Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar dersin başına yeni oturcm. Bugünkü hasılat ne kadar olacak çok merak ediyorum. Hepimize kolay gele...
Benim tarih konuları bitti, inş hepsi beynime kazınmıştır. Şimdi tarih fasikülünden tekrara başladım.
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
ismihann | Tarih:Bitti Coğrafya: Bitti |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) |
yorgun | MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları. |
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
2012 Eylül KPSS'ciler Bitirilen Konular suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... ismihann Tarih:Bitti Coğrafya: Bitti GOLDFLAY MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) yorgun MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... karadut99 GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları.
yargıdan çalışıyorum canım pişman oldum aldığıma, 2010 da da aynı kaynaktn çalışmıştm kötü demiyorum ama baska yayın alsaydım daha ii olurdu! Kaynanama yemeğini hazırladım içim rahat bi şekilde derslerime dönebilirim. Buarada ben 24 yaşındayım, Ankara'da oturuyrum ilahiyat önlisans olarak gircem, sen(bi mahsuru yoktur inş sormamın)?
Bende son 3.5 aydır çalışıyorum bende bende Hatta 3 aydır buçuğunda kaynanamları yatılı misafir ettiğim için başlayamadım.Evliyim 22 yaşındayın 1.5 yaşında kızım var ve çalışmak inanılmaz zor oluyor.Coğrafyayı bitirdim.tarihten kongreleri bitirdim .m atematiği bitirmeme 3 ünite kaldı.Türkçeden de 2 ünite bitirdim Başarabilirizzz Bugün tarihten iki ünite bitirdim hiç çalışamıycam derken 90 soru çözdüm .Çok sevindim.Allah yardım ettikten sonra herşey oluyor yaa .Çok yorgun ve uykusuzum ama .kızım geceleri sıcaktan uyumuyor 12 1 de yatıp delik deşik bi gece uykusuyla 8 9 da kalkıyorum .Günde 2 3 kahveyle ayakta duruyorum.Öğrendiğimi çabuk unutuyorum buyüzden ama inşallah deneme çözecek vaktim kalırda tekrar yaparım
Doğru diyosun canım bi kitap daha alayım ben en iyisi tekrarıda ondan yaparım. Çocuk yok bi işim olana kadarda düşünmüyorum nasip yinede belli olmaz bu işler:)Kayınvalidm uzun bir misafirliğe geldi, küçük kaynım askerden gelene kadar çok zor oluyor ramazanda gerçekten ders çalışmak. Zap zup kardeşim Allah yardımcın olsun! İnşallah bu sene hepimiz yerleşiriz. Amiiin!Cnm yargının yanına bi kaynak daha almak azım tek başına sıkıcı oluyor... Bende 24 yaşındayım cnm... Muğla fethiyede yaşıyorum. bende moda tasarım önlisansdan gircem bu yıl... Aynı zamanda aöf iktisat okuyorum. hayırlısı bakalım.. Ramazanda ders çalşmak kolay değil.. sen bide evlisin galiba cnm çocuk varmıydı?? Kayın validenle beraber mi oturuyorsun...
Bende son 3.5 aydır çalışıyorum bende bende Hatta 3 aydır buçuğunda kaynanamları yatılı misafir ettiğim için başlayamadım.Evliyim 22 yaşındayın 1.5 yaşında kızım var ve çalışmak inanılmaz zor oluyor.Coğrafyayı bitirdim.tarihten kongreleri bitirdim .m atematiği bitirmeme 3 ünite kaldı.Türkçeden de 2 ünite bitirdim Başarabilirizzz Bugün tarihten iki ünite bitirdim hiç çalışamıycam derken 90 soru çözdüm .Çok sevindim.Allah yardım ettikten sonra herşey oluyor yaa .Çok yorgun ve uykusuzum ama .kızım geceleri sıcaktan uyumuyor 12 1 de yatıp delik deşik bi gece uykusuyla 8 9 da kalkıyorum .Günde 2 3 kahveyle ayakta duruyorum.Öğrendiğimi çabuk unutuyorum buyüzden ama inşallah deneme çözecek vaktim kalırda tekrar yaparım
Doğru diyosun canım bi kitap daha alayım ben en iyisi tekrarıda ondan yaparım. Çocuk yok bi işim olana kadarda düşünmüyorum nasip yinede belli olmaz bu işler:)Kayınvalidm uzun bir misafirliğe geldi, küçük kaynım askerden gelene kadar çok zor oluyor ramazanda gerçekten ders çalışmak. Zap zup kardeşim Allah yardımcın olsun! İnşallah bu sene hepimiz yerleşiriz. Amiiiin!Cnm yargının yanına bi kaynak daha almak azım tek başına sıkıcı oluyor... Bende 24 yaşındayım cnm... Muğla fethiyede yaşıyorum. bende moda tasarım önlisansdan gircem bu yıl... Aynı zamanda aöf iktisat okuyorum. hayırlısı bakalım.. Ramazanda ders çalşmak kolay değil.. sen bide evlisin galiba cnm çocuk varmıydı?? Kayın validenle beraber mi oturuyorsun...
Doğru diyosun canım bi kitap daha alayım ben en iyisi tekrarıda ondan yaparım. Çocuk yok bi işim olana kadarda düşünmüyorum nasip yinede belli olmaz bu işler:)Kayınvalidm uzun bir misafirliğe geldi, küçük kaynım askerden gelene kadar çok zor oluyor ramazanda gerçekten ders çalışmak. Zap zup kardeşim Allah yardımcın olsun! İnşallah bu sene hepimiz yerleşiriz. Amiiin!
Bazen çok sıkılıyorum boşa çabalıyormuşum gibi geliyor ama şuda var ders çalışmasam ben kafayı yerim!
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler...Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, İnkılap Tarihi'ne kadar COĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) |
yorgun | MATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu ..... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi... TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti) ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları. |
Benimki sabırsızlıktan! İnşallah atanabilecğn puanı alırsın canım! Bende 2010 da lise olarak girmiştim 79 buçuk aldıydım. Önlisansta ne yapacğım çok meraklardayım. Keşke dediğin gibi olsa matematik ama 7 , 8 tane ancak yapmıstım kpss de. Çalışmıyorum matematiğe gözümde büyüyor resmen, bugün matmtktn ebok-ekok çalışabilseydim içim rahat uyurdum... Anaaam sen şimdi oturmuş ders çalışıyorsundur, hayalimde canlandırdım da, hemen ben d başlayayım. Tatlı rekabette pek güzel oluyor anacığım:)Cnm hiç öyle düşünme inşallah yapıcaz... yaşımız çok fazla sayılmaz burda 30 yaş üstü ablalarımz var onlar çok güzel çalışıyorlar. Ben temelden matematk öğrenmeye çabalıyorum cnm senin sanırım matematk problemn yok. İnşallah bu yıl olmazsa en geç 2014.... Rabbim yardımcımız olsun. Ben kendime söz verdim bu yıl olmazsa 2014 e inş. Sonuçta çalşmaya geç başladık. hiç olmzsa bu kadar kısa sürede kaç puan alabileceğimizi görelim.. Ben 68 puan aldım hiç çalşmadan 2010 önlisans kpss den bu yıl 3 ay çalışarak merak ediyorum kaç puan yükselticem 68 puanı....
Benimki sabırsızlıktan! İnşallah atanabilecğn puanı alırsın canım! Bende 2010 da lise olarak girmiştim 79 buçuk aldıydım. Önlisansta ne yapacğım çok meraklardayım. Keşke dediğin gibi olsa matematik ama 7 , 8 tane ancak yapmıstım kpss de. Çalışmıyorum matematiğe gözümde büyüyor resmen, bugün matmtktn ebok-ekok çalışabilseydim içim rahat uyurdum... Anaaam sen şimdi oturmuş ders çalışıyorsundur, hayalimde canlandırdım da, hemen ben d başlayayım. Tatlı rekabette pek güzel oluyor anacığım:)
Bu tablo beni çok heyecanlandırdı. Hırs yaptım biraz sanırım. Taktiklerin süper canım. Neden önceden araştırmak aklıma gelmemiş bilmiyorum.Çok sağol canım. Goldflay sen nerede oturuyorsunki canım ? Geçmiş olsun hangi depremdi o
tık tık tık
goldflay yan topik komşun geldiii
nasılsın nasıl gidiyo çalışmalar
bi halini hatrını sorayım dedim
Günaydın goldflaycm, başladın mı konulara, bugün ben güne matematikle açılış yapıcam dün çalışamadımda... Dünkü çalıştığım diger konuları yazayımCnm matematkten 7-8 net çıkartıyorsan onu 15 nete yüksetebilirsn.. Temelin olmasa 7-8 net yapamazsn... 15 nete yükseltrsn cnm inş. Ben de matematğe temelden başladım rasyonel sayılardayım. yapamadğm sorular vardı fotoğrafını çekip burda 2012 kpss çalşma topiğine atıp soracaktım oradaki arkadaşlara ama malesef çektğim fotoğrafları kk hatalı buldu herzaman aynı telefonla çekip atıyorum hatalı bulmuyo bu kez hatalı bulacağı tuttu Şimdi bende tarih çalşmaya başlycam cnm... keşke başlamş olsaydım cnm ama daha yeni başlycam ben çok tembelim Evet tatlı rekabet güzel bişi....