Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

canım öyle sistemli çalışamıyorum ya.matematiğimde yok zaten.ne yapacağım bilmiyorum:KK50:

cnm benimde matematğm yok ama temelden çalışıyorum. hiç aklıma gelmezdi bi gün matematği oturup temelden çalşacağım :KK1: öğrenmek için başkalarınn eteğine yapışacağm... :KK1: cnm sen emlak mı okuyordun?? lisans mı okuyorsun??

cnm benimde matematğm yok ama temelden çalışıyorum. hiç aklıma gelmezdi bi gün matematği oturup temelden çalşacağım :KK1: öğrenmek için başkalarınn eteğine yapışacağm... :KK1: cnm sen emlak mı okuyordun?? lisans mı okuyorsun??

evet emlak yönetimi bitti canım.ay canım bende öğrenmeye çalışacağım hocalarla falan.hiç umudumda yok ama anlamıyorum pek matematik:KK1:

Son düzenleme:
evet emlak yönetimi bitti canım.ay canım bende öğrenmeye çalışacağım hocalarla falan.hiç umudumda yok ama anlamıyorum pek matematik:KK1:

cnm yaşında 24-25 falansa bence başla temelden matematik..... 2014 de ki kpss ye kadar halledersn cnm

Matematik için her konudan sonra 400- 500 soru çözün ve ilkmolarak çözümlu kitaptan başlayın çözümlere bakmadan önce kendiniz çözmeye çalsın soru üzerinde kalem oynatın mutlaka okuyup geçmeyin 2 gun sonra unutursunuz bende size tavsiye ben sayisalciydim lisede unv. Dede sayisaldi bölümüm hesaplı hep ben Mat la hep içki dışlıydim KPSS çalısmaya basladigimda unutmuştum bastan aldım 16 dogrum falan çıkıyordu unuttuklarımı anımsadım şimdi 24-25 dogrum çıkıyor çok şükür :nazar:Geometride calisicam bir kaç nette belki ondan yakılırım mAta iyi yüklenin sözle gibi nankör bir ders degil ben tarihe bir hafta bakmayın cogu şey uçuyor ama mAta yaklaşık 3 aydır bakmıyorum denemeden denemeye coZuyorum ama çok nadir kurallar çıkıyor unuttuğum :KK31:Tabi önemli olan sinavdada iyi yapabilmek ins. Herkesin gönlüne göre olur bu sinav Allah hepimizin emeklerimizi karşılığını versin sınavda yardımcımız olsun:KK16:

Matematik için her konudan sonra 400- 500 soru çözün ve ilkmolarak çözümlu kitaptan başlayın çözümlere bakmadan önce kendiniz çözmeye çalsın soru üzerinde kalem oynatın mutlaka okuyup geçmeyin 2 gun sonra unutursunuz bende size tavsiye ben sayisalciydim lisede unv. Dede sayisaldi bölümüm hesaplı hep ben Mat la hep içki dışlıydim KPSS çalısmaya basladigimda unutmuştum bastan aldım 16 dogrum falan çıkıyordu unuttuklarımı anımsadım şimdi 24-25 dogrum çıkıyor çok şükür :nazar:Geometride calisicam bir kaç nette belki ondan yakılırım mAta iyi yüklenin sözle gibi nankör bir ders degil ben tarihe bir hafta bakmayın cogu şey uçuyor ama mAta yaklaşık 3 aydır bakmıyorum denemeden denemeye coZuyorum ama çok nadir kurallar çıkıyor unuttuğum :KK31:Tabi önemli olan sinavdada iyi yapabilmek ins. Herkesin gönlüne göre olur bu sinav Allah hepimizin emeklerimizi karşılığını versin sınavda yardımcımız olsun:KK16:

okyanuscum evet sözel gerçekten çok nankör bi ders..... verdiğin tüyolar içinde sağol:KK34:

merhaba.hipotez kariyer yayınlarının kpss temel matematik kitabı geldi.çalışmaya başladım.şimdilik iyi gidiyor.önce konu anlatımı var.sonra o konuyla ilgili örnekler.sonra çözümlü sorular.en sonda test.şimdilik iyi gidiyor bakalım.:KK1:

cnm dayanamadım meraktan bende verdim bugün hipotez yayıncılığın mat kitabını :KK9: 3 güne gelr inşallah

cnm dayanamadım meraktan bende verdim bugün hipotez yayıncılığın mat kitabını :KK9: 3 güne gelr inşallah
hayırlı olur inşaallah canım.anlatırken çok zora kaçmamış.bugün testleri yapabildim çok sevindim :)bende nette yapamadığım soruları sorabileceğim bir site arıyorum tek başına içinden çıkılmıyor matematiğin.

hayırlı olur inşaallah canım.anlatırken çok zora kaçmamış.bugün testleri yapabildim çok sevindim :)bende nette yapamadığım soruları sorabileceğim bir site arıyorum tek başına içinden çıkılmıyor matematiğin.

cnm kitap geldi bugün.... :KK9: büyükmüş.. resmde küçük görünüyordu.... :KK9: ama ben antremanlarla matematk kitabına alışmşm :KK9: biraz farklı geldi.. tam bakamadım.... iyi gibi ama... sen nasıl ilerledn mi kitapta cnm nasıl gidiyo kitap???? Ben antremanlarla marematk kitabını bitrdkten sonra bide bu hipotez yay. baştan sona kadar bitrmeyi düşünüyorum... iki kaynaktan çalşmak hep iyi oluyor çünkü :KK9: hem tekrar niteliğinde olur... :KK9:

bende ihtiyaç yaınlarıyla başladım dün önce coğrafyadan başladım.15 günde bir bi tane ders bitirmek üzere yaptım planımı.son bir ayı da matematiğe ayırdım.

cnm kitap geldi bugün.... :KK9: büyükmüş.. resmde küçük görünüyordu.... :KK9: ama ben antremanlarla matematk kitabına alışmşm :KK9: biraz farklı geldi.. tam bakamadım.... iyi gibi ama... sen nasıl ilerledn mi kitapta cnm nasıl gidiyo kitap???? Ben antremanlarla marematk kitabını bitrdkten sonra bide bu hipotez yay. baştan sona kadar bitrmeyi düşünüyorum... iki kaynaktan çalşmak hep iyi oluyor çünkü :KK9: hem tekrar niteliğinde olur... :KK9:
hayırlı olsun canım.bende iki kaynaktan çalışıyorum konu anlatımına.ama ben iki kitabı beraber çalışıyorum.fazla vakit kalmadığı için bitirip bir an önce soru çözmeye başlamak istiyorum.bittikten sonra soruları çok farklı kaynaklardan çözeceğim.amaç görmediğim soru çeşidi kalmasın.eğer vaktin varsa ders sitelerinden de takip edebilirsin.

hayırlı olsun canım.bende iki kaynaktan çalışıyorum konu anlatımına.ama ben iki kitabı beraber çalışıyorum.fazla vakit kalmadığı için bitirip bir an önce soru çözmeye başlamak istiyorum.bittikten sonra soruları çok farklı kaynaklardan çözeceğim.amaç görmediğim soru çeşidi kalmasın.eğer vaktin varsa ders sitelerinden de takip edebilirsin.

cnm bende matematiğe 2 ay verdim... Hiç matematik anlamayan biriydim yani temelm yoktu... bu antremanlarla matematk kitabı temelimi bayağı oluşturdu... rasyonel sayılardayım yeni geçtim... yani temelim oluştuğu için şimdi daha kolay anlıyorum konuları.. önceden birisi bana matematkten bi konuyu anlatmaya çalşsa anlamazdım :KK14: ne + ve - yi biliyordum, ne oranorantı,denklem kurma,sadeleştrme.... hiç birini bilmiodum cnm.. şimdi bu kitap sayesinde temelm oluştu.... şimdi hızlı hızlı bitrmeye çalşcam en geç 2 aya... tabi o 2 ay boyunca bi tek matematk çalşmyorum tarihle birlkte götürüyorum... kalan 1 buçuk ay da da soru çözücem Allah yardmcmz olsun

kızlar padişahlar atlaslarım geldi :KK9: çok güzel padişahların resimleri var.. Ben beğendim. 7 TL ye iyi bi kaynak.. tavsiye edrm

bugün coğrafya bitiyo benim de bi testim kaldı.yarında tarihe başlıcam.sonra vatandaşlık.sonra türkçe ama türkçeye bi bakıp geçcem sadece iyidir zaten türkçem.son bir buçuk ayda matemetik çalışcam.

kızlar bende bu haftasonu başlıyorum ilk defa giricem ve bir işte çalısıyorum sadece haftasonu bir gun ve haftaıcı aksam sözel calısabilcem kpss hedefim deil ama yinede çalısarak girmek ıstıyorum

kızlar bende bugün osmanlı devletine başlıyorum... bu aralar deprem falan filan derken planlarım çok fazla aksadı... dünde annem temzlk işi çıkardı bütün gün bana yaptrmadığı iş bırakmadı :KK19: haftasonuda yurtdışından misafirim geldi 2 gün onunla ilglendim.. gezdik falan derken osmanlıya ancak geçebldm.... padişahlar atlasımda tam zamannda geldi... güzelce çalşcam :) gündüz tarih , akşam matematk.... 1 aya tarihi bitirrsem yada şöyle ağustos başı gibi en geç tarih bitrmem lazım... benim tarihim çok kötü o yüzden çok detaylı çalışıyorum kızlar... aynı anda 3 kaynaktan birden çalşyorum... şu üç kitaptan birden çalşyorum...
$B9786051301013.jpg $Resim_1298213435.jpg $Resim_1334328947.jpg

önce teorem yaynclktan çalşyorum sonra yargı yaynevnn modüler setinde ki tarih konularına bakıyrum bide şu ihtyaç yay. ders notlarına bakıyorum... sonra ne kadar soru varsa elimde çalştğm kouyla ilgli soru çözüyorum.... o yüzden biraz fazla oyalanıyorum ama temelim sağlam olsun diye böyle yapıyorum.... ama gerçekten tarihten en az 2 kaynaktan çalışn arkadaşlar.... öyle daha verimli oluyor. Bİ de şu ihtyaç yayıncılığın ders notlarını kesnlkle tavsye ederm...... çok memnunum....

X