Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 4.843 4.376 25 Aralık 2021 Konu Sahibi damlacimcim #121 damlasudamlaa .!.: Bu islem yine hastanede mi yapiyor? Genişletmek için tıkla... Tabii ki tekrar yatış ve anestezi oldu ama bi ağrı sızım olmadı sadece bantla dolaştım 2 hafta geçti
damlasudamlaa .!.: Bu islem yine hastanede mi yapiyor? Genişletmek için tıkla... Tabii ki tekrar yatış ve anestezi oldu ama bi ağrı sızım olmadı sadece bantla dolaştım 2 hafta geçti
Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 4.843 4.376 25 Aralık 2021 Konu Sahibi damlacimcim #122 damlasudamlaa .!.: Kacinci ayda torpuleme yapti size? Benim 15 ocakta 4.ayim 6ayda yapilir mi acaba Genişletmek için tıkla... 1 yılı bekliyorlar genelde,benim 11 ayım bitmişti yapalım gerek yok beklemeye dedi yaptı
damlasudamlaa .!.: Kacinci ayda torpuleme yapti size? Benim 15 ocakta 4.ayim 6ayda yapilir mi acaba Genişletmek için tıkla... 1 yılı bekliyorlar genelde,benim 11 ayım bitmişti yapalım gerek yok beklemeye dedi yaptı
B byfeyzaby Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2021 237 29 28 25 Aralık 2021 Konu Sahibi damlacimcim #123 Mrs-cicek .!.: 1 yılı bekliyorlar genelde,benim 11 ayım bitmişti yapalım gerek yok beklemeye dedi yaptı Genişletmek için tıkla... Törpüleme ücreti ne kadar? Zor olmuyor mu? Tampon falan okuyor mu? Geçmiş olsun tekrardan
Mrs-cicek .!.: 1 yılı bekliyorlar genelde,benim 11 ayım bitmişti yapalım gerek yok beklemeye dedi yaptı Genişletmek için tıkla... Törpüleme ücreti ne kadar? Zor olmuyor mu? Tampon falan okuyor mu? Geçmiş olsun tekrardan
Mrs-cicek 🍀 Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 4.843 4.376 25 Aralık 2021 Konu Sahibi damlacimcim #124 byfeyzaby .!.: Törpüleme ücreti ne kadar? Zor olmuyor mu? Tampon falan okuyor mu? Geçmiş olsun tekrardan Genişletmek için tıkla... Benim doktorum almadı bilmiyorum hiç Hayır sadece bant Teşekkür ederim
byfeyzaby .!.: Törpüleme ücreti ne kadar? Zor olmuyor mu? Tampon falan okuyor mu? Geçmiş olsun tekrardan Genişletmek için tıkla... Benim doktorum almadı bilmiyorum hiç Hayır sadece bant Teşekkür ederim