geldim canım. Ben bugün tarih tekrar yaptım, daha deneme çözmedim. Çözünce sonuç ne kadar kötü olursa olsun söyleyecğm netleri, bakalım!karadutum nerdesn
geldim canım. Ben bugün tarih tekrar yaptım, daha deneme çözmedim. Çözünce sonuç ne kadar kötü olursa olsun söyleyecğm netleri, bakalım!
off off .:26: bugün iyice depresyona girdim dolunay vurdu sanırımbi 10 net daha çıkarmam lazım ki ilk atamalarda gideyim. sonu bekleyecek sabrım kalmadı.Burada benim ailem yok canım .Kızıma bakabilecek hiç kimse.Eşimin ailesi yakın ama onlar daha çok iş çıkarıyorlar. Gece uyku bile uyutmuyor.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın .
Kızlar çok sevinçliyim lisans klavuzu açıklandı, kardeşim 1500 sıralardaydı, sosyal bil öğr 2127 alacaklarmış, darısı bize!
Çok sevindim canım inşallah kardeşinin hakkında hayırlısı olsuninşallah bizde kazanırız
Çok sevindim canım inşallah kardeşinin hakkında hayırlısı olsuninşallah bizde kazanırız
Goldflaycım senden bi şey rica edicem .müsait olduğunda araştırabilir misin 3391 den 1. atamalarda kaç puanla girilmiş en az ve en çok ?çok taktım kafaya ya delicem olcam artık baktım tarihle coğrafya olmuyo anayasa çalışıyorum bugün oradan gelsin bari bi on net daha aslında ben bazı denemelerde 83 nete kadar çıkıyorum .off off inşallah 95 nete de çıkarız hepimiz atanıveririz
aslında yavrumdan hemen ayrılmakta istemem bakıcı derdi bilmem ne olacak ama öyle belirsizlik içinde yaşamakta çok zor ya.Kışlar çok kötü geçiyor Allah affetsin nefret ediyorum.İç anadolunun karasallığı kömür soba odun is soğuk off off
kızlar size bi sorum olacak ? yazın en nemli bölge neresidir ? bi de iç anadolu marmaradan daha mı nemlidir? yada bu gün gün değişir mi ?
Bir soru daha tekli seçimlere hangi anayasayla geçildi 1961 gibi hatırlıyorum ama
Diğer soruların ise, tek dereceli seçim sistemine 1946 yılında geçildi. mv seçimi kanunu ile. 1961 anayasasıda bunları güvence altına alan ilkeleri koydu. eşit oy, genel oy vs.
En nemli bölgeleri ise marmara ve karadeniz kıyıları
Aklımda kaldığınca yazdım yanlışsa beni de düzeltin :)
kızlar aranıza yeni katıldım ben önlisans kimyadan gireçeğim dersaneye gittim denemelerde 82-85 arası net yapıyorum ama buğün çıkmış önlisan 2008 çözdüm one ya çok kötü aranızda çözen varmı çıkmış soruları son 1 ay çıkmış soruları çözeçekmişsin diyorlar siz neler yapıyorsunuz
Goldflaycım senden bi şey rica edicem .müsait olduğunda araştırabilir misin 3391 den 1. atamalarda kaç puanla girilmiş en az ve en çok ?çok taktım kafaya ya delicem olcam artık baktım tarihle coğrafya olmuyo anayasa çalışıyorum bugün oradan gelsin bari bi on net daha aslında ben bazı denemelerde 83 nete kadar çıkıyorum .off off inşallah 95 nete de çıkarız hepimiz atanıveririz
aslında yavrumdan hemen ayrılmakta istemem bakıcı derdi bilmem ne olacak ama öyle belirsizlik içinde yaşamakta çok zor ya.Kışlar çok kötü geçiyor Allah affetsin nefret ediyorum.İç anadolunun karasallığı kömür soba odun is soğuk off off
kızlar size bi sorum olacak ? yazın en nemli bölge neresidir ? bi de iç anadolu marmaradan daha mı nemlidir? yada bu gün gün değişir mi ?
Bir soru daha tekli seçimlere hangi anayasayla geçildi 1961 gibi hatırlıyorum ama