Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Kızlar bana çay demlemek ısteyen var mı, karnım doydu, şimdide çay istiyor canım. Kızlar gı birbirimize yakın olsaydık, buluşurduk, size çay demlerdim, içerdik! Bu kadar çaydan bağsedipte demlemeden olmaaaaaz! Bu arada sizin memleketleniz neresi hepimiz doğduğumuz değil , doyduğumuz yerdeyiz herhalde.? Ben Çorumluyum, gururluyum!

Kızlar bana çay demlemek ısteyen var mı, karnım doydu, şimdide çay istiyor canım. Kızlar gı birbirimize yakın olsaydık, buluşurduk, size çay demlerdim, içerdik! Bu kadar çaydan bağsedipte demlemeden olmaaaaaz! Bu arada sizin memleketleniz neresi hepimiz doğduğumuz değil , doyduğumuz yerdeyiz herhalde.? Ben Çorumluyum, gururluyum!

;Bende kahve koydum kendime kafamn ayılsa da coğrafya çalışsam .Hala çok sinirliyim eşime bi şey demedim ama ona psikolojik şiddet uygulayasım var çok :84:
evet bizde doyduğumuz yerdeyiz hatta doyamadığımmız :KK31: ah bi atansam çeksem gitsem şurdan istiyorum yoksa başka türlü taşınamıycaz ben istanbulluyum canım :KK31:

;Bende kahve koydum kendime kafamn ayılsa da coğrafya çalışsam .Hala çok sinirliyim eşime bi şey demedim ama ona psikolojik şiddet uygulayasım var çok :84:
evet bizde doyduğumuz yerdeyiz hatta doyamadığımmız :KK31: ah bi atansam çeksem gitsem şurdan istiyorum yoksa başka türlü taşınamıycaz ben istanbulluyum canım :KK31:

ooo istanbullu! Şehirden indim köye olmuş canım sizinki, inşallah atanırsında biran önce taşınırsınız. Bende köyd oturuyorum canım eşimin görevindn dolayı. Ankara ya bir buçuk saat uzakta! Bizde istiyoruz merkezlere yaklaşmayı ama, torpilin olmadan gecemezsıniz demeye getiriyrlar! Hayırlısı ne yapalım!

artık heryere alıştım yeterki rahat rahat geçinelim mutlu olacağımız bir yer olsun:KK31: aslında deniz kenarı bir yer olsa ahh ahh denizi o kadar çok seviyorum ki anlatamam

Bence de torpilsiz güzel yerlere atanmak imkansız .Bırak güzel yeri atanmak bile imkansız artık

Kızlar naber naslsnz... bana bi haller oluyor iyice hımbıllaştım kızlar... :KK31: Zapzupcum sen buraya gel biizm burası çok güzel deniz kenarı:KK9:

$kurabiye_269213.jpg $mantarkurabiye.JPG $tuzlu-kurabiye-tarifleri.jpg $cay-kazanlari-elektirikli-model.jpg

SeVgi Meleği cnm sana bişey sorucam..... Sen ihtiyaç yayıncılığın zopzor denemelerini çözdün mü?? Onda kaç net çıkartıyorsun acaba??

Böyle resmıni göstermekle olmuyor, sen bi gün gerçektn hazırla zapzupla beni davet et, hem çay içeriz hemde zapzup minik kızıyla denize girer.tey tey teeey...

Cnm gelin size en güzel yaptığım hindstancevizli kurabiyelerimden yapayım:KK52: Sınav geçsn poça yaş pasta hepsinden yaparım:KK76:

SeVgi Meleği cnm sana bişey sorucam..... Sen ihtiyaç yayıncılığın zopzor denemelerini çözdün mü?? Onda kaç net çıkartıyorsun acaba??

Tatlım ihtiyacın zopzorunu bir kez çözdüm.
Tam hatırlamıyorum netlerimi ama çok çok zor gelmemişti orta düzeyde zordu
şimdi çözsem kaç yaparım bilmiyorum

Hastayım boğazlarım şişti grip oldum
Hiç zamanı değildi ama napalım artık
Dün deneme çözemedim misafilerimiz vardı
Akşam grafik prob, bir tarih konusu ve 2008 mat sorularına baktım
150 soruymuş o zamanki sınav
Ama tek kelimeyle matematiği 4 işlemden ibaretmiş
Problemlerde bile denklem kurma gereği duymadım
O ne öyle inşallah bu sınavımızda da öyle sorarlar
2010 2008 e göre mat açısından biraz daha kasmışlar
Allahımdan dileğim matı kolay sormaları o zaman 20 25 neti garantilerim
Yüzümüz gülsün inşallah valla hastalığımı bile adam akıllı yaşayamıyorum

Tarih tekrarım bitti bugün anayasa tekrarına başlıcam
Tarihte hakan dedenin videolarını mutlaka izleyin
sezon finali olanları
Ne söylediyse çıkıyor adamın
lisansta 29 soru tutturdu
bir tane darulkura sorusunu anlatmamıştı
oda eğitimle ilgiliydi zaten adından belli

Neyse arkadaşlarım mattan 3 konum kaldı öyle onlarıda bu iki gün içinde bitircem inşallah
Sizlere de kolay gelsin:KK54:

sezon finali olanları

Neyse arkadaşlarım mattan 3 konum kaldı öyle onlarıda bu iki gün içinde bitircem inşallah
geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin!

Hendeshane nedir ve kim kurdu diyerek başlıyorum sözlerime
bi de eski türklerde madeni paraya yarmak bez paraya kamdu denirmiş
deneme çözdüm günleeer sonra gy 42 d 11 yn gk 38 d 20 y
akıllı adam şifreli kpss denemesi 3 tü bu çözdüğüm
kızım bu sabah ezanında uyandı ve saat 7 buçukta uyuyp 9 buçukta kalktı öğle uykusunu 2 saat yaptı denememi rahat çözdüm ama kafam öyle dalgın öyle yorgunumki türkçedeki soruları hangi vardır demiş ben yoku işaretlemişim falan off offf iiki gündür bi iki sayfa vatandaşlıktan başka bişiy yapamadım.Onu da kızımla uğraşa uğraşa çalışıyorum aklımda birşey kalmıyor
şu kahvelerde olmasa :KK68:

Zapzup nerdesin gı?
perte çıktım ben yaa :KK30:

sezon finali olanları

geçmiş olsun canım çok haklısın
Böyle resmıni göstermekle olmuyor, sen bi gün gerçektn hazırla zapzupla beni davet et, hem çay içeriz hemde zapzup minik kızıyla denize girer.tey tey teeey...
ayy ne güzel olurdu yaa
Cnm gelin size en güzel yaptığım hindstancevizli kurabiyelerimden yapayım:KK52: Sınav geçsn poça yaş pasta hepsinden yaparım:KK76:

ben çok becereksizim hiç tutmuyor yaptığım hamur işleri inşallah kazanırım da kurtulurum :KK52:

Hendeshane nedir ve kim kurdu diyerek başlıyorum sözlerime
bi de eski türklerde madeni paraya yarmak bez paraya kamdu denirmiş
deneme çözdüm günleeer sonra gy 42 d 11 yn gk 38 d 20 y
akıllı adam şifreli kpss denemesi 3 tü bu çözdüğüm
kızım bu sabah ezanında uyandı ve saat 7 buçukta uyuyp 9 buçukta kalktı öğle uykusunu 2 saat yaptı denememi rahat çözdüm ama kafam öyle dalgın öyle yorgunumki türkçedeki soruları hangi vardır demiş ben yoku işaretlemişim falan off offf iiki gündür bi iki sayfa vatandaşlıktan başka bişiy yapamadım.Onu da kızımla uğraşa uğraşa çalışıyorum aklımda birşey kalmıyor
şu kahvelerde olmasa :KK68:

canım hendesehaneyi 1. Mahmut kurdu, teknik askeri personel yetiştirmek için.

X