Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi sen annenden kaçtın ben nerelere gideyim ama dün ağzıma sürmedim o abur cuburları.Bu hafta olmazsa haftaya kırılır o direnç bende döndüm eve yeter dedim gidiyom ben :)
Başta öyle gibi olur ama haftaya tartıda farkedersn.Ya o değil de kendimde bir hafifleme de hissetmiyorum sanki hiçbirşey eksilmiyor benden. Vücudum savunmada mı nedir. Heralde bu deli gibi yiyen apriori kıtlığa düştü biz içerdekileri koruyalım gibi bir karar aldı metabolizmam ve gr oynamıyor ama yine de moralimi bozamaz bu
Kocanı depresyona sok o da diyete başlasın :)Hadi sen annenden kaçtın ben nerelere gideyim ama dün ağzıma sürmedim o abur cuburları.
Ara öğünüm iki kuru kayısı bir kuru erik azıcık kuru üzüm azıcık kuru yavan meraini iki ceviz dört fındık. Yazınca çok göründü ama hepsini toplasan bi avuç etmezdi
Ben aynı gibiyim. Tartılsan mı acaba ?Ya kızlar nerdeyse bi haftadır diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama sanki saha da şiştim. Regl dönemi falan da değil. Siz de de bar mı böyle anormallikler
sanki senin bi öncekinde de öyle olmuştu ama tartıda kilo vermiş olduğunu öğrenmiştin yanılıyor muyum acabaYa kızlar nerdeyse bi haftadır diyet yapıyorum dikkat ediyorum ama sanki saha da şiştim. Regl dönemi falan da değil. Siz de de bar mı böyle anormallikler
Huuu huuu bendeeee geliyorumGünaydınlar öykü 7 de süt içip tekrar yattı yanımda yatınca uyuyo 10da kalktık anca kahvqltıya sıra geldi
Omlet domates salatalık zeytin 1 dilim ekmek çay
Yaron tartıda bomba gibi geliyorum haberiniz olsuunn :) :)