Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Ya bende bende öle biliyordum ama acabalar vardı kafamda... Neyse çoookkkk teşekkürler.. Herkese başarılar kızlaaarrrrrrrrrrr..............

aayyyynı aynı canım.Eşimin asgari ücretiyle bi yere taşınamayız zaten istanbuldan geçinemediğimiz için buraya geldik.Ancak benim devamlı bi işim olmalıki taşınabilelim.Zaten eşim kendi işiyle çok alakasız bi işte çalışıyo burda ve hiç memnun değil işinden .off off dua edelim birbirimize olur mu
canım benim hep dua ediyorum sizede! İnsallah olur! Goldflay ıstersen send katıl yarışmaya canım. 22 önlisans, 23 lise sınavı!

hemen söylüyorum canım, ben bugün vatandaşlık cep kitabından bütün konuları tekrar edicem, coğrafyadan var tekrarım, tekrarlarımı acele bitirip, deneme çözücem 3 tane çözmeyi planlıyorum, matematik çözmedğm için çabuk biter sanırım. Arada girip rapor vericem sana!

Tamam süper bende x yayıncılığın defterlerinden tekrar yapıyorum . öğleyin eşime yemeğe geliyor yarım saat sonra yemek yapmaya başlasam 2 de gitmiş olur falan belki ozaman başlarım akşama kadar ara ara çalışırım bakalım nasıl olacak .Kahveler beni bekler bugünde .Dün gecede sabahladık kızımla inşallah bugün iki saat uyur da doya doya çalışırım

sevgi çiçeği inşallah hakkında hayırlısı olsun asistanlık güzel bişey ya kariyer için iyi amabence sen kpssyi kazanacaksın.
bende kpssden başka hiç bir çaresi olmayanlardanım.Buyüzden çok strese girdim .REsmen hayat memat meselesi oldu .Kazanamayınca normal yaşamıma nasıl devam ederim bilemiyorum .Burada iş imkanı sıfır hiç bir iş tecrümde yok :KK31: ne bi tanıdık ne bişey koca bir sıfırdan başka birşey yok elimde.Ne bir yetenek be bir beceri :KK25:

Asistanlık güzel olmasına güzelde kendi işimi yapamadıktan sonra neye yarar.
Benim mesleğimi özelde anca sahaya veriyorlar ee yeni mezunsun tecrübesizsin sömürüyorlar resmen
İstediğim departmanda en az 4/5 yıl tecrübe istiyor
İşim devlete kaldı
Devlette kendi işimi doya doya yapmak istiyorum
Kimseye minnet etmeden, kimsenin gözüne batmadan
Kimse kendi mesleğini yapamıyor
Moda mezunu arkadaşlarım devlet hastanesinde çalışıyor var mı ötesi ya.
Kurumsal iletişimle tekstilin ne alakası var bir kere
Torpil işte..
Bende bunu istemiyorum. Mesleğimle alakasız haketmediğim kadro istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gerçek sınavda netlerimiz düşmez artar

Benim mesleğimi özelde anca sahaya veriyorlar ee yeni mezunsun tecrübesizsin sömürüyorlar resmen
İşim devlete kaldı
Torpil işte..

çok haklısın .inşallah canım inşallah kazanırız

Tamam süper bende x yayıncılığın defterlerinden tekrar yapıyorum . öğleyin eşime yemeğe geliyor yarım saat sonra yemek yapmaya başlasam 2 de gitmiş olur falan belki ozaman başlarım akşama kadar ara ara çalışırım bakalım nasıl olacak .Kahveler beni bekler bugünde .Dün gecede sabahladık kızımla inşallah bugün iki saat uyur da doya doya çalışırım

inşallah uyur! Bend hızlı bi tekrar yapıyım temizlik yapmam lazım yine hızlı bişekilde, devam sonra ...

Mrb kızlar:KK3:
kızlar evet haklısınz boşluktan neler yaptğmı bilmiyorum:KK50: saçmalıyorum... Sevgi meleği cnm sen bu yıl kesn kazanrsn o yüzden iş falan bakma:KK52: tabi Allah bilirde ama o kadar emek harcıyorsun rabbim emeklernn karşlğını eminm verecek. ve inş. tez vakitte alırsn cnm ... kızlar sizde öyle inş. hepnz istedğnz puanları alırsnz... Sevgi meleği cnm evet torpille çok iyi işlerde çalşanlar var ve malesef bizim burasıda tam bi torpl yeri küçük bi yer bi de... ancak tegahtarlk yapablrm burada marketlerde mağazalarda.. tezgahtarlğı kesnlkle küçümsemyorum ama yaşımz kaç oldu artık ya iyi bi iş bulucaz ya da kpss.... ben o işlerde çalşrsam kpss ye hazrlanmm çünkü çalşma saatleri çok yoğun yani bizim burda öyle:26: ne özel hayatına zmn ayrrsn ne de derse... sadece iş ev, ev iş... uykunu alıp dinlendğne şükret.. e eline fazla bi parada vermiolar o kadar yoğun bi şeklde çalştğna değse.. değmezde .... hep ayaktasın 10 saat ayakta durmak çok zor oluyor kızlar... burdaki işler hep öyle.. ama torpln varsa belediyeye kpss ye girmeden memur olursun... kızlar bu iş bana hızır gibi yetşti... belki elime çok fazla para kalmayacak masraflarım olacak çünkü... ama benm başım rahat etsn yeter evde annmn sitemlerini yemekten bıktım demedk laf bırakmıo.. "senn yaşıtların evlendi çoluk çocuğa karıştı ya buldular bi iş çalşyorlar hiç zor demiyorlar,sen 2 yıl ünv. okudun iş bulmuyosun bak onlar lise mezunu iyi işlerde çalşyo" diyo kızlar:KK50: boşuna okudun emeklere yazık madem bişi olmycaktn neden okudun vs. vs... bu laflardan ben hiçbişey yapamyorum kızlar benm kesn gitmm lazım bu iş benm için iyi olacak ama daha belli de değil... bakalım 1-2 gün içinde belli olcak... :26: tek umudum bu iş.. bu iş de olmazsa ben burda krize girerm zaten bu saatten sonra burda o dedğim kötü işleri bile bulamm burası turstk bi yer olduğu için kışın ölü olur burası eleman almaz hiç bi yer daha da çıkartr.... annem de bana hayatı zehr eder.... kızlar siz gene evlisnz bi düzennz var benden de 1-2 yaş küçüksnz . ben de ne evllk var ne bi düzen.... hayatımı yoluna koymamm lazım... ben artık şimdiden 2014 kpss ye hazrlanmaya başlycam... eğer o iş olurda oraya gidersem ev den işe işten eve ve iş ve ders olacak hayatım. annemn sitemlernden uzak olucam..... dua edelm birbrmze kızlar

İşim devlete kaldı
Torpil işte..

cnm çok doğru söylüyorsun kesnlkle katılıyorum evet herkes kendi alannda çalşmalı.. Ben lisede tekstl mezunuyum ünv. de moda tasarım.. ayrıca kendi mesleğimle ilgili sertfkalarımda var meb den onaylı... bizim burda köylerde dikiş nakış öğreticiliğine başvuru yapıyorum her yıl yapıyorum ama hiiiççç kabul olmuyo.. bi kadın var ticaret lisesi mezunu kaç senedr köyde çalışıyor dikiş nakış öğretmeni olarak.. bi de hani kızmeslek lisesi mezunuda değil.. ben o kadar liseyi de ünv. de bu meslek üzerine okudum ama o hanfendnn eşi asker onun sayesnde torplle kapıyo benm işimi.. Sonra en samimi arkadaşmda düz lise mezunu aöf kayıt oldu 4-5 senedr hala 2. sınıfta bakalım şimdi büte gidecek geçerse 4-5 senede 2 yıllığı bitrmş olucak.. o mesela burada bi çocuk esrgeme kurumu gibi bi yerde memur gibi masa başı işte çalşıyo ve kadroya kalma ihtmalide varmş..... cnm herşey torpiillll

canım benim hep dua ediyorum sizede! İnsallah olur! Goldflay ıstersen send katıl yarışmaya canım. 22 önlisans, 23 lise sınavı!

Cnm bende katılıcam. bugün çok sıkı çalşmam lazım zaten.. şimdi kahvaltımı yapıp tam 12 de başlıyorum... gece görüşürz kızlar bugünü dolu dolu geçirelm:KK34: tarihten 5 ünitem kaldı bugün 1 tarih ünitesi bitrp bol soru çözüp bide türkçeden bi ünite btrmm lazım

2012 ÖNLİSANS KPSS'cilerÇözülen sorular--Netler----
KARADUT GK. GY.: ...........
...........
GOLDFLAY....
ZapzupG.K.-G.Y.: .......
SEVGİ MELEĞİG.K.-G.Y.: Data 4x4 denemesi
1. deneme
Gy: 46 Gk: 55

haydi kızlar göriyim sizi bastıralım bugün :KK52: her denemede yaptığım hataların doğrusunu öğrendiğimde 100 kişiyi geçmiş sayıyorum ben kendimi :KK52: böyle motive oluyorum yanlışlarla karamsarlaşıpta dersten soğutmayın kendinizi :KK52: yürüyün aslanlarımm :KK52:

cnm çok doğru söylüyorsun kesnlkle katılıyorum evet herkes kendi alannda çalşmalı.. Ben lisede tekstl mezunuyum ünv. de moda tasarım.. ayrıca kendi mesleğimle ilgili sertfkalarımda var meb den onaylı... bizim burda köylerde dikiş nakış öğreticiliğine başvuru yapıyorum her yıl yapıyorum ama hiiiççç kabul olmuyo.. bi kadın var ticaret lisesi mezunu kaç senedr köyde çalışıyor dikiş nakış öğretmeni olarak.. bi de hani kızmeslek lisesi mezunuda değil.. ben o kadar liseyi de ünv. de bu meslek üzerine okudum ama o hanfendnn eşi asker onun sayesnde torplle kapıyo benm işimi.. Sonra en samimi arkadaşmda düz lise mezunu aöf kayıt oldu 4-5 senedr hala 2. sınıfta bakalım şimdi büte gidecek geçerse 4-5 senede 2 yıllığı bitrmş olucak.. o mesela burada bi çocuk esrgeme kurumu gibi bi yerde memur gibi masa başı işte çalşıyo ve kadroya kalma ihtmalide varmş..... cnm herşey torpiillll

Bu ara da kızın mesleğini küçümseyerek söylemedim yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim.
Herkes kendi işini yapsa ne güzel mutlu mesut geçinen, kalkınan ülke olacağız ama bu neredeyse imkansız
100 yıl sonra bu kadar da iş bulan olmayacak
Diğer ülkelere bakın sınav yok engel yok
İstediği mesleği özgürce seçen insanlar
Biz ise ya deli gibi çalışıp kendimiz seçicez yada puanımız bizi seçecek :KK19:
Benim staj yaptığım kurumda kadın bu departman yoktu ben oyalanayım diye açıldı dedi
İnşaat mühendisi düşünün
Formasyon alıp atanmış
Hiç bir şekilde bir kağıt tuttuğu bile yokken ek ders ücreti bile alıyodu
Derslerin d sini bilmiyordu
klavye kullanmayı bile bilmiyordu o derece
Hakkımız çok yeniyor çook

Zaten kendi alanında iş yapan kişi çok az olduğu için uzman kişiler az çıkıyor kimse işinin ehlini yapamıyorum.Bi tane hocam anlatırdı derslerde yabancı ülkelerde bi kişinin yaptığı en iyi iş farzı misal fotokopi çekmekse o sadece fotokopi çeker ayrıca patrona çay götürmez o çaycının işidir derdi.Bizde böyle bi ayrım bile yok bi kişiye yüklenen iş fazla ve çokta alakasız bi işse bu ülkenin kalkınamaması çok normal.Benim eşim organizatördü ekonomik kriz yüzünden istanbuldan buraya geldik burada araba tamiri falan yapıyor bi dükkanda işçi oldu gitti harcanıyor o bile .Bu artık devletten özel sektöre de indi .sistem kökten bozuk .eğitim sistemi ayrı bozuk poff pofff :KK31: deneme tahtasına döndük zati .amann nerden nereye getirdim konuyu ben anlyıorum demek istediğini sevgi çiçeği .Üniversite sınavı zaten bu duruma sebep oluyor kim sevdiği işi kazanabiliyorki gerçekte doktor olmak isteyen birine tarih soruları hak müstahak mı
Ne kadar ülke için kötü olsa da göç edebilen beyinleri şanslı buluyorum .Bırakın bizi yıllarca emek veren bilimadamlarına bile sahip çıkılmadığı batı sahiplendiği için onlar bizden ileriye gitmiş .Göz göre göre .politikaya girmek istemiyorum ama biz böyle sağ sol kürt türk bilmem ne diye kavga ederken çok acımasız dümenler dönüyor ruhumuz duymuyor elin batılılısı ilerliyor bizse geriye

Son düzenleme:
Cnm bende katılıcam. bugün çok sıkı çalşmam lazım zaten.. şimdi kahvaltımı yapıp tam 12 de başlıyorum... gece görüşürz kızlar bugünü dolu dolu geçirelm:KK34: tarihten 5 ünitem kaldı bugün 1 tarih ünitesi bitrp bol soru çözüp bide türkçeden bi ünite btrmm lazım
ayyy rekabet ortamı artıyor!
haydi kızlar göriyim sizi bastıralım bugün :KK52: her denemede yaptığım hataların doğrusunu öğrendiğimde 100 kişiyi geçmiş sayıyorum ben kendimi :KK52: böyle motive oluyorum yanlışlarla karamsarlaşıpta dersten soğutmayın kendinizi :KK52: yürüyün aslanlarımm :KK52:
aynen canım bend hata yaptıkça öğreniyorum. Tarihten inkılapları tekrar ettm, coğrafyadan bölgeleri, temizliğimi yaptım, şimdid yemek hazırlycm, sonra hemen dersin başına.
kızlar stres yapmayın.. ben sınava son 1 ay kala çalıştım.. 72 aldım..
canım valla elde değl ki stres yapmamak!

akıllı adam deneme sınavı 4 ten taaaammm 89 net yaptımmmm ama çokk kolaydı sorular sınavda kolay olur inşallah
tarih 24 d 4 ynlş
coğ 15 3
ink 5 d 6y
mat 3y 25d
türkçe 4y 25 d bir ilk oluyor anayasayı tekrarlıyorum ama hiç aklımda kalmıyor yaa

yok arkadaş ben bu anayasayı anlayamıycam az buzda değil 12 soru off off kızımı gezdiipte geleceğim hiç huzurv vermiyor tahmini coğrafya tekrarı yaparım anca bugün 1 saat başkada çalışamam

Uzman 17 LİSANS denemesi 2. deneme
Genel Yetenek Net: 51
Genel Kültür Net: 52.5

KPSSP93 Puanı: 97.058 (2010 a göre)

X