Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Cnm bimiyorum ama 5 buçuk yıldr beraberz sıkılıyo insan

Ayy çok haklısın .Biz 9 ay nişanlı kaldık.Nişanlılık değil de flört dönemimiz diyeyim .Çünkü annemler hemen ismi konsun diyip söz yapalım dediler bizde bi daha bi daha masraf olmasın diye nişan olsun dedik öyle oldu bittiye geldi.Bizde daha 4.5 senedir beraberiz

O tatilden bende istiyorum sağolsun annesi bizi hiç yalnız bırakmıyor. Canım şöyle işimizi elimize alırsak daha rahat ederiz ailevi meselelerde en azından benim için öyle evde durdukça daha çok kafaya takıyorum. Allahım, Rabbim biran önce nasip eder inş amin.
Bende hiç ders çalışamadım bugün neyse geceden ümitliyim. Haydi bismillah:)

O tatilden bende istiyorum sağolsun annesi bizi hiç yalnız bırakmıyor. Canım şöyle işimizi elimize alırsak daha rahat ederiz ailevi meselelerde en azından benim için öyle evde durdukça daha çok kafaya takıyorum. Allahım, Rabbim biran önce nasip eder inş amin.
Bende hiç ders çalışamadım bugün:) neyse geceden ümitliyim. Haydi bismillah:)

Hele şükür türkçeden paragraf bitti 100 soru çözüldü . 10 dk ara verip vatandaşlığa başlıyacam . Ne yaptın goldflaycım uyudun mu yoksam:) )

Vatandaşlık:anayasa hukukuna giriş çalışıldı 20 soru çözüldü. Çok uykum geldi ama direniyorum... Biraz coğrafyaya bakacam...

Hele şükür türkçeden paragraf bitti 100 soru çözüldü . 10 dk ara verip vatandaşlığa başlıyacam . Ne yaptın goldflaycım uyudun mu yoksam:) )

Vatandaşlık:anayasa hukukuna giriş çalışıldı 20 soru çözüldü. Çok uykum geldi ama direniyorum... Biraz coğrafyaya bakacam...

Cnm uyumadım bende cemiyetlere geldm şimdi 15 soru var onuda sahurda yemekten sonra çözcem... ekleyeyim birazdan senin çalştklarını ve kendi çalştklarımı Cnm inş. memur olucaz tatile de giidcez alışverişede gönül rahatlığıyla çıkıcaz mesela 1 aylık maaşımzla hayal edelim neler alabileceğimizi

cnm o zaman 3 buçuk yıllık evlisnz biz uzaktayız şırnkta nişanlım görüşemiyorz belki o yüzden sıkıldım

arkadaşım ben sınava 2 ay çalıştım, lisans mezunuyum. matematikte sıkıntım yoktu. tarih cog anayasam ise 0 dı. tarihte hele istanbulun fethinden başka birşey bilmiyordum bir sayısalcı olarak. datanın kitaplarını aldım. 2 ay not çıkararak çalıştım. üstüne 80 denem çözdüm. fakat çok yogun çalıştım. sınav puanım açıklanmadı ama 80 üstü bekliyorum. istedikten sonra herşey yapılırmış onu öğrendim. tarihte islamiyet öncesini çalışırken anlamıyorum deyip ağladıgım günleri bilirim. allah yardımcımız olsun..

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşmasıCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti )
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş..
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

evet kızlar bayağı ilerledik.. zapzup sen yazmıyorsun bitirdğn üniteleri tatlım

Cnm benimde kötüydü tarihim ama sanki düzeliyor bende ekol hoca videoları dinliyorum çok iyi faydalı datayı duydum soru bankasını almayı düşünüyorum

Cnm benimde kötüydü tarihim ama sanki düzeliyor bende ekol hoca videoları dinliyorum çok iyi faydalı datayı duydum soru bankasını almayı düşünüyorum

soruları sınava yönelik değil, yediiklim,yargı bu konuda iyidir,tavsiye ederim. kolay gelsin canım

:) tamda benim hayallerimi söylemişsin canım:) amin şu mübarek saatlerde Rabbim dualarımızı kabul eder inş. Bu arada coğrafyadan türkiyenin eko. 1 . Bölüm çalışıldı 60 soru çözüldü . Iyi geceler yarın görüşürüz.

Çok haklısın canım evde kalmak kötü ama kızımdan nasıl ayrılcam diye düşünüyorum sanki kazandım da
cnm o zaman 3 buçuk yıllık evlisnz biz uzaktayız şırnkta nişanlım görüşemiyorz belki o yüzden sıkıldım

Allah kavuştursun canım

Ben dün de çalışamadım :2: konu bitiremiyorum ki hiç olasılığa çalıştım ama anlamadım hep kaldı sorularım Dün eşim kızımın uyku saatinde eve geldi ondan çalışamadım.İnşallah bugün öğle uykusunda telafi edeceğim bugün bu üniteden kurtulmam lazım Gerçe bi kitaptan bitirdim sayılır eski lise kitaplarımdan çalışcam permütasyon kombinasyon olasılık konusuna yazarken bile içim sıkılıyo bunlar birbirinden nasıl ayrılır nasıl karışmaz bilmiyorum.Bi de ben neden bu kadar mayışığım farkettim bugün. Eşim işe giderken alarmı 7 8 kez çalıyor her birinde tek tek uyanp geri yatıyorum.Sonra karasinekler dızıt dızıt diye 7 8 kez kaldırıyor.Ona rağmen uyuyorum.Bu seferde kızım 10 dk da bi gelip uyandırıyor.Geliyo emziriyorum 10 dk sonra yine geliyo sonuç davul gibi bi kafa

:
Cnm sen indrdn mi bunlar. simdi telefondan girdim pc den girince bakayim. cnm sen matta iyisin sanirim. olasilik falan zor konular ben basitleri ogrensem yeter:2:

Son düzenleme:

İnsallah cnm dualarimz kabul olur.

:

Cnm sen indrdn mi bunlar. simdi telefondan girdim pc den girince bakayim. cnm sen matta iyisin sanirim. olasilik falan zor konular ben basitleri ogrensem yeter:2:

Ben indirdim .Tarayıcıdan taratıp eklemişler bazı kitapları sanırım.Benim çok kaynağım yok o yüzden iyi geldi bana.Matematiğim iyi değil canım.Unutmuşum hiç birşey yapamıyorum ama lisedeyken çok iyiydi sayısal okudum ben.HEy gidi günler
Sırf genel kültür notları var.Pegemin tarihini eklemişler.onu çok beğendim .Çıkmış sorular da var bi de coğrafya notunu beğendim .Dağları falan haritada göstermişler.Tekrarlarımı bu notlardan yapmaya karar verdim.
Bi kaynakla sınırlı kalmış olmam bari.Pc başında pek oturamıyorum ama tele atarım pdf formatını açabiliyorum tel'im

Son düzenleme:

kara sinekler ahh o kara sinekler:)

Cnm en az 2 kaynak lazım tarih için özellkle... ben teorem yayıncılıktan çalışıyorum tarihi, ihtyaç yayıncılığın ders notları var elimde onlarla tekrar yapıyorum... bazen yargı yayınlarından bakıyorum... bi de ekol hocanın tarih videolarını dinliyorum... sınavakademinin soru bankası var soru bankası olarak şu an onu kullanıyorum... Bendede güzel notlar dökümnanlar var istesen sana yollayablrm cnm...

Şimdi dersimin başına geçebilirim çayım, cikolatam ve kitaplarım süper üçlü:) Hayde bismillah!
afiyet olsun cnm babamda teravi dönüşü dondurma getirecek bende onu bekliyorum... şimdi cemiyetlerin videosuunu izleyip soru çözücem...kurtuluş savaşına hazrlk dönemine yarın başlamam lazım sen neler yaptın cnm ilerleme var mı???

Kızlar bu arada konuların hepsini tahminen ne zamana bitirirsnz??? Tekrar ve birazda olsa deneme yapacak vaktnz kalıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…