Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Doğru canım çok haklısın. Bi de sakinlik çok önemli oluyor sınavda.öss de zaten kazamıycam bu sene diye girdim ben 380 puan yaptım .Ama şu kpssyi hayat memat meselesi yaptım.Soğukkanlı olamıycam sanırım.Allah kolaylık versin.Benim matematik temelim var allahtan ama hep unutmuşum.Soruları çatır çatır çözdüğümü hatırlıyorum .Nasıl yapıyorduk yaa diye 5 dk aynı soruyla uğraşıyorum.Pek matematik sorusu çözmedim konu anlatım testleri dışında.Çözümlü denemeler aldım öyle tekrarlıyacağım inş.Bugün tarih çözeceğim Allah nasip ederse .Ben halkla ilişkiler önlisanstan mezun oldum bu sene.Bende iktisata geçmeyi düşünüyorum ama puanların 78e kadar düştüğünü bilmiyordum.Gerçe ben 3391 koduyla da girebiliyorum inşallah kadro çok olur.Baktım ama bulamadım 3391 taban puanları kaç.Allah yardım etsin hhepimize

maşallah canım ii yapmışsın össde. Aynen bende öyle benim için bu sene yüksek puan almam çok önemli, sıkıntılı bi ortamdayımda... Rabbim inşallah yerleşmeyi nasip eder.

Günaydın cnm Hoşgeldn
Bende cnm inkılap tarihine giriş yaptım. 20. yy da osmanlı devletindeki fikir akımlarını bitirdim cnm. demin tarblusgarb savaşına baktım ama savaşla ilgili herşey kafama girmiyo ayrıntılar siliniyo beynimden:44: Netten bakıcam güzel konu anlatımlı tarih videoları varsa şöyle can alıcı bişiler:44:
Bitirdiğin konuları birazdan ekliyorum cnm

Son düzenleme:

Cnm mat temelin varsa tekrar hatrlarsın matematği
öss den bu yıl mı 380 puan aldın cnm?? hangisinden sözel syısal eşit ağırlk??? Tercih yapıcak mıısn cnm??
Cnm bence iktisat okuyacağına maliye oku eğer geçebiliyorsan. İktisatla maliye aynı hatta maliye kpss de biraz daha avantajlıymış ve herkes DGS ile aöf den işletme ve iktsat okuyor o yüzden fazla okunmayan bi bölüm seç derim.. zaten maliye ile iktisadın toplasan 2 senede 4 farklı dersi var en fazla.. çok benziyorlar maliyeyle.. herkes işletmeyi iktsatla aynı gibi görüyo ama hiç de öyle değil. mesela son sınıfta işletmeyle iktsatın hiç ortak dersi yok ama maliyeyle çok benziyolar. ben olsam maliye okurdum cnm... ama örgünden okumayı düşünüyor musun peki aldığın puan fena değilmş...

ii çalışmışsın canım sen bende daha sabahtan beri ebob ekok ancak bitirebildim. Belki duymuşsundr erol altacanın ünidersite vcd seti var süper anlatıyor, ama seti pahalı biraz. Bende vatandaşlık çalışcam birazdan canım:)

Ben vatandaşlığa henüz hiç başlamadım cnm
erol altacan duymadım cnm iyi mi nasıl?? Bi sürü video var... Bende ihtiyaçın kileri indiriyorum netten... arada ekol hocanınkileri iizliyorum.. kolay gelsn cnm

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler...Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti )
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları.
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

yok canım ya bu puan taa 2009 un puanı .Evlendiğim için açıköğretimi seçtim. 2 senelik bitince şimdi sınavsız geçiş hakkımdan dolayı iktisada geçmeyi düşünüyorum.Eğer maliyeye geçme seçeneği varsa onu daha çok isterim ama geçiş yok sanırım.Aradan çok zaman geçti keşke ozmn girseymişim kpssye diyorum ama hiç düşünmemiştim.Aradan bu kadar yıl geçtikten sonra ders çalışmak çok zor geldi yaa

Cnm keşke başta maliyeyi seçseydin ama neyse iktisatta aynı ama işletme seçme.. işletme mezunu çok fazla

Son düzenleme:
sözde bende bu sene çalışıp kazanırım diyodum ama sağolsun misafirimiz nefes aldırmıyor kitaplar cd ler evde yatıyo

Canım daha 12 haftalıksın.allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Zaten zoru atlatmışsın.Bu aydan sonra yavaş yavaş bulantılar azalır,hamileliğin güzel dönemleri başlar.Depresyon falan da azalır.Bi daha sıkıntılar 7. aydan sonra başlar. İnşallah sende kazanırsın canım

Bende zar zor tarih çalıştım .10. ünite Muharebeler ve ant. dönemini bitirdim ama testlerini hiç çözmedim.Çünkü çok sıkılarak okudum ve hepsi birbirine karıştı sonra tekrar yapacağım.şimdi inşallah mat.tan kalan ünitelere bakacağım

Modüler aritmatikte bitti 15 soru çözdüm. tarihtende sabah 20 soru çözmüştüm.Ya buraya rapor verince daha bi düzenli çalışıyo insan neyse çalışmaya devam

Cnm mrb hoşgeldn
Cnm bildğn gibi sınavıma 50 gün var çalışıyoruz yetşirmi bilmiyorum artık bitsn eylül senin topiğe devam etcem 2013 için Senin nasl gidiyo çalşmalar

yetiştiği kadar olsun canım, yanlış yapmazsın boş bırakırsın bilmediğin konuları, böylece netlerin de düşmez
iyi gidiyo benim de şimdilik.. bizim de 11 ay kaldı artık.. gk gy yi bitirebilirsem eğitime başlamak istiyorum ben de ama zor gibi :18:

Bende böyle motive ediyorum kendimi 90 soruyu da doğru yapsam 30 boş hakkım var diyorum Sana da kolay gelsin

Bende böyle motive ediyorum kendimi 90 soruyu da doğru yapsam 30 boş hakkım var diyorum Sana da kolay gelsin

ee öyle ama canım, asıl bizi mahveden yanlışlar oluyo tanıdığım bi avukat takmıştı bu duruma, dava açıcam diyodu, sizin doğrularınızı sizin elinizden alamazlar diyodu
sağol canım, hepimize iyi çalışmalar

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devletiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti )
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları...
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…