Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarih sorsalar ben sondan 200 e bile giremem herhalde bende keşke herkes istediği dersi seçse keşke diyorum 120 soru olsa bile yaparım ne güzel olurduStres yapmayın kızlar tekrar yapın faydasını göreceksiniz.
Tekrardan sonra sakinleştim resmen heycan filan kalmadı...
Keşke sadece Tarih sorsalar
Kızlar yazdklarınızı okuyunca psikolojim bozuldu ben bu topiğin en tembeliyim Kızlar şu ayrldğm nişanlım yüzünden herşey bitti benm o günden beri konsantrasyon sorunu yaşıyorum kızlar.. İnş. sizler kazanrsnz benim bu yıl umudum yok Şu soru panomuzuda güncelleyemyorum kızlar kusura bakmayın hep kaynıyo siz yapablrsenz kime denk gelrse yapalım güncelleyelm Kızlar bana bugün istanbuldan bi iş teklifi geldi işkurun açtığı meslek edindrme kurslardan birinde ustaöğreticlk yapıcam... Dikiş öğreticem.. %80 olacak gibi... KPSS işi zor benim en iyisi o işe gidip çalşmak... Hafta sonu 2 gün tatilim olucak. hafta sonları kpss çalşmaya devam edicem matemtk çalşıcam.... Kızlar bu arada size bişi daha dicemmmm ben özel ders alıyorum matemtkten hafta da 2 gün... yaklaşk 2-3 hafta oldu.... Kızlar ben bu özel ders aldğım çocuğa bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıo ben iyice sıyırdım kızlar
işe girceğn için cok sevindim canım, keşke benimd öyle bi imkanım olsa. Canım matıklı düsünecek yaştayız, 18 d değlzki! Bence duygularınla hareket etme , bi süre, sıkıntılı günler geçirdn sonuçta! Ha mantıkende bu çoçukla bi ömür boyuKızlar yazdklarınızı okuyunca psikolojim bozuldu ben bu topiğin en tembeliyim Kızlar şu ayrldğm nişanlım yüzünden herşey bitti benm o günden beri konsantrasyon sorunu yaşıyorum kızlar.. İnş. sizler kazanrsnz benim bu yıl umudum yok Şu soru panomuzuda güncelleyemyorum kızlar kusura bakmayın hep kaynıyo siz yapablrsenz kime denk gelrse yapalım güncelleyelm Kızlar bana bugün istanbuldan bi iş teklifi geldi işkurun açtığı meslek edindrme kurslardan birinde ustaöğreticlk yapıcam... Dikiş öğreticem.. %80 olacak gibi... KPSS işi zor benim en iyisi o işe gidip çalşmak... Hafta sonu 2 gün tatilim olucak. hafta sonları kpss çalşmaya devam edicem matemtk çalşıcam.... Kızlar bu arada size bişi daha dicemmmm ben özel ders alıyorum matemtkten hafta da 2 gün... yaklaşk 2-3 hafta oldu.... Kızlar ben bu özel ders aldğım çocuğa bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıo ben iyice sıyırdım kızlar
Kızlar yazdklarınızı okuyunca psikolojim bozuldu ben bu topiğin en tembeliyim Kızlar şu ayrldğm nişanlım yüzünden herşey bitti benm o günden beri konsantrasyon sorunu yaşıyorum kızlar.. İnş. sizler kazanrsnz benim bu yıl umudum yok Şu soru panomuzuda güncelleyemyorum kızlar kusura bakmayın hep kaynıyo siz yapablrsenz kime denk gelrse yapalım güncelleyelm Kızlar bana bugün istanbuldan bi iş teklifi geldi işkurun açtığı meslek edindrme kurslardan birinde ustaöğreticlk yapıcam... Dikiş öğreticem.. %80 olacak gibi... KPSS işi zor benim en iyisi o işe gidip çalşmak... Hafta sonu 2 gün tatilim olucak. hafta sonları kpss çalşmaya devam edicem matemtk çalşıcam.... Kızlar bu arada size bişi daha dicemmmm ben özel ders alıyorum matemtkten hafta da 2 gün... yaklaşk 2-3 hafta oldu.... Kızlar ben bu özel ders aldğım çocuğa bişeyler hissetmeye başladım hiç aklımdan çıkmıo ben iyice sıyırdım kızlar
Zapzup bugün ikimizin günü olsun mu? Bugün ikimiz bi yarışa girelim , bugünü kim daha verimli geçirecek, hı ne dersin?
sevgi çiçeği inşallah hakkında hayırlısı olsun asistanlık güzel bişey ya kariyer için iyi amabence sen kpssyi kazanacaksın.
bende kpssden başka hiç bir çaresi olmayanlardanım.Buyüzden çok strese girdim .REsmen hayat memat meselesi oldu .Kazanamayınca normal yaşamıma nasıl devam ederim bilemiyorum .Burada iş imkanı sıfır hiç bir iş tecrümde yok ne bi tanıdık ne bişey koca bir sıfırdan başka birşey yok elimde.Ne bir yetenek be bir beceri
zapzup aynen bend öyleyim. Merkezd olsam diyorum, bi kursa giderim, ne biliyim kendmi geliştririm, sertifika alırım, ama Allah ın bi dağındayız, bunu da şükür diyorum ama gel seni onu içime sor!
Kızlarr bi sorumolcak yaaaa .... Liseliler için kpss sınavı bu ayın 23 de değil mi ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum...
hemen söylüyorum canım, ben bugün vatandaşlık cep kitabından bütün konuları tekrar edicem, coğrafyadan var tekrarım, tekrarlarımı acele bitirip, deneme çözücem 3 tane çözmeyi planlıyorum, matematik çözmedğm için çabuk biter sanırım. Arada girip rapor vericem sana!VArım iki hafta kaldı zaten kendimi paralarcasına çok çalışmam lazım coğrafyayla vatandaşlıktan birini tekrara devam etmem lazım kızım uyurkende deneme çözücem sen neler planlıyorsun