- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- Konu Sahibi AklinYolu1
Günaydın kızlar.... şuan kahvaltı yapıyoruz bizim kahvaltı tam keyf işi. Yeşil çay aldım kahvaltıdan sonra sütlü yeşilçayla devam edeceğim. Bende işe yarıyor :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wowww kilolar atak yapmış sanırım doğru mu
Ben de oy kullandıktan sonra gelirken markete uğradım süt ,yoğurt vs.bitmişti kahvaltımı yaptım istediğim gibi,şimdi bu yeşilçaylı sütü kaç saat aralıklarla içiyoruz bir de kahvaltıdan 2 saat sonra başlayım mı 11 de yaptım kahvaltıyıGünaydın kızlar.... şuan kahvaltı yapıyoruz bizim kahvaltı tam keyf işi. Yeşil çay aldım kahvaltıdan sonra sütlü yeşilçayla devam edeceğim. Bende işe yarıyor :))
Evet canım 2 saat sonra iç ögünle arasında 2 saat olsunBen de oy kullandıktan sonra gelirken markete uğradım süt ,yoğurt vs.bitmişti kahvaltımı yaptım istediğim gibi,şimdi bu yeşilçaylı sütü kaç saat aralıklarla içiyoruz bir de kahvaltıdan 2 saat sonra başlayım mı 11 de yaptım kahvaltıyı
Maşallah size yaaa çarşamba ben de atak yapmak istiyorum lakin ben sabah regl olmuşum artı çıkmak istemiyorum bugün yeşilçaylı sütü icerim başka öneriniz var mıWowww kilolar atak yapmış sanırım doğru mu
Tamamdır canım sağolEvet canım 2 saat sonra iç ögünle arasında 2 saat olsun
Töz zencefili yoğurtla ye birazda zerdeçal ve tarçın köy göbek yağlarında etkiliEvde kiraz sapı, maydanoz, bir de toz zencefil var onu başka zaman içeyim miktarları neydi nette aynısını bulamadım da
Anaa böyle yan etkileri oluyor mu tamam canım olursa içmem de zaten şu an reglden dolayı karın ağrım var anlamam heraldeSena616 canım karın ağrısı gaz şişkinlik ishal yaparsa içme olur mu
Tamam canım bunu da ss. alıyorum sağolasınTöz zencefili yoğurtla ye birazda zerdeçal ve tarçın köy göbek yağlarında etkili
Ya bende yapmıyor ama bünyeden bünyeye değişir bende regl oldum dün feci ağrı ve şişlik varAnaa böyle yan etkileri oluyor mu tamam canım olursa içmem de zaten şu an reglden dolayı karın ağrım var anlamam heralde
Sen de sağol canım deneme yanılma yöntemleriyle deneyip işe yaşayanlardan altın yogurt diyorlar süt versiyonu da var ben onu sevmedimTamam canım bunu da ss. alıyorum sağolasın
Uzak duracaksın başka yolu yok :))
Benim 2 kilo artim var 600 gram gitti, cabuk gelen cabuk gider.Limonlu su unutma.Günaydın herkese,
Muttapa7555 bugün önlemimi alıp menüyü erken yaziyorum canım;
Sabah; 1 yumurta, süzme peynir, domates, salatalık, çay
Akşam; ızgara köfte, köz patlıcan salatası ve çay ( muhtemelen gazlı içecekler olacaktır içecek yok, ama ayran olursa içerim)
Piknikte olacağımız için en az yiyecekle günü kapatmak istiyorum.
Dünkü börekler 1 kilo olarak bugün tartıda kendini gösterdi bile, ödem de yapmış öööff uğraş dur artık, gidiiiimde ip atlayım bol bol baari
Afiyet olsun.Günaydın kızlar.... şuan kahvaltı yapıyoruz bizim kahvaltı tam keyf işi. Yeşil çay aldım kahvaltıdan sonra sütlü yeşilçayla devam edeceğim. Bende işe yarıyor :))