Son 3 ayda burun estetiği yaptıranlar

Arkadaslar yandan cok uzun geliyor bana. Açıkçası doktor sadece burun ucunu küçültüp kaldirmis gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_20210302_003023.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20210302_002928.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 124
Geçer dıyor başka bır şey dedıgı yok sıslık ındıkce gerıldı benım mesela ağzımı açtığımda kemıgım zonkluyor böyle şeyler yaşanıyor mu yanııı hıc forumda da gormedım

Aynı problem bende de var bugün kontrole gittim ödemden kaynaklanıyor geçer dedi. Her şeyi ödeme bağlıyorlar bence alakası yok

Ben 4 ay önce oldum ameliyat
Ses ses :)) bende 23 Aralıkta oldum

Merhabaaa benim de 9 gün oldu. Yarın tamponlarım ve atel alınacak, oldukça heyecanlıyım :)
Bu arada burun kanatlarına atılan dikişler alınıyor mu?

Merhabaaa benim de 9 gün oldu. Yarın tamponlarım ve atel alınacak, oldukça heyecanlıyım :)
Bu arada burun kanatlarına atılan dikişler alınıyor mu?
Benim bildiğim 10 gün sonra aliniyor..benim o imkanim olmadi istanbulda ameliyat olup almanyaya dönüş yaptim tekrar ve 1 ay sonra dikişleri alman doktoruna çikarttirdim..burun içindeki dikişleri ama bazi doktorlar bilinçli almiyor burun ucu düşer diye..alman doktorda almadi burun içindeki dikişleri..zaten kendiliğindende düştü 1-2 gün önce

Kendılıgınden dıkıs degıl mı sızdekı

Burun içindekiler değil. Benim burun deliklerim de küçültüldü dolayısıyla burun kanatlarımda da dikişler var. Onlar alınacak mı onu merak ediyorum açıkçası.

Merhaba, benim bugun 9 gun oldu ameliyat olali. Burnumun ucu cok kalin ve kalkik duruyor. Ödemdir diye bekliyorum bakalim. Sizce nasil iner mi?

Burun içindekiler değil. Benim burun deliklerim de küçültüldü dolayısıyla burun kanatlarımda da dikişler var. Onlar alınacak mı onu merak ediyorum açıkçası.
Bildiğim kadariyla 10 gün sonra aliniyor
Kendılıgınden dıkıs degıl mı sızdekı
Aslinda öyleydi ama kendiliğinden düşmedi nekadar kremde yapsam..

Benımde burun deliklerin küçültülmüş kendınden erıyen dikişti dıkısler konusurukem sizde gergınlık yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…