Son 3 ayda burun estetiği yaptıranlar

Hangi doktora yaptırdınız

Herkese merhaba ben de 18 gün önce ameliyat oldum. Atelim 8 gün kaldı, çıkardık ve gördüğüm burun beni şok etti. Patlıcan gibi kocaman, kaba, ucu top gibi bir şey çıktı atelin altından. Tekrar bandaj yaptık. 1 hafta kadar önce bandajlarım çıktı ve aynı görüntü. Dr umla görüntülü konuştuk, kalın derili olduğum için ödemimin çok fazla olduğunu söyledi ve tekrar bandaj yapalım dedi. 1 ay kadar daha sürekli bandaj yapacağız. Ameliyatım kapalı teknikle yapıldı. Hiç ağrı sızı çekmedim. Nefes sorunlarım da çok başarılı biçimde halloldu çok şükür.

Bence burun ameliyatının psikolojik boyutu da en az tıbbi boyutu kadar önemli :) Bu kısımdan nedense pek bahsedilmiyor. Dr lar 7. gün atel çıkardıkları görselleri paylaşıyorlar maşallah zarif zarif burunlar çıkıyor :) Kimse "senin sonucun böyle olmayabilir" demiyor. Yada benim gibi kalın derili kişilerin hazin sonuçları paylaşılmıyor :)
Psikolojik kısıma gelirsek; eğer değişikliklere duyarlı birisiyseniz (ben öyleyim) değişim olumlu dahi olsa (ki bunu görmek hemen mümkün olmuyor) insana çok tuhaf geliyor. Böyle aynaya bakınca bir nostalji, bir özlem, bir ağlama isteği filan :) Sonra etrafınızdaki insanların olumsuz tepkileri "neden yaptın ki?, eski halin daha güzeldi vsvs", sabırsız bir insansanız iyileşme sürecinin epey yavaş işliyor olması, yaşanabilecek aksiliklerle mücadele.. Bunlar bir araya gelince bu süreçte psikolojinin bozulması da kaçınılmaz oluyor. Ameliyat olacaklara tavsiyem bu kısmı önemsemeleri, eğer bunlarla baş edemeyeceklerse bu ameliyatı hiç olmamalarıdır. Şu an benim de psikolojik durumum git gelli :) Burnumu açınca hemen kapatmak istiyorum :) An geliyor "evet sabırla bekleyeceğim" filan diyorum an geliyor ben ne yaptım, ne bahtsızım, vay başıma gelenler filan diye ağlamaya başlıyorum :) Günün sonunda benim durumumda olan arkadaşlara tavsiyem çok üzülmemeleri olacak. Bu bir süreç ve bence üzüleceksek 1 yılın sonunda üzülmeli ve çözüm aramalıyız. İlk 3 ay hatta ilk 6 çok fazla üzülmenin anlamı yok sanki. Sonra kademeli olarak üzülmeye başlayabiliriz :)) Herkesin ameliyat süreci sağlıkla geçsin. Sağlıklı, zarif burunlarımız olsun ve hemencik alışalım dilerim.

Benim de 19.günümdü benim aşırı ödemim yok hatta sevdim bile ama nefes problemim çok
Benim doktorum ödemden çok bahsetti hatta tampon çıkarken bakma dedi bandajı çıkarınca da bikaç gün bakma dedi
Ben de alıştıra alıştıra baktım gayet de sevdim ödemli olmasına rağmen:)

Ama nefes problemim var inşallah geçer

ilk 1-2 ay nefes problemleri de normal diyor dr lar Ic kisimda da odem, dikisler ve yaralara bagli tikanikliklar olusabiliyormus. Umarim oyle birseydir ve en kisa zamanda gecer nefes probleminiz. Saglik en onemlisi herzaman Cok gecmis olsun

ilk 1-2 ay nefes problemleri de normal diyor dr lar Ic kisimda da odem, dikisler ve yaralara bagli tikanikliklar olusabiliyormus. Umarim oyle birseydir ve en kisa zamanda gecer nefes probleminiz. Saglik en onemlisi herzaman Cok gecmis olsun
Aynen öyle
Çok teşekkür ederim
Hepimize geçmiş olsun güzel burunlar olsun

2 ay önce açık ameliyat oldum. Burun sırtımdaki çıkıntı duzlesmemis tam. Doktor diyorki o kemiğin üstündeki kıkırdağın ödemi. Ama sanmıyorum. Ödemler indikçe kemik daha da elime geliyor. Burun ucum da semsert. Hiç yumusamadi. Estetikli gibi durmuyor. Normal bir burun gibi duruyor. 14 bin havaya gitmiş gibi hissediyorum. Zamanla düzelir belki diyorum. Ama madem estetik oluyoruz ben burnumun kavisli olmasını isterim. Hadi kavisi boşver bari dümdüz yapsaydiniz. Oradaki kemik hala orada duracaksa neden 14 bin verdim. Resmen klinik basmalik

Doktorunuz kimdi

Burun ameliyatımın üzerinden 1.5 ay geçti. Sterimar kullanıyorum hala baya burnumu rahatlattığını söyleyebilirim.

Benim 6 ay geçti geçen bir dikiş daha attı artık bitmiştir heralde :) Hedef bir yıl. Gerçekten sabır istiyor aynada kendimi daha yeni yeni beğenmeye başladım.

Ben 4 ay önce oldum ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…