Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim hep dua ediyorum sizede! İnsallah olur! Goldflay ıstersen send katıl yarışmaya canım. 22 önlisans, 23 lise sınavı!aayyyynı aynı canım.Eşimin asgari ücretiyle bi yere taşınamayız zaten istanbuldan geçinemediğimiz için buraya geldik.Ancak benim devamlı bi işim olmalıki taşınabilelim.Zaten eşim kendi işiyle çok alakasız bi işte çalışıyo burda ve hiç memnun değil işinden .off off dua edelim birbirimize olur mu
hemen söylüyorum canım, ben bugün vatandaşlık cep kitabından bütün konuları tekrar edicem, coğrafyadan var tekrarım, tekrarlarımı acele bitirip, deneme çözücem 3 tane çözmeyi planlıyorum, matematik çözmedğm için çabuk biter sanırım. Arada girip rapor vericem sana!
sevgi çiçeği inşallah hakkında hayırlısı olsun asistanlık güzel bişey ya kariyer için iyi amabence sen kpssyi kazanacaksın.
bende kpssden başka hiç bir çaresi olmayanlardanım.Buyüzden çok strese girdim .REsmen hayat memat meselesi oldu .Kazanamayınca normal yaşamıma nasıl devam ederim bilemiyorum .Burada iş imkanı sıfır hiç bir iş tecrümde yok ne bi tanıdık ne bişey koca bir sıfırdan başka birşey yok elimde.Ne bir yetenek be bir beceri
cnm önlisans 22 sinde, lise 23 ünde diye biliyorum
Asistanlık güzel olmasına güzelde kendi işimi yapamadıktan sonra neye yarar.
Benim mesleğimi özelde anca sahaya veriyorlar ee yeni mezunsun tecrübesizsin sömürüyorlar resmen
İstediğim departmanda en az 4/5 yıl tecrübe istiyor
İşim devlete kaldı
Devlette kendi işimi doya doya yapmak istiyorum
Kimseye minnet etmeden, kimsenin gözüne batmadan
Kimse kendi mesleğini yapamıyor
Moda mezunu arkadaşlarım devlet hastanesinde çalışıyor var mı ötesi ya.
Kurumsal iletişimle tekstilin ne alakası var bir kere
Torpil işte..
Bende bunu istemiyorum. Mesleğimle alakasız haketmediğim kadro istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gerçek sınavda netlerimiz düşmez artar
Tamam süper bende x yayıncılığın defterlerinden tekrar yapıyorum . öğleyin eşime yemeğe geliyor yarım saat sonra yemek yapmaya başlasam 2 de gitmiş olur falan belki ozaman başlarım akşama kadar ara ara çalışırım bakalım nasıl olacak .Kahveler beni bekler bugünde .Dün gecede sabahladık kızımla inşallah bugün iki saat uyur da doya doya çalışırım
ben önlisansta 23 te zannediyordum gitti mi bi gün daha :18:
Asistanlık güzel olmasına güzelde kendi işimi yapamadıktan sonra neye yarar.
Benim mesleğimi özelde anca sahaya veriyorlar ee yeni mezunsun tecrübesizsin sömürüyorlar resmen
İstediğim departmanda en az 4/5 yıl tecrübe istiyor
İşim devlete kaldı
Devlette kendi işimi doya doya yapmak istiyorum
Kimseye minnet etmeden, kimsenin gözüne batmadan
Kimse kendi mesleğini yapamıyor
Moda mezunu arkadaşlarım devlet hastanesinde çalışıyor var mı ötesi ya.
Kurumsal iletişimle tekstilin ne alakası var bir kere
Torpil işte..
Bende bunu istemiyorum. Mesleğimle alakasız haketmediğim kadro istemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gerçek sınavda netlerimiz düşmez artar
canım benim hep dua ediyorum sizede! İnsallah olur! Goldflay ıstersen send katıl yarışmaya canım. 22 önlisans, 23 lise sınavı!
cnm çok doğru söylüyorsun kesnlkle katılıyorum evet herkes kendi alannda çalşmalı.. Ben lisede tekstl mezunuyum ünv. de moda tasarım.. ayrıca kendi mesleğimle ilgili sertfkalarımda var meb den onaylı... bizim burda köylerde dikiş nakış öğreticiliğine başvuru yapıyorum her yıl yapıyorum ama hiiiççç kabul olmuyo.. bi kadın var ticaret lisesi mezunu kaç senedr köyde çalışıyor dikiş nakış öğretmeni olarak.. bi de hani kızmeslek lisesi mezunuda değil.. ben o kadar liseyi de ünv. de bu meslek üzerine okudum ama o hanfendnn eşi asker onun sayesnde torplle kapıyo benm işimi.. Sonra en samimi arkadaşmda düz lise mezunu aöf kayıt oldu 4-5 senedr hala 2. sınıfta bakalım şimdi büte gidecek geçerse 4-5 senede 2 yıllığı bitrmş olucak.. o mesela burada bi çocuk esrgeme kurumu gibi bi yerde memur gibi masa başı işte çalşıyo ve kadroya kalma ihtmalide varmş..... cnm herşey torpiillll
ayyy rekabet ortamı artıyor!Cnm bende katılıcam. bugün çok sıkı çalşmam lazım zaten.. şimdi kahvaltımı yapıp tam 12 de başlıyorum... gece görüşürz kızlar bugünü dolu dolu geçirelm tarihten 5 ünitem kaldı bugün 1 tarih ünitesi bitrp bol soru çözüp bide türkçeden bi ünite btrmm lazım
aynen canım bend hata yaptıkça öğreniyorum. Tarihten inkılapları tekrar ettm, coğrafyadan bölgeleri, temizliğimi yaptım, şimdid yemek hazırlycm, sonra hemen dersin başına.haydi kızlar göriyim sizi bastıralım bugün her denemede yaptığım hataların doğrusunu öğrendiğimde 100 kişiyi geçmiş sayıyorum ben kendimi böyle motive oluyorum yanlışlarla karamsarlaşıpta dersten soğutmayın kendinizi yürüyün aslanlarımm
canım valla elde değl ki stres yapmamak!kızlar stres yapmayın.. ben sınava son 1 ay kala çalıştım.. 72 aldım..