Cnm ben kpss çalışmaya başlamadan önce kpss hakkında hiç bi bilgim yoktu. Burda "2012 kpss çalışma hedefimz minimum 85" topiğiyle başladı kpss çalşmalarım. önce kpss hakkında bi araştrma yaptım bölümümden ne kadar alım oluyor tabanlar kaç, ders çalşma yöntemleri, kpss için kaynaklar vs. vs. şu an çok şükür kpss hakkında epey bilgiye sahibim ama çalşmaya daha haziranda başladım cnm... Ben 3001 den dolayı bu yıl ümidim yok o yüzden 2014 de lisans mezunu olunca o yıl biraz ümitliyim. iktisat mezunları 78 puana kadar alım yapıyor.. Bu yıl omama ihtimali yüksek ama bellide olmaz..Ama ben diyorum önce hakeden çalışanlar kazansn.. açıkcası ben daha yeni başladım çalşmaya 9-10 aydr çalışan arkadaşlar var gerçi kimide gece gündüz çalışıp 3 ayı 9 aylık çalşmaya dönüştürüyor ama benm gibiler de günde 2-3 saat çalışarak 3 ayda kpss yi kazanamaları bi mucize olur herhalde Benim mat temelim yok temel yapıyorum eğer matematğm iyi olsaydı ben gece gündüz napar yapar çalışırdım bu 3 ayı 9 aya katlayanlardan olurdum ama hep mat yüzünden... bakalım sınavda genel kültürde hep bildklerimden çıkarsa fulllersem o zmn kazanablrm tek ihtimalim o Ama inş. bi daha ki kpss ye kadar matematk problememimi inş. halletcem bakalım artık kısmet ve çalışma ikisine bağlı.. bu işler %80 çalışma , %20 şans neden şans.... sınav günü talihsz bi olay yaşarsn sınavda başarsz olursun can sıkıntısından 2 kez başıma geldi 1 2006 öss sınavımda 2 2010 kpss sınavında o yüzden şans önemli bi unsur... sınavda bildğin sorulardan çıkmasıda şans.... sonra tercih yaparken senden yüksek puanlıların yazmadığı yerleri yazmakta şans.... o yüzden %20 şans var... Allah şansımızı açık etsn inş..... Çok uzun konuştum dolmuşum iyice gece gece Cnm ben fethiyede yaşıyorum. burda 1 buçuk ay önce deprem oldu. 6.00 şiddetinde.... tam derslere yei başlamştım... 1 hafta parkta yattık
Cnm bu panoya bitirdğmz üniteleri yazınca evet insan hırs yapıo
maşallah canım ii yapmışsın össde. Aynen bende öyle benim için bu sene yüksek puan almam çok önemli, sıkıntılı bi ortamdayımda... Rabbim inşallah yerleşmeyi nasip eder.Doğru canım çok haklısın. Bi de sakinlik çok önemli oluyor sınavda.öss de zaten kazamıycam bu sene diye girdim ben 380 puan yaptım .Ama şu kpssyi hayat memat meselesi yaptım.Soğukkanlı olamıycam sanırım.Allah kolaylık versin.Benim matematik temelim var allahtan ama hep unutmuşum.Soruları çatır çatır çözdüğümü hatırlıyorum .Nasıl yapıyorduk yaa diye 5 dk aynı soruyla uğraşıyorum.Pek matematik sorusu çözmedim konu anlatım testleri dışında.Çözümlü denemeler aldım öyle tekrarlıyacağım inş.Bugün tarih çözeceğim Allah nasip ederse .Ben halkla ilişkiler önlisanstan mezun oldum bu sene.Bende iktisata geçmeyi düşünüyorum ama puanların 78e kadar düştüğünü bilmiyordum.Gerçe ben 3391 koduyla da girebiliyorum inşallah kadro çok olur.Baktım ama bulamadım 3391 taban puanları kaç.Allah yardım etsin hhepimize
Günaydın goldflaycm, başladın mı konulara, bugün ben güne matematikle açılış yapıcam dün çalışamadımda... Dünkü çalıştığım diger konuları yazayım
türkçe:anlatım biçimleri coğrafya :çevre ve toplum. Uğrarım tekrar biraz ders çalışıyım da...
Doğru canım çok haklısın. Bi de sakinlik çok önemli oluyor sınavda.öss de zaten kazamıycam bu sene diye girdim ben 380 puan yaptım .Ama şu kpssyi hayat memat meselesi yaptım.Soğukkanlı olamıycam sanırım.Allah kolaylık versin.Benim matematik temelim var allahtan ama hep unutmuşum.Soruları çatır çatır çözdüğümü hatırlıyorum .Nasıl yapıyorduk yaa diye 5 dk aynı soruyla uğraşıyorum.Pek matematik sorusu çözmedim konu anlatım testleri dışında.Çözümlü denemeler aldım öyle tekrarlıyacağım inş.Bugün tarih çözeceğim Allah nasip ederse .Ben halkla ilişkiler önlisanstan mezun oldum bu sene.Bende iktisata geçmeyi düşünüyorum ama puanların 78e kadar düştüğünü bilmiyordum.Gerçe ben 3391 koduyla da girebiliyorum inşallah kadro çok olur.Baktım ama bulamadım 3391 taban puanları kaç.Allah yardım etsin hhepimize
ii çalışmışsın canım sen bende daha sabahtan beri ebob ekok ancak bitirebildim. Belki duymuşsundr erol altacanın ünidersite vcd seti var süper anlatıyor, ama seti pahalı biraz. Bende vatandaşlık çalışcam birazdan canım:)Günaydın cnmHoşgeldn
Bende cnm inkılap tarihine giriş yaptım. 20. yy da osmanlı devletindeki fikir akımlarını bitirdim cnm. demin tarblusgarb savaşına baktım ama savaşla ilgili herşey kafama girmiyo ayrıntılar siliniyo beynimden:44: Netten bakıcam güzel konu anlatımlı tarih videoları varsa şöyle can alıcı bişiler:44:
Bitirdiğin konuları birazdan ekliyorum cnm
ii çalışmışsın canım sen bende daha sabahtan beri ebob ekok ancak bitirebildim. Belki duymuşsundr erol altacanın ünidersite vcd seti var süper anlatıyor, ama seti pahalı biraz. Bende vatandaşlık çalışcam birazdan canım:)
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler...Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
yorgun | MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti |
Cnm mat temelin varsa tekrar hatrlarsın matematği
öss den bu yıl mı 380 puan aldın cnm?? hangisinden sözel syısal eşit ağırlk??? Tercih yapıcak mıısn cnm??
Cnm bence iktisat okuyacağına maliye oku eğer geçebiliyorsan. İktisatla maliye aynı hatta maliye kpss de biraz daha avantajlıymış ve herkes DGS ile aöf den işletme ve iktsat okuyor o yüzden fazla okunmayan bi bölüm seç derim.. zaten maliye ile iktisadın toplasan 2 senede 4 farklı dersi var en fazla.. çok benziyorlar maliyeyle.. herkes işletmeyi iktsatla aynı gibi görüyo ama hiç de öyle değil. mesela son sınıfta işletmeyle iktsatın hiç ortak dersi yok ama maliyeyle çok benziyolar. ben olsam maliye okurdum cnm... ama örgünden okumayı düşünüyor musun peki aldığın puan fena değilmş...
yok canım ya bu puan taa 2009 un puanı .Evlendiğim için açıköğretimi seçtim. 2 senelik bitince şimdi sınavsız geçiş hakkımdan dolayı iktisada geçmeyi düşünüyorum.Eğer maliyeye geçme seçeneği varsa onu daha çok isterim ama geçiş yok sanırım.Aradan çok zaman geçti keşke ozmn girseymişim kpssye diyorum ama hiç düşünmemiştim.Aradan bu kadar yıl geçtikten sonra ders çalışmak çok zor geldi yaa
sözde bende bu sene çalışıp kazanırım diyodum ama sağolsun misafirimiz nefes aldırmıyor kitaplar cd ler evde yatıyo
inş. başlarsın cnm
Cnm mrbhoşgeldn
Cnm bildğn gibi sınavıma 50 gün varçalışıyoruz yetşirmi bilmiyorum artık bitsn eylül senin topiğe devam etcem 2013 için Senin nasl gidiyo çalşmalar
yetiştiği kadar olsun canım, yanlış yapmazsın boş bırakırsın bilmediğin konuları, böylece netlerin de düşmez
iyi gidiyo benim de şimdilik.. bizim de 11 ay kaldı artık.. gk gy yi bitirebilirsem eğitime başlamak istiyorum ben de ama zor gibi :18:
Bende böyle motive ediyorum kendimi 90 soruyu da doğru yapsam 30 boş hakkım var diyorumSana da kolay gelsin
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devletiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
yorgun | MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti |