6 gun kaldiOfff döllendiyse 6 gün geçmiştir adete 1 hafta falan var kafayi yic3mmmm meraktan
Kiz yassana catlatma insaniKızlar ben bugün yapacaktım yaptım çift çizgi gördüm ama ilaçların etkisi değildir değil mi
Kuzum dün konustuk seninle belirtilerimiz aynıydı progestan dan mı acaba diye düşündük hattagercekdende net net gozukyor kac gun var adete
Hatirliyorum şekerim batini unutmusdumKuzum dün konustuk seninle belirtilerimiz aynıydı progestan dan mı acaba diye düşündük hatta
Bat bugündü
Benim ilk ya çok değişik duygular içindeyimHatirliyorum şekerim batini unutmusdum
Dun akintin var dedin nasil bi akintiydi
Hamilesin canim hayirli olsun
Ilac etkisi cokdan gecdi canm hic suphen olamasin hemen kan ver
Aaa canim cok sevindimm hayırlı olsunn insallh kandada tescillenir cok mutlu oldum darisi bizeeeKuzum dün konustuk seninle belirtilerimiz aynıydı progestan dan mı acaba diye düşündük hatta
Bat bugündü
Aynen oyle olyor akinti canim benim hamileliklerde oyleydi aha adet oldum gerek diyordum cunki adet gibi yogundu sarimsiydiBenim ilk ya çok değişik duygular içindeyim
8 aydır bekliyorum bir de
Şaşkınım şuan kan vermeye gidiyorum canım
Akıntım çok suluydu hafif sarı gibi bembeyaz değildi
Dün hep adet oldum sandım hatta çamaşırımdan pantolona geçti canım
Aa sen hergun yapacaktın kuzum buryaa at resimleri litfenn bizde gorelmmm tarihleriyleeBenimde 6 gun kaldi
Testim negativ
Daha erken yapma
Kiz bu konu daki herkes hamile cikyor konu ugurlu geldi insallah bende hamişimdirAaa canim cok sevindimm hayırlı olsunn insallh kandada tescillenir cok mutlu oldum darisi bizeee
Canim neyini atim carsaf gibi bem beyazAa sen hergun yapacaktın kuzum buryaa at resimleri litfenn bizde gorelmmm tarihleriylee
Canim neyini atim carsaf gibi bem beyaz
Bisey gorsem aticamda yok
Sende yap dun yapmis olsaydin banada umut olacan kiz bare bu gun yap
Yap hadi resmini atYaa sabaha kadar garip rüyalar gördüm totem yapmaya karar verdim yapmiycam
366 cıktı beta hcg kızlar. Cuma bir daha bakılacak progestana devam ve çok değişik bir faik asit verdi doktor içinde balık yargı vs varAynen oyle olyor akinti canim benim hamileliklerde oyleydi aha adet oldum gerek diyordum cunki adet gibi yogundu sarimsiydi
Ah guzelim o duygu vayrya her defasinda ilkmis gibi olyor şekerim
Allah guzel saglikli hayirli uzun omurlu gonlune gore versin insallah
Ya bu gaz olayida kesin hamileik belirtisi olmuş oldukan sonucu yaz cnm
Maşallah canim366 cıktı beta hcg kızlar. Cuma bir daha bakılacak progestana devam ve çok değişik bir faik asit verdi doktor içinde balık yargı vs var
Eğer beta hcg düzgün yükselirse carsamba keseyi görürmüşüz
Hayırlı olsun canım,sağ salim dogsun inşallah.Benim bat yarın dı,bugün regl oldum.Umutlar diğer aya kaldı.Bize de dua et366 cıktı beta hcg kızlar. Cuma bir daha bakılacak progestana devam ve çok değişik bir faik asit verdi doktor içinde balık yargı vs var
Canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu aksam tüm isteyenler için dua edeceğim. Bu çok zor bir bekleyiş iş ben 8 aydır bekliyorum ama varmış demekki bir zamanıHayırlı olsun canım,sağ salim dogsun inşallah.Benim bat yarın dı,bugün regl oldum.Umutlar diğer aya kaldı.Bize de dua et
Şiş ve damarlar belli canım ama dikkatli bakınca akıntı hala devam. Ama en büyük belirti ben de gazdı canım.Maşallah canim
Canim senin şuan gogusun sismi yada indimi
Hayirlisi canim ama benim icimden bende olmadi gibi geldiŞiş ve damarlar belli canım ama dikkatli bakınca akıntı hala devam. Ama en büyük belirti ben de gazdı canım.
366 cıktı beta hcg kızlar. Cuma bir daha bakılacak progestana devam ve çok değişik bir faik asit verdi doktor içinde balık yargı vs var