Kızlar maşallah iyi gidiyorsunuzinşallah yetiştrcez sınava kadar
inşallah canım! Türkçeden paragraf konusuna çalışcam , coğrafyaya çalışamadım davete gittimde... Ayyy bi daraltı geldi birden!
evet evet el ele verirsek yetiştiricez inşallah
coğrafya:türkiye nüfusu ve özellikleri birde tarih tekrar. İnşallah hepimiz yüksek alırız ama kim en yüksek alır bend meraklandım şimdi! Bugünlük benden bu kadar, yarın inş dolu dolu bir gün geçiririz.Kızlar bakalım sınavda en yüksek puanı hangimiz alacak
Cnm maşallahcoğrafya:türkiye nüfusu ve özellikleri birde tarih tekrar. İnşallah hepimiz yüksek alırız ama kim en yüksek alır bend meraklandım şimdi! Bugünlük benden bu kadar, yarın inş dolu dolu bir gün geçiririz.
neden öyle diyorsun canım sende çalışıyorsun matematiğe temeldn, benim iyi dğl matematiğm sözel mezunuyum o yüzdn hiç önemsemedim, karşıma geldi geri... Hem sen tarih fulluyormuşsun bence zoru başarmışsın maşallah Rabbim devamını getirsin!Cnm maşallahben ne evliyim ne çocuk sahibiyim ama en tembel ben varım Bende pe ilerleme olmuyor 20. yüzyılı bitrdm bugün ve daha 40 tane soru kaldı sahura kadar bitiricem inş... Matemtği en iyi kimse o birinci olur gibime gelio Benim gibi sıfır matemtkle olmuyo yaaa
çalıştıkça düzeltirsin canım tarihle coğrafyayı, hiç moralimizi bozmadan tam gaz devam edelim biz Allah emeklerimizin karşılığını verir.Ben matematikten 15 net çıkarıyorum anca .tarihte kötü coğrafyada bi türkçe idare eder off offfbakalım sınava kadar ne kadar yükselticez.Ben birinci olamam ama
neden öyle diyorsun canım sende çalışıyorsun matematiğe temeldn, benim iyi dğl matematiğm sözel mezunuyum o yüzdn hiç önemsemedim, karşıma geldi geri... Hem sen tarih fulluyormuşsun bence zoru başarmışsın maşallah Rabbim devamını getirsin!
Evlilik çalışmayı tetikliyor canım, en iyiside olsa biraz zoruna gidebilir haşlık istemek:)
Ben matematikten 15 net çıkarıyorum anca .tarihte kötü coğrafyada bi türkçe idare eder off offfbakalım sınava kadar ne kadar yükselticez.Ben birinci olamam ama
Ben matematikten 15 net çıkarıyorum anca .tarihte kötü coğrafyada bi türkçe idare eder off offfbakalım sınava kadar ne kadar yükselticez.Ben birinci olamam ama
bENİMDE bugün üstümde bi ağırlık var genekoca gece sinekler uyutmadı kızım ayrı uyutmadı .Matematik permütasyon falan çalışıcam.Sıkılırsamda türkçe çözerim biraz bakalım .İnşallah verimli geçer çalışmalarımız.Nazarladım mı kendi mi ne yaptım bilmiyorum.Su gibi akıp gidiyordu tarih iki sayfa okuyamıyorum şimdi.Biraz ara vericem bakalım
matematik çalışamadım gene tarihe döndüm.145 tarih sorusu çözüyorum 100ü yanlış çıktı herhalde.Habire kitabı açıp ne neymiş diye kırk kere bakıyorum off habire karışıyorlar.Kızım öğle uykusunu uyudu uyandı bundan sonr pek çalışamam akşamda iftara davetliyiz 2 gündür yemek yapmıyorum bu vakitte ev işlerini hallediyorum bu sıcakta ütü falan yapıcam bakalım herkese kolay gelsinn
Benim aklımda öyle kalmış Allah söyletti demek ki fulliycen:) eşim memur canım.Cnm çalışıyorumda bu kpss yetişmycek matematkCnm beni biriyle karştrdın galiba tarihi fullemek kim ben kim 18-20 net arasıyım... şu an daha kınularım bitmedi... bakalım bitince nasl olcak Evet cnm harçlık istemek zordur:26: senin eşin memur mu özel sektördemi cnm
Diğer derslerimde iyi değil en azından biri çok iyi olsa :) 15 mat 20 türkçe olsa 10 coğrafya 15 tarih 6 vatandaşlık etti 66 net pofffCnm 15 net iyi valla benim hedefim 15-20 net arası matematktenkeşke o kadar çıkartsam... Cnm sana nazar değdirdim galiba ben o gün nazar bocuğu hediye edeyim sana nazar değmesn bundan sonra İnsan sıkılıyor ama vaktimz de az.... Evliyken zor demi Allah yardımcn olsun cnm..
T
Benim aklımda öyle kalmış Allah söyletti demek ki fulliycen:) eşim memur canım.
Diğer derslerimde iyi değil en azından biri çok iyi olsa :) 15 mat 20 türkçe olsa 10 coğrafya 15 tarih 6 vatandaşlık etti 66 net pofff
Çok sıkıldım yaa .Evliyken gene çalışıyordum da derslerime çocuk olunca double zorramazan davetlerde geçiyor yoksa bu kadar çok çalışamazdım . yanımda akrabam falan da yok.Bi kayınvaldemler yakın onlarında hayrı yok.Daha çok gelip kalıp iş çıkarıyorlar.E kızımda devamlı evde annesi kitap başında patlıyor sıkıntıdan tabi. Onu oyalamak çok zor oluyor.Ne yaparsam o uyurken yapıyorum işte.Gerçe zorluklar oldukça azim oluyor.kızım yokken aöf derslerine bile çalışasım gelmiyordu içim istemiyordu .Şimdiyse o kadar vaktim olsa bi ayda bütün derslere çalışırdım diyorum ama o zaman da öyle olmuyor .Hayat garip yaa
kızlar yaaa bugün benim için tam bir fiyasko oldu. Fiyasko diye mi yazılıyor doğrusu nasıl bileniniz var mı?ayy cnm inş. yaa