Gebeliğe Hazırlık Son 7 gün heyecanlı bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi benim 8 gün var adetme
ilişkiden sonraki 8. Günüm aynı zamanda test cıkmaz değil mi yapan var mı dediğim günlere yakın olan

Amin insalllah cnm hayirlisi
Kan nerde veryor ya hic kan vermedim cnm
Sağlık ocağına verdim canım ben özel aciller de bakıyor bir saatte de sonuç çıkıyor ama ben aceleye gerek yok dedim sağlık ocağına verdim :) 18 Ekim de hsg çekildi bitkisel kürler uyguluyorum ümitliyim inşallah

Kızlar şimdi benim 8 gün var adetme
ilişkiden sonraki 8. Günüm aynı zamanda test cıkmaz değil mi yapan var mı dediğim günlere yakın olan
Çıkmaz heralde Gerci bende 7 gun varken yaptim ama belirsiz bisey gorunuodu sanki emein edilim ama aslinda beklemek en iyisi ama istee sabredenioruzz

Özel hastanede direkt laboratuvar a gidip hcg baktırcam diyosun canım

Aynen özellerde beta hcg baktiricam diosun yapiolar bizim burda 36 tl gibi bir fiyati var ama her yerde farklıdır..buarada ben bayağı geri kaldim sanirim basim cok agriyor halim yok hep yatıp yuvarlandim ve midemi mi üşüttüm tam deil ama ishal gibiyim gazimmda çok ellerim ayaklarim buz gibi az once egildim sag kasigima sanci girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…