- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.021
Arkadaslar bir iki kisiye ozelden mesaj attim. Yeni arkadaslar gelebilir. Gelmeyebilir, bizi begenmeyebilirler duruma gore...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu çarşambaya kadar takip edebilsem aslında iyi olur doğum günü faslını atlatırım diğer işler de biraz hafiflerBir tane kaldi alicam zaten domates. O kolay. Aaa dogru diyorsun salata da olabilir ben kaynatirim diyordum ama icime sinmemisti.
Kasar alayim ben , patatese en cok o yakisir.
Zeyna da cok sabirli musteri. Havlularini bitir de biraz rahatla.
Istersen, isine mani oluyorsa menuleri ben de alabilirim bu ara ama menu isleri bakanimiz sensin.
Gelirlerse hoşgeldin deriz :)Arkadaslar bir iki kisiye ozelden mesaj attim. Yeni arkadaslar gelebilir. Gelmeyebilir, bizi begenmeyebilirler duruma gore...
Ben butun mesajlara bakiyorum seni etiketlesinler , sorun degil. Sen dune kadar olan sonuclari versen yeter.Bu çarşambaya kadar takip edebilsem aslında iyi olur doğum günü faslını atlatırım diğer işler de biraz hafifler
Kızların kafası karışmasın seni etiketle beni etiketle değişiklik zor olur mu acaba
Senin de boş değil ki günlerin yoğunsun yani...
Çarşambaya kadar toparlamaya çalışırım işleri.... olur mu
Neyse ben kaçayım görüşürüz yine
Toplanin kizlar gorucuye cikiyoruz.Gelirlerse hoşgeldin deriz :)
Selam magic. Hosgeldin.Selam kızlar misafir geldim
Tabiki canım sizinle sohbete geliriz grubunuz çok iyi bende böyle takılırım malum takımımız yokSelam magic. Hosgeldin.
Takiminiz maalesef kapaniyor,gecici diye umuyorum. Listede olmak zorunda degilsiniz. Sohbete de gelebilirsiniz. Bizim kizlar cok sekerdir.
Tabiki canım sizinle sohbete geliriz grubunuz çok iyi bende böyle takılırım malum takımımız yok
Hoşgeldin arada uğra motivasyon amaçlı destek oluruz:)Selam kızlar misafir geldim
Ben bi listeye bakayım sana yazarım kahvaltı ediyorum mantarlı omlet buyur gel diyecem de mantar sevmiyorsun :))Ben butun mesajlara bakiyorum seni etiketlesinler , sorun degil. Sen dune kadar olan sonuclari versen yeter.
Toplanin kizlar gorucuye cikiyoruz.
Günaydın sen hemşireligi bırak salonda çalışmaya başla :)) ben de kafee de :))Günaydınnnn hepinizeeeee kelebekler
Salona geldim ben de,yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Tamam canım acelesi yok. Afiyet olsun. Bir soya latte için neler yapmazdım ah ah. Mantar yemezdim meselaaa:))Ben bi listeye bakayım sana yazarım kahvaltı ediyorum mantarlı omlet buyur gel diyecem de mantar sevmiyorsun :))
Gel türk kahvesi yapayım lattelerden anlamıyorum pek biliyorsun yada sen gelirken kap gel :))Tamam canım acelesi yok. Afiyet olsun. Bir soya latte için neler yapmazdım ah ah. Mantar yemezdim meselaaa:))
Kaptım zerdecal frappe mi geldim :)Gel türk kahvesi yapayım lattelerden anlamıyorum pek biliyorsun yada sen gelirken kap gel :))
Balık alsana ne güzel işte ben çok severim ama her zaman fiyattan dolayı alınmıyor.Kizlar balık alacaktım vazgeçtim çünkü yarın ve perşembe günü normalden fazla yemek yerim. O yüzden patatese devam:)
Menumu akşama doğru yazarım.
Yok balik yemek istemiyorum , o beni doyurmuyor cunku.Balık alsana ne güzel işte ben çok severim ama her zaman fiyattan dolayı alınmıyor.
Balık olunca mi çok yiyorsun onu anlamadım
Ahaha valla yaa, ben bu şişkolukla iyi çalışırımGünaydın sen hemşireligi bırak salonda çalışmaya başla :)) ben de kafee de :))