- 6 Aralık 2017
- 6.325
- 6.508
-
- Konu Sahibi superisi1987
aynen canım önceden pek takmıyordu ama bir kaç aydır üzülüyor birde gebelik haberleri alınca çevreden ses tonu falan değişiyor hemenBencede esine soyleme kendin ala testi biz kadinla hayal kirikligina alisigiz atlatiriz erkekler hasas
Ah kiyamam uzulyormuşmuaynen canım önceden pek takmıyordu ama bir kaç aydır üzülüyor birde gebelik haberleri alınca çevreden ses tonu falan değişiyor hemen
inşallah canımAh kiyamam uzulyormuşmu
Olur bak gor olur insallah
superisi1987 napdin cnm yapdinmi
Sat ne zmandiKızlar şimdi benim 8 gün var adetme
ilişkiden sonraki 8. Günüm aynı zamanda test cıkmaz değil mi yapan var mı dediğim günlere yakın olan
Almadinmi niye almadin neyse yazin al kizYok almadım ki canim
Cikmaz canm bat 8 var diyorsunKızlar şimdi benim 8 gün var adetme
ilişkiden sonraki 8. Günüm aynı zamanda test cıkmaz değil mi yapan var mı dediğim günlere yakın olan
Sat 17 ama ovulasyon takibi yaptım 30nda çatladı 14 gün sonra oluyorum hep yani bu ay 13-14 gibi bekliyorumSat ne zmandi
Cumartesi yap silik sonucu alirsin varsaSat 17 ama ovulasyon takibi yaptım 30nda çatladı 14 gün sonra oluyorum hep yani bu ay 13-14 gibi bekliyorum
Oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum sadece akıntı geliyorInşallah hamilesindir
Bu gun adet olmayasin inşallah
Cok heyecanlandim sanki ben test yapacam
Ne akintisi cnm nasil bir akintiymiş oOldum sanıyorum lavaboya gidiyorum sadece akıntı geliyor
Senin daha cok var canım bekle az daha
Regl e iki gün kaldı bugün kan verdim yarın sabah öğreneceğim sonucu inşallah pozitifi görürümCok iyi benimde sol
Bence sen test yap cnm artik cikar azda olsa
Amin insalllah cnm hayirlisiRegl e iki gün kaldı bugün kan verdim yarın sabah öğreneceğim sonucu inşallah pozitifi görürüm
Özel hastanede direkt laboratuvar a gidip hcg baktırcam diyosun canımAmin insalllah cnm hayirlisi
Kan nerde veryor ya hic kan vermedim cnm
Sağlık ocağına verdim canım ben özel aciller de bakıyor bir saatte de sonuç çıkıyor ama ben aceleye gerek yok dedim sağlık ocağına verdim :) 18 Ekim de hsg çekildi bitkisel kürler uyguluyorum ümitliyim inşallahAmin insalllah cnm hayirlisi
Kan nerde veryor ya hic kan vermedim cnm
Çıkmaz heralde Gerci bende 7 gun varken yaptim ama belirsiz bisey gorunuodu sanki emein edilim ama aslinda beklemek en iyisi ama istee sabredenioruzzKızlar şimdi benim 8 gün var adetme
Özel hastanede direkt laboratuvar a gidip hcg baktırcam diyosun canım
A iyimiş inş adet olmamda bende ilk beta hcg testi yaptiracamÖzel hastanede direkt laboratuvar a gidip hcg baktırcam diyosun canım