- 16 Aralık 2020
- 137
- 80
- 33
-
- Konu Sahibi damlacimcim
Bunu ilk defa duyuyorum. Dikiş yerinden geldiğine emin misin? Eğer eminsen bir doktora danışsan iyi olur benceBurun ameliyatın olalı bugub 15 gun ama dıkıs yerınfe. Sıvı gelıyor kesı yerınfe. Damla damla su gelen varmı acaba burun akıntımda var ama dıkıs ızınden su gelmesı korkutdu bnı
Dıkıs yerınden gelıyor galıba yarın bı doktorumu arayım sorayımBunu ilk defa duyuyorum. Dikiş yerinden geldiğine emin misin? Eğer eminsen bir doktora danışsan iyi olur bence
İltihap değil sonuçta su gibi diyorsun en azından bu kısmı iyi. Her ihtimale karşı evde varsa antibiyotikli krem sürebilirsin dikiş yerlerine.Dıkıs yerınden gelıyor galıba yarın bı doktorumu arayım sorayım
Merhaba, Aralık ayında burun ameliyatı oldum. Burun estetiği ile ilgili forumda okumadığım konu neredeyse kalmadı. Fakat yine de benimle aynı zamanda ameliyat olan kişilere ulaşıp süreç takibi yapmak istiyorum çünkü aklıma takılan bir sürü şey oluyor. Son 3 ay içinde yeni burnuna kavuşanlar ses versin
Çok geçmiş olsun, hangi doktora olmuştunuz ameliyat?Ben de 1 buçuk ay önce oldum İstanbul'da. Çok iri çok kemikli görenlerin o ne be diyeceği bir burundu. Normal hale evrildi fakat parmağımla burun sırtıma masaj yaparken çıkıntı bir kemik hissediyorum. Önceden dışarıdan gözükmüyordu şiş olduğu için. Şu an yandan bakınca hafif gözüküyor. Doktorum dedi ki kemiğin üstündeki zardır o, iner zamanla dedi ama bildiğin kemik. Çok moralim bozuluyor ya doktor kabul etmeyecek asla. 14 bin lira da para verdim