- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 42
Yooo kk olmaz kurtuluş yok gerçeklerle yuzlesmelisinben yarın tartılmasam daha iyi
tartıl ki nolmuş gör belki korktuğun gibi olmaz :)ben yarın tartılmasam daha iyi
Aynen öyle canım ama niye hep böyle oluyor. Öden de değil bence çok su da içiyorum. Öğün atlamıyorum , az ve diyete uygun yiyorum. Bilemedim vallasanki senin bi öncekinde de öyle olmuştu ama tartıda kilo vermiş olduğunu öğrenmiştin yanılıyor muyum acaba
Hadi sen arada üç beş bişeyleri götürdün ya ben bi lokma bişey yemesim yasaklardanBen aynı gibiyim. Tartılsan mı acaba ?
Hoşgeldin. Yarın başlangıç kg nu yazar sonraki Çarşamba'dan itibaren de değişimleri yazarsın. Bizim birinci haftanız doluyor yarın bakalım kim be kadar vermişMerhaba.
63.5 ile size katılıyorum yarından itibaren :)
Yooo kk olmaz kurtuluş yok gerçeklerle yuzlesmelisin
Aynen öyle canım ama niye hep böyle oluyor. Öden de değil bence çok su da içiyorum. Öğün atlamıyorum , az ve diyete uygun yiyorum. Bilemedim vallaYarın tartıda asıl bomba benim valla üstüne kg almamışsam iyidir.
tartıl ki nolmuş gör belki korktuğun gibi olmaz :)
Ben denedim ama kolumu kaldıracak halim yoktukaçış yok mecbur tartılcam tabi ama ben kesin aldım ne giyse göbek pörtlüyorbide ben hiç spor yapmadım kızlar gerçekten vaktim yok
Olabilir rahat ol beyne pozitif sinyaller yollaAcaba ben stresten mi veremiyorum. Zayıflıycaz siye çok kastım da
Bende aksama balık yapicaktim vazgeçtim köfte yaptim:)ben olsam hamsi yerdimöğle yeeğinde balık tercih ettim akşam için annemde hamsi almış kötü denk geldi acaba çorba salata mı yapsam çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?