Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Goldflay deneme çözdüm bi tane şimdi bitti
Uzman kariyerin tglerini topladığı paketmiş aldığım
17 li lisans denemesi

92 net.
Çok hastayım ve açım algı kapasitem çok düşüktü
Ama sorularına ba-yıl-dım kesinlikle alın ve çözün
Birebir sınava yönelik
Ama tabi önlisans bu kadar zor olmaz

Akşam da +20 den çözcem onuda yazarım

Tatlım her denemeye, soru çözmeye başlarken ben bu soruları çözücem diyerek başla
Aklından ya zorsa bilmem ne düşüncelerini geçirme
Çözümlü sorular çöz ki cevapları bu şekilde çok iyi kalıyor akılda
Tekrarlarınıda bırakma
Uzman zordu biraz kabul ediyorum ama deneme sonuçta sıkma canını
Gerçek sınav daha farklı oluyor
Her giren öyle söylüyor
Gerçek sınavda bir 10 net daha koy üstüne diyorlar
Yani sende en az 90 olacağını düşün
Kendini buna inandır
olumlama yap yani :))

inş dediğin gibi olur sevgi meleği..

ben 3 aydır çalışıyorum ama ömrümden ömür gitti yaa
bende bi kere 85 neet gördüm o kadar .uzmanın denemelerini çözüyorum 10 lu sunu 6. denemede gy 48 gk 25 7. denemede 39,5 32.5 off offf
az kaldı bitsede kurtulsak
3ay için bnceçok iyisin

inş dediğin gibi olur sevgi meleği..

az kaldı bitsede kurtulsak
3ay için bnceçok iyisin

daha da iyi olmam lazım mecburum sanırım buyüden bu kadar strese giriyorum bildiklerimi de unutuyorum.Çok yoruldum ya .Uykusuzun.kızım iyice bunaldı sıkıldı.Keşke bi ayım daha olsaydı herşey farklı olurdu of off :/ aöfye çalışcam diye çalışamadım. elim ayağıma girdi panikten ölüyorum bu ara

daha da iyi olmam lazım mecburum sanırım buyüden bu kadar strese giriyorum bildiklerimi de unutuyorum.Çok yoruldum ya .Uykusuzun.kızım iyice bunaldı sıkıldı.Keşke bi ayım daha olsaydı herşey farklı olurdu of off :/ aöfye çalışcam diye çalışamadım. elim ayağıma girdi panikten ölüyorum bu ara

bnmde aöf var kaldı.. 4 dersten kaldım:S :KK43:
hayırlısı canım ne diyelim b saatn sonra

bnmde aöf var kaldı.. 4 dersten kaldım:S :KK43:
hayırlısı canım ne diyelim b saatn sonra

öyle canım hayırlısı .Ben çok şükür kalmadım onur belgesi aldım hatta o kadar çok çalıştımki kalmayayım bütünlemeye de kpssye çalışayım diye. birinci sınıfı bu kadar önemsememiştim zar zor geçmiştim.Bİ de halkla ilişkiler bölümüyüm ben dersler o kadar zor değildi iktisat ve tarih hariç

öyle canım hayırlısı .Ben çok şükür kalmadım onur belgesi aldım hatta o kadar çok çalıştımki kalmayayım bütünlemeye de kpssye çalışayım diye. birinci sınıfı bu kadar önemsememiştim zar zor geçmiştim.Bİ de halkla ilişkiler bölümüyüm ben dersler o kadar zor değildi iktisat ve tarih hariç

bende basit derslerimi verdim. 10 dersim var. 6 sını verdim. kpss çalıştıgım için son bi haftada vermeye çalıştım. bakalım kalcam herhalde sınıfta:)

Bende işletme 3düm bu sene deli gibi çalışıp geçtim kpss engel olmasın diye
ama bi ben bilirim bi Allah yani
artık rüyalarımın kabusu olmuştu maliyet soruları falan

+20 yide çözdüm tam 101 net sıkıldım artık çözerken
ne zaman bitcek bu kabusss :84:

merhaba hoş geldin! Nasılsın?

bende çalışamadım kayınvaldemler geldiler allahtan kalmadan gittiler zaten haziranda onlar gelip 3 hafta kaldıkları için temmuzda başladım çalışmaya :KK47:

goldflay gel artık ya sınava az kaldı bak

ben 3 aydır çalışıyorum ama ömrümden ömür gitti yaa
bende bi kere 85 neet gördüm o kadar .uzmanın denemelerini çözüyorum 10 lu sunu 6. denemede gy 48 gk 25 7. denemede 39,5 32.5 off offf

mrb kızlar hoşbuldk.. kızlar ya benim şu 2-3 gündr psikolojim pek iyi değil sebebide yok sanırım nişanlmdan ayrılmm vs.... hala etksnden çıkamdm :KK14: kusura bakmayın burayıda birazck aksattım:KK14:

2012 ÖNLİSANS KPSS'cilerÇözülen sorular--Netler----
KARADUT GK. GY.: ...........
...........
GOLDFLAY....................
ZapzupG.K.-G.Y.: .gy 48 gk 25 7. denemede 39,5 32.5
SEVGİ MELEĞİG.K.-G.Y.: 92 net

Son düzenleme:
Kızlar bende bu sene yazın rahat kpss ye çalşmak için AÖF ye ağırlık verdim çok şükür büte kalmadım...

Bence o psikoloji bozukluğu senin bilinç altındaki sınav geldi çattı hayat rezalet hissnin depreşmesinden kaynaklanıyorum :KK14: 3 4 gündür bende ağlayıp duruyorum çünkü
:KK33: böyle yap ex nişanlıya herşeyin hayırlısı hiç üzülme sende çuan yılların verdiği bi alışkanlık eksikliğinin oluşturduğu boşluk hissi var çabuk geçer inşallah :KK31: rabbim hayallerinden de daha daha güzel sana laik bi eş versin inşallah
Bende hala kızımı uyutmaya çalışıyorum ne güzel uyumuştu 12 de ders çalışcam tam eşim sağolsun uyurken sevip uyandırdı şimdi de uyuyor :113:
o kadar sinirim bozulduki onu parçapinçik etmek istedim . şuan uykudan ölüyorum 65 soru çözdüm coğrafyadan iki saatte o kadar :KK31:
Bi de biz nazara geldik herhalde neden üçümüzde aynı anda burada olamıyoruz :KK43:
:KK57: ahh eşcağızım ahh perişan etti beni Allahtan pepee var yoksa halim haraptı.Habire tv falan da izletmek istemiyorum çocuğa bugün çok fazla izledi sırf onun yüzünden .Bugün koca günde sadee bi saat çalışabildim .Yarında kızımla ilgilenmem gerekecek bi de uykusuzum yarın sabah 8 de eşimin alarmlarıyla dikiliriz ayağa off off :84: şöyle tam anlamıyla koca döven bi ifade bulamadım :84:

Bi de sizin şu kpss geri sayım sayaçlarınız beni çok geriyor panikledim iyice .Mİdem bulanıyor stresten gündüzleri yaa :KK53: sınavdan sonra tımarhanelik olmazsak iyidir

Kızlar bende bu sene yazın rahat kpss ye çalşmak için AÖF ye ağırlık verdim çok şükür büte kalmadım...
benimde bu sene bitti önlisans , 3 e geçmek için dgs ye girdim, yerleşecek kadar puan aldım, bakalım tercihleri yaptık eşimde bende, neresi gelcek hayırlısı!

benimde bu sene bitti önlisans , 3 e geçmek için dgs ye girdim, yerleşecek kadar puan aldım, bakalım tercihleri yaptık eşimde bende, neresi gelcek hayırlısı!

hayırlısı olsun canım.zaten şu önlisanslar olamasa çalışmak için vaktimiz daha çok olurdu neyse hayırlı .Rabbim görüyor kim ne kadar emek veriyor .

öyle canım! Bende tarih tekrar yapıyorum, hiç aklımda kalmıyor! İnşallah sınav kolay olur.

inşallah bende tarih x yayıncılık defterini aldım bitirdim aklımda kalan hiç birşey aynı yerleri her defasında nasıl karıştırabilir bi insan iq umdan şüpheleniyorum :KK14:

inşallah bende tarih x yayıncılık defterini aldım bitirdim aklımda kalan hiç birşey aynı yerleri her defasında nasıl karıştırabilir bi insan iq umdan şüpheleniyorum :KK14:
şüphelenme canım masallah senin iq un iyi. Sana bişey sorcm canım, ben seneye ygs ye girmeyi düşünüyorum, edebiyat öğretmenlğ istiyorum nasipse, ygs dn mi lys dn mi sınava grlyr, hç bilmiyorum, biliyorsan yada bilen arkadaşlar varsa bilglemdirirsniz sevinirim.

şüphelenme canım masallah senin iq un iyi. Sana bişey sorcm canım, ben seneye ygs ye girmeyi düşünüyorum, edebiyat öğretmenlğ istiyorum nasipse, ygs dn mi lys dn mi sınava grlyr, hç bilmiyorum, biliyorsan yada bilen arkadaşlar varsa bilglemdirirsniz sevinirim.

:26:hiç bi fikrim yok canım y:26:

X