Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Allah yardımcın olsun canım zor olur tabiki bebekle bide evin işleri. . . Ben daha bebek bile düşünemiyorum işim olmadan canım ben kendimi biliyorum ikisini birarada yürütemem:'( herkes de çok baskı kuruyor üstümde ama... Sen maşallah yine ii çalışıyorsun:)

Sağol canım :KK6: Bende hiç birşeyi bir arada yürütemeyecek biriydim zamanı geldikçe hayat herşeyi kendiliğinden öğretiyor işte. :) en iyi kendini sen ayarlayabilirsin zaten ne zaman neye hazır olduğunu:KK31: ben bebek istediğimde de aman çok erken aman bilmem ne demişlerdi ama o kadar çok istemiştimki .Gerçektende hazırmışım mutluyum şimdi :KK31: Allah sizlere de nasip etsin hayırlı vakitte :KK31:
Neyseciğime hayatın içinden kpss konusuna geçeyim :KK52: tarihten avrupa paktlarına falan geldim ama bakmadım kafam almayacak gibi 20 soru çözdüm.Türkçe çalışıcam şimdilik kafamı dinlendiricem biraz uzun paragraf sorularıyla :KK52:

Sağol canım :KK6: Bende hiç birşeyi bir arada yürütemeyecek biriydim zamanı geldikçe hayat herşeyi kendiliğinden öğretiyor işte. :) en iyi kendini sen ayarlayabilirsin zaten ne zaman neye hazır olduğunu:KK31: ben bebek istediğimde de aman çok erken aman bilmem ne demişlerdi ama o kadar çok istemiştimki .Gerçektende hazırmışım mutluyum şimdi :KK31: Allah sizlere de nasip etsin hayırlı vakitte :KK31:
Neyseciğime hayatın içinden kpss konusuna geçeyim :KK52: tarihten avrupa paktlarına falan geldim ama bakmadım kafam almayacak gibi 20 soru çözdüm.Türkçe çalışıcam şimdilik kafamı dinlendiricem biraz uzun paragraf sorularıyla :KK52:

sağol canım güzel duaların için. Bende vatandaşlıktan 1982 anayasası yürütmeye çalıştım 20 soru çözdüm. Biraz hızlansam çok iyi olacak!

:KK43::KK43::KK43: Kızlar dün hiç ders çalışamadım .Üstüne üstlük hastanelik oldum bi de.Ders çalışayım dedim başım deli gibi dönüyor dinlendim geçmedi zaten bi haftadır vardı ama dün çok kötü oldum .midem ayrı bulanıyor falan . Sağlık ocağına gittik serum bağladılar .Tansiyonum çok düşmüş falan. :KK5: bi hafta olacak ders çalışamıyorum inşallah bugün iyileşirde çalışırım hala hafif dönüyor.4 saat kaldım sağlık ocağında boşboş.Kitap getirdi görümcem ama okuyamadım dönüp durdu başım :KK5:

cnm geçmş olsun:26: iiyisindr inşallah şimdi.. bende dün hiç ders çalşamadım tamaamen tembellkten benm kisi:KK14:

Goldflayında hiç sesi soluğu çıkmıyor uyuyor mu ne yapıyor yada gizli gizli ders çalışıyor:) zapzup biz daha çok çalışıp onu geçelim :)

Goldflayında hiç sesi soluğu çıkmıyor uyuyor mu ne yapıyor yada gizli gizli ders çalışıyor:) zapzup biz daha çok çalışıp onu geçelim :)

cnm valla ne uyuyorum ne uyumuyorum:KK14: nişanlımla 3 gündür konuşmuyorum moralm sıfır:KK14: oruçla aşk acısı birden olunca bi de üstüne ders olmuyo:KK1: dün hiç çalşmadım kendme çok kıızyorum:KK20: ama bugün başlycam inş. daha yeni kalktım... ne evliyim ne çocuk sahibi ama en tembel de ben varım:KK14:

cnm valla ne uyuyorum ne uyumuyorum:KK14: nişanlımla 3 gündür konuşmuyorum moralm sıfır:KK14: oruçla aşk acısı birden olunca bi de üstüne ders olmuyo:KK1: dün hiç çalşmadım kendme çok kıızyorum:KK20: ama bugün başlycam inş. daha yeni kalktım... ne evliyim ne çocuk sahibi ama en tembel de ben varım:KK14:

Allah kolaylık versin canım.

İftarımı yaptım, kafam yerine geldi. Geriye ne kalıyor ders çalışmak ve yine ders çalışmak. Kızlar bugün kendimi aşmayı düşünüyorum, yani hiç bi zaman çalışmadığım kadar konu çalışmayı. Bakalım adam akıllı kaç konu bitireceğm, konu bittkçe buraya yazarım! Bismillah!

Ne yapıyorsunuz kızlar? Ben elimde noktalama işaretlerini süründürüp, duruyorum.

İftarımı yaptım, kafam yerine geldi. Geriye ne kalıyor ders çalışmak ve yine ders çalışmak. Kızlar bugün kendimi aşmayı düşünüyorum, yani hiç bi zaman çalışmadığım kadar konu çalışmayı. Bakalım adam akıllı kaç konu bitireceğm, konu bittkçe buraya yazarım! Bismillah!

Türkçe: noktalama işaretleri bitti, 50
soru çözdüm.

cnm maşallah azmine hayranım:KK51: bi de ben böyle olablsem.. ccan sıkıntsından bişi yapmıom.. şimdi yedim içtim duşumu aldım.. otutuyorum dersn başına... şu tarihi bu ayın 15 inde en geç bitrmm lazım:KK31:

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam
MATEMATİK: Bitti:KK16:
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler
Coğrafya::KK16:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler.
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Antrenmanlarla Matematik 1. Kitap 13.Gün TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongrelerCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti :KK16:)
yorgunMATEMATİK: hipotez yayıncılık sözelciler için mat kitabı. konu .....
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı... COĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti:KK16:)
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama..
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldn cnm..btrdğn konuları dersleri yaz cnm eklym:KK16:

ben hepsini bitirdim canım ama silinip gidiyor valla tarihten 29 28 yapıyordum şimdi çözdüm 23 e düşmüşüm tarih tekrarına başladım anayasadan bi problemim yok onu daha yeni bitirdiğimden bilgilerim taze çok şükür :KK6: coğrafyamda idare ediyor türkçemde amma velakin matematik kabusum :KK9: en büyük hayalim 20 ye ulaşmak yani çok önceden başladım çalışmaya ama vaktim olmasına rağmen matematik çalışmak için kendimi bi türlü teşvik edemiyorum napsam bilmiyorum bu sınavı başarmam şart annem babam çok umutlandı durumumuzda yok idare edecek herkes benim gözümün içine bakıyor valla :KK14: :KK14:

ben hepsini bitirdim canım ama silinip gidiyor valla tarihten 29 28 yapıyordum şimdi çözdüm 23 e düşmüşüm tarih tekrarına başladım anayasadan bi problemim yok onu daha yeni bitirdiğimden bilgilerim taze çok şükür :KK6: coğrafyamda idare ediyor türkçemde amma velakin matematik kabusum :KK9: en büyük hayalim 20 ye ulaşmak yani çok önceden başladım çalışmaya ama vaktim olmasına rağmen matematik çalışmak için kendimi bi türlü teşvik edemiyorum napsam bilmiyorum bu sınavı başarmam şart annem babam çok umutlandı durumumuzda yok idare edecek herkes benim gözümün içine bakıyor valla :KK14: :KK14:

cnm inşallah olur.. bölümün ne cnm?? Lise mi önlsans mı

liseden giriyorum lisans son sınıftayım ama meslek lisesi mezunuyum. bir gün meslek lisesi mezunu olduğuma hiç sevineceğim aklıma gelmezdi:KK9: 90 almam lazım ki atanabileyim o da hiç kolay olmuyor tabi senin bölümün ne canım

liseden giriyorum lisans son sınıftayım ama meslek lisesi mezunuyum. bir gün meslek lisesi mezunu olduğuma hiç sevineceğim aklıma gelmezdi:KK9: 90 almam lazım ki atanabileyim o da hiç kolay olmuyor tabi senin bölümün ne canım

cnm evet lise den en az 90 almak lazım olmazsa üzülme cnm bi daha kine lisansdan gşrersn.. NE okuyorsun cnm? Ben önlisans mezunuyum.. ama bende meslek lisesi mezunuyum. 2 yıllık moda tasarım bitrdm bizdede atamalar çok yüksek:KK31:

cnm evet lise den en az 90 almak lazım olmazsa üzülme cnm bi daha kine lisansdan gşrersn.. NE okuyorsun cnm? Ben önlisans mezunuyum.. ama bende meslek lisesi mezunuyum. 2 yıllık moda tasarım bitrdm bizdede atamalar çok yüksek:KK31:

vallahi bu durumumuz nolcak bilmem meslektaş sayılırız bende yapı tasarımı okuyorum canım :KK9: ama atamam o kadar düşük ki lisanstan ancak düz memurluktan olur ama lisans kpss matematiği daha zor lise kpss olmazsa ondan hiç umudum yok lisede bilgisayar mezunuyum en azından bi 30 40 kişi atıyorlar şimdi ki bölümümden 8,9 kişi ancak:KK14:

vallahi bu durumumuz nolcak bilmem meslektaş sayılırız bende yapı tasarımı okuyorum canım :KK9: ama atamam o kadar düşük ki lisanstan ancak düz memurluktan olur ama lisans kpss matematiği daha zor lise kpss olmazsa ondan hiç umudum yok lisede bilgisayar mezunuyum en azından bi 30 40 kişi atıyorlar şimdi ki bölümümden 8,9 kişi ancak:KK14:
hadi ya cnm.... yaşın kaç cnm..

X