- 8 Şubat 2021
- 23
- 3
- 36
-
- Konu Sahibi damlacimcim
Merhaba :) benim dikişlerimin hepsş kendiliginden dökülen dikişlerdiMerhabaaa benim de 9 gün oldu. Yarın tamponlarım ve atel alınacak, oldukça heyecanlıyım :)
Bu arada burun kanatlarına atılan dikişler alınıyor mu?
Merhaba burnum 2 bucuk aylık ve cok büyük görünüyor ödem ve şişlikler ne zaman gitti sizdebence çok normal ben 6.aydayım hala daha sıkıntılarım oluyor . zamanla geçecektir , içini nemlendirin
Benim de bugün sağ taraftan biraz dikiş düştü, sanırım alınmasına gerek kalmayacak o acıdan epey korkuyordum:)Merhaba :) benim dikişlerimin hepsş kendiliginden dökülen dikişlerdi
6. AYDAN SONRAMerhaba burnum 2 bucuk aylık ve cok büyük görünüyor ödem ve şişlikler ne zaman gitti sizde
Peki burnunuz 6. Aydan sonramı küçüldü6. AYDAN SONRA
Benim de burnum kalın derili 6 ay olacak 20 güne. Ama hala büyük ve uzun görünüyor özellikle ucu. Sizde ne zaman değişim oldu sizce benimki de iner mi dahaBenim 6 ay geçti geçen bir dikiş daha attı artık bitmiştir heralde :) Hedef bir yıl. Gerçekten sabır istiyor aynada kendimi daha yeni yeni beğenmeye başladım.
BEnim daha ödem var tabi ben görüyorum ama arkadaşımın 1 yıl doldu dediğinde burnu çok değişmişti güzeldi 1 yıl dolması gerekli sanırım bende bekliyorum ama biraz biraz beğenmeye başladımBenim de burnum kalın derili 6 ay olacak 20 güne. Ama hala büyük ve uzun görünüyor özellikle ucu. Sizde ne zaman değişim oldu sizce benimki de iner mi daha
Umarım bizimki de öyle olur sizin burnunuz kalın derili mi? Benimki sanırım öyleBEnim daha ödem var tabi ben görüyorum ama arkadaşımın 1 yıl doldu dediğinde burnu çok değişmişti güzeldi 1 yıl dolması gerekli sanırım bende bekliyorum ama biraz biraz beğenmeye başladım
Yok değilmiş ama yine de hala ödemi fark ediyorum daha iyileşmedi sizin gibi kalın derili burunlarda 1,5 - 2 seneyi bulabiliyor diyorlar inşallah güzel olur bizimde ödem attıran iyileşmeyi teşvik edici beslenme ve uyku düzeni ile hızlanabilir diye düşünüyorum ama 6. ayda ödem ucuna toplanacak diye de söylemişti doktorum o baya bir kalır demişti. Kalbinizi ferah tutun güzel olacak inşallahBenim de burnum kalın derili 6 ay olacak 20 güne. Ama hala büyük ve uzun görünüyor özellikle ucu. Sizde ne zaman değişim oldu sizce benimki de iner mi daha Bir de
Cokk teşekkür ederim çok iyi geldi bu mesajınız umarım sizinki de çok çok daha güzelleşirYok değilmiş ama yine de hala ödemi fark ediyorum daha iyileşmedi sizin gibi kalın derili burunlarda 1,5 - 2 seneyi bulabiliyor diyorlar inşallah güzel olur bizimde ödem attıran iyileşmeyi teşvik edici beslenme ve uyku düzeni ile hızlanabilir diye düşünüyorum ama 6. ayda ödem ucuna toplanacak diye de söylemişti doktorum o baya bir kalır demişti. Kalbinizi ferah tutun güzel olacak inşallah
Yakın zamanda ameliyat olmus arkadaslar yanıtlayabilir mi?Merhaba, Bende ameliyat oldum 25 gün oldu. Burnuma dokunduğumda bazı kısımlarda şişlikler geliyor elime (burnun yan kısmında, kaş ortasında )normal mi acaba herkesde olan bişey mi bu yoksa bir sorun mu acaba?
Tabii ki normal benim de 2 hafta oldu üst dudağımı hala hareket ettiremiyorum ödemden dolayı mesela.Yakın zamanda ameliyat olmus arkadaslar yanıtlayabilir mi?
Yandan dediğiniz, burun projeksiyonu galiba. Bana uzunmuş gibi gelmedi.Arkadaslar yandan cok uzun geliyor bana. Açıkçası doktor sadece burun ucunu küçültüp kaldirmis gibi geliyor
Tabi ki normal ödem onlar 6 ay ila 1 yil arasi tam oturur burun ödem gecer sekli oturur benim 5. Ay hala kuculmeye devam :)Yakın zamanda ameliyat olmus arkadaslar yanıtlayabilir mi?
Ben de 1 buçuk ay önce oldum İstanbul'da. Çok iri çok kemikli görenlerin o ne be diyeceği bir burundu. Normal hale evrildi fakat parmağımla burun sırtıma masaj yaparken çıkıntı bir kemik hissediyorum. Önceden dışarıdan gözükmüyordu şiş olduğu için. Şu an yandan bakınca hafif gözüküyor. Doktorum dedi ki kemiğin üstündeki zardır o, iner zamanla dedi ama bildiğin kemik. Çok moralim bozuluyor ya doktor kabul etmeyecek asla. 14 bin lira da para verdim
Sorununuz gecti mi? Bende de ayni sekilde burun sirtimin ortasina yakin ama sadece solda hafif belli bi cikinti var 3.ayimdayimBen de 1 buçuk ay önce oldum İstanbul'da. Çok iri çok kemikli görenlerin o ne be diyeceği bir burundu. Normal hale evrildi fakat parmağımla burun sırtıma masaj yaparken çıkıntı bir kemik hissediyorum. Önceden dışarıdan gözükmüyordu şiş olduğu için. Şu an yandan bakınca hafif gözüküyor. Doktorum dedi ki kemiğin üstündeki zardır o, iner zamanla dedi ama bildiğin kemik. Çok moralim bozuluyor ya doktor kabul etmeyecek asla. 14 bin lira da para verdim
Merhaba ben de yaşadım ve geçmiyor maalesefSorununuz gecti mi? Bende de ayni sekilde burun sirtimin ortasina yakin ama sadece solda hafif belli bi cikinti var 3.ayimdayim
Kacinci ayda torpuleme yapti size? Benim 15 ocakta 4.ayim 6ayda yapilir mi acabaMerhaba ben de yaşadım ve geçmiyor maalesef
Geçenlerde 15 dakikalık bi törpüleme işlemi ile düzeltti doktorum
Allahtan kabul etti ve ücretsiz yaptı
Bu islem yine hastanede mi yapiyor?Merhaba ben de yaşadım ve geçmiyor maalesef
Geçenlerde 15 dakikalık bi törpüleme işlemi ile düzeltti doktorum
Allahtan kabul etti ve ücretsiz yaptı