- Konu Sahibi damlacimcim
Benim 1 senem doldu ve 3 ay çok erken ödemler oluyor burun şekliniz bile degisiyor 1 sene içinde 3 ay iyilesme bende de geç olmuştu biraz sabır istıyor suan bile halem sıslıgım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 senem doldu ve 3 ay çok erken ödemler oluyor burun şekliniz bile degisiyor 1 sene içinde 3 ay iyilesme bende de geç olmuştu biraz sabır istıyor suan bile halem sıslıgım var
kalın deri miBenim 1 senem doldu ve 3 ay çok erken ödemler oluyor burun şekliniz bile degisiyor 1 sene içinde 3 ay iyilesme bende de geç olmuştu biraz sabır istıyor suan bile halem sıslıgım var
Doktorunuzla konuştunuz mu? Benim de sağ tarafım bir tuhaf sağa doğru çekiliyor sanki burnumBenım 3 ay oldu be konuşurken sağ kemıgım agrıyır bunlar normal mı sızce
Aynı problem bende de var bugün kontrole gittim ödemden kaynaklanıyor geçer dedi. Her şeyi ödeme bağlıyorlar bence alakası yokGeçer dıyor başka bır şey dedıgı yok sıslık ındıkce gerıldı benım mesela ağzımı açtığımda kemıgım zonkluyor böyle şeyler yaşanıyor mu yanııı hıc forumda da gormedım
Doktorunuzla konuştunuz mu? Benim de sağ tarafım bir tuhaf sağa doğru çekiliyor sanki burnum
Siz nerde oldunuz ameliyatı benım izmirde düzelmezse diye korkuyorum cokAynı problem bende de var bugün kontrole gittim ödemden kaynaklanıyor geçer dedi. Her şeyi ödeme bağlıyorlar bence alakası yok
Bingöl'de ameliyat oldum. Bugün ağrı , batma fln hissetmedim bakalım inşallah bir daha olmazSiz nerde oldunuz ameliyatı benım izmirde düzelmezse diye korkuyorum cok
Ben 4 ay önce oldum ameliyat
Ses ses :)) bende 23 Aralıkta oldumMerhaba, Aralık ayında burun ameliyatı oldum. Burun estetiği ile ilgili forumda okumadığım konu neredeyse kalmadı. Fakat yine de benimle aynı zamanda ameliyat olan kişilere ulaşıp süreç takibi yapmak istiyorum çünkü aklıma takılan bir sürü şey oluyor. Son 3 ay içinde yeni burnuna kavuşanlar ses versin :)
Benim burun içindeki dikişler dün yok olduğunu farkettim...burnum 4 aylik olduktan sonraSes ses :)) bende 23 Aralıkta oldum
Benim bildiğim 10 gün sonra aliniyor..benim o imkanim olmadi istanbulda ameliyat olup almanyaya dönüş yaptim tekrar ve 1 ay sonra dikişleri alman doktoruna çikarttirdim..burun içindeki dikişleri ama bazi doktorlar bilinçli almiyor burun ucu düşer diye..alman doktorda almadi burun içindeki dikişleri..zaten kendiliğindende düştü 1-2 gün önceMerhabaaa benim de 9 gün oldu. Yarın tamponlarım ve atel alınacak, oldukça heyecanlıyım :)
Bu arada burun kanatlarına atılan dikişler alınıyor mu?
Kendılıgınden dıkıs degıl mı sızdekıBenim bildiğim 10 gün sonra aliniyor..benim o imkanim olmadi istanbulda ameliyat olup almanyaya dönüş yaptim tekrar ve 1 ay sonra dikişleri alman doktoruna çikarttirdim..burun içindeki dikişleri ama bazi doktorlar bilinçli almiyor burun ucu düşer diye..alman doktorda almadi burun içindeki dikişleri..zaten kendiliğindende düştü 1-2 gün önce
Burun içindekiler değil. Benim burun deliklerim de küçültüldü dolayısıyla burun kanatlarımda da dikişler var. Onlar alınacak mı onu merak ediyorum açıkçası.Benim bildiğim 10 gün sonra aliniyor..benim o imkanim olmadi istanbulda ameliyat olup almanyaya dönüş yaptim tekrar ve 1 ay sonra dikişleri alman doktoruna çikarttirdim..burun içindeki dikişleri ama bazi doktorlar bilinçli almiyor burun ucu düşer diye..alman doktorda almadi burun içindeki dikişleri..zaten kendiliğindende düştü 1-2 gün önce
Bildiğim kadariyla 10 gün sonra aliniyorBurun içindekiler değil. Benim burun deliklerim de küçültüldü dolayısıyla burun kanatlarımda da dikişler var. Onlar alınacak mı onu merak ediyorum açıkçası.
Aslinda öyleydi ama kendiliğinden düşmedi nekadar kremde yapsam..Kendılıgınden dıkıs degıl mı sızdekı
Daha iner ucu..benim burnumun şu anki haliylen ilk haftalardaki haliylen alakasi yok..bayaği değiştiMerhaba, benim bugun 9 gun oldu ameliyat olali. Burnumun ucu cok kalin ve kalkik duruyor. Ödemdir diye bekliyorum bakalim. Sizce nasil iner mi? Eki Görüntüle 2796018 Eki Görüntüle 2796020
Benımde burun deliklerin küçültülmüş kendınden erıyen dikişti dıkısler konusurukem sizde gergınlık yapıyor muBurun içindekiler değil. Benim burun deliklerim de küçültüldü dolayısıyla burun kanatlarımda da dikişler var. Onlar alınacak mı onu merak ediyorum açıkçası.
Evet gülemiyorum hem üst dudağımda hissizlik var hem canım acıyor.Benımde burun deliklerin küçültülmüş kendınden erıyen dikişti dıkısler konusurukem sizde gergınlık yapıyor mu